Dodaj do ulubionych

Przyjmę KOTA - Poznań/okolice

24.04.06, 17:47
Szukam kumpla/kumpeli dla mojej ośmiomiesięcznej kotki. Jest to kotek półkrwi Norweski Leśny o przecudnym charakterze, przez co świetnie się dogaduje z innymi kotami (regularnie jeździ w odwiedziny do moich rodziców, którzy mają 4 koty). Chciałabym przygarnąć raczej kociaka, niż dorosłego, ale to nie jest warunek konieczny, zwłaszcza, że "poluję" na kota półdługowłosego, długowłosego lub Brytyjczyka - chętnie bez papierów, jakąś mieszankę ras (z przypadkowego mariażu dachowej, acz przepięknej kotki i rasowca mam swoją obecną pieszczoszkę), byle przynajmniej niektóre cechy rasy były zachowane.
Bardzo dbam o zwierzęta: karmię przede wszystkim Puriną Pro Plan z codziennym dodatkiem wołowinki bądź gotowanych serduszek drobiowych, czasem żółtko, bo to zdrowo, czasem serek biały..., moja koteczka ma swój własny duży drapak, telewizor-czyli akwarium z rybkami;) piłeczki, myszki i mimo pracy sporo mojego czasu do dyspozycji. Mimo tego, sądzę, że zawsze dostępne towarzystwo w postaci drugiego kota spodobałoby jej się.
Mieszkam w Poznaniu. Mój mail to: dfoolanka@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • mysiam1 Re: Przyjmę KOTA - Poznań/okolice 24.04.06, 18:43
      Wprawdzie nie rasowce, ale będą piękne - dziś do schroniska w Poznaniu trafiły
      malutkie kociaczki, ok.7-tygodniowe. Dwa są czarne z odrobiną białego, a dwa
      dymno-niebiesko-pręgowane. Ponieważ sama mam w domu podobnego kotka,
      podejrzewam, że z tych dymnych wyrosną piękne, smukłe koty, takie oriento-
      rosyjsko-podobne. Kociątka są na pewno domowe (zostały podrzucone w kartonie
      pod jeden z poznańskich urzędów), wyglądają na zdrowe, są oswojone i
      towarzyskie.
      • joluch Re: Przyjmę KOTA - Poznań/okolice 26.04.06, 01:01
        mam kocurka czarnego urodzonego w domu super pieszczoszek i przytulanek, mam
        juz jednego kotka tez czarnego (jego mame ktora wykarmlam od urodzenia butelka)
        kotek jest towarzyski, mam w domu 2 psy z ktorymi sie dogaduje i jest na prawde
        przeslodki. tel kontaktowy 604253833
    • joluch Re: Przyjmę KOTA - Poznań/okolice 26.04.06, 01:04
      zapomniala kotek urodzil sie w domu 08.01 tego roku, je sucha karme, korzysta z
      kuwety i szuka domku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka