sabinkasg 23.11.06, 16:12 Zaadoptuję szczeniaczka, małego/średniego może być kundelek. Jestem kilka dni po stracie 10 letniego przyjaciela jamnika i bardzo mi ciężko. Dlatego bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: Zaadoptuję szczeniaczka - Śląskie - Ruda Śląs 24.11.06, 00:23 A Ruda Śląska to daleko od Rybnika? Wiem głupie pytanie,ale wyciągamy jutro dwa szczeniaczki kilkumiesięczne (może koło4-5 miesięcy).Jedna gładkowłosa sunia jedzie prosto donowego domu w Rybniku, z drugim pieskiem jeszcze nie wiemy co robić.To kundelek kudłaty, strasznie ładny, taki trójkolorowy ;) Jutro mogę mu cyknąć jakieś zdjęcie jesli pozwolą.Odezwij się do mnie na gg, proszę.Mój numer 3523780 Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkasg Re: jestem z Sosnowca nt 24.11.06, 13:08 Z gg mam problemy więc nie dam rady się odezwać. Jesli możesz to prosze o fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: jestem z Sosnowca nt 24.11.06, 14:11 dobrze, oiczywiście.Prześlę dzisiaj wieczorem zdjęcia szczeniaczka, jest naprawdę bardzo ładny i kochany, zresztą zobaczysz na zdjęciach :) Prześle również namiary na mnie.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janis Re: jestem z Sosnowca nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:24 Mam do oddania porzuconego jamniczka szorstkowłosego. Ma 6 miesięcy i jest kochany. upload.miau.pl/2/9752.jpg Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt: tom_ww@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Zaadoptuję szczeniaczka - Śląskie - Ruda Śląs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:00 Witam. Bardzo mi przykro z powodu straty Pani psiego przyjaciela. Teraz może Pani podarować dom innemu pieskowi, którego tego bardzo potrzebuje, dlatego serdecznie zapraszam do schroniska w Zabrzu. W schronisku jest około 280 psów, są również szczeniaczki, może właśnie tam znajdzie Pani nowego przyjaciela? Schronisko znajduje się w Zabrzu-Biskupicach przy ul. Bytomskiej 133 , numer telefonu do schroniska: (032) 271-47-97 , moze pani również napisać do mnie na e-maila: gosha160@wp.pl . Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet wysłałam maila 24.11.06, 23:33 jednego ze zdjęciami, drugiego z opisem.Może akurat psiak wpadnie w oczy...i serce, oczywiście;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkasg Re: wysłałam maila 25.11.06, 19:33 odebrałam maila. I odpowiedziałam na niego. Narazie naprawdę mi ciężko. Boję się jedak przywiązania i potem przeżywania znów tego co teraz przeżywam. Ale kocham psy i chyba to zwycięży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Zaadoptuję szczeniaczka - Śląskie - Ruda Śląs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:01 witam.ja rowniez mam do oddania pieski.moge wyslac zdjecia na maila.jutro wybieram sie do gliwic aby zawiezc mam czesc z mojego przychowku wiec jak byc sie zdecydowala to moge wziac rowniez dla ciebie.moje namiary Asia_022@interia.pl lub 2917391 Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkasg Re: Zaadoptuję szczeniaczka - Śląskie - Ruda Śląs 26.11.06, 17:26 Teraz to nie wiem którego wybrać. Kurcze powiedzcie mi straciłyście kiedyś psa. Było Wam też tak holernie ciężko i tak bardzo Wam go brakowało. Boję sie zdecydować na nowego. Ale tak bardzo chcę. Sama nie wiem co mam robić :( Odpowiedz Link Zgłoś
misia007 Re: Zaadoptuję szczeniaczka - Śląskie - Ruda Śląs 26.11.06, 17:58 Stracilismy kota ale to akurat nie ma znaczenia, bo jak się kochało to się cierpi tak samo.Wzięlismy następnego, zeby zapełnić pustkę i przez pamięć tego który odszedł, dla niego.Nie żałuję,to pomogło , mamy teraz trójkę ale Rysia nigdu nie zapomnimy.Jesli mogę Ci radzic weż pieska.Pomozesz i jemu i sobie.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkasg Re: Zaadoptuję szczeniaczka - Śląskie - Ruda Śląs 26.11.06, 18:57 Dziękuję za radę. Ja oczywiście jak weznę to nazwę tak samo pieska. Odpowiedz Link Zgłoś