dolores1810 Re: Przygarne psa 22.03.08, 00:45 witam- mam do oddania sunię mieszańca czarno podpalaną ,nieduża muszę ją oddać z powodu alergi synka 2 letniego.Suńka ma 9 m-cy wychowana z dziećmi i nauczona czystości ,bardzo grzeczna do dzieci a wzięłam ją ze schroniska. Jestem z warszawy i jak nikt się nie zgłosi to będę zmuszona ją oddać z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Przygarne psa IP: *.aster.pl 09.04.08, 17:02 czesc mam 2 letnia suczke którą chcemy oddac w bardzo dobre rece. Musielismy sie zdecydowac na ten krok bo duzo podrozujemy. A jesli chodzi o dzieci to sunia jest zupelnie obojetna na maluch bo sami mamy coreczke 8 miesieczna. prosze o szybki kontakt 514543581 lub meail darekasia@poczta.onet.pl Dziekuje i pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ghruuu Re: Przygarne psa 11.05.08, 14:49 Wokół muzeum, w którym pracuje moja mama błąkała się podobna do jamnika sunia. Zwierzę jest bardzo ufne, miłe, wdzięczne. Jest brązowa z odcieniem rudego, jest młoda bo nie ma siwego pyszczka, ma śliczne oczka, jest bardzo żywiołowa, energiczna, ruchliwa na dworze, spokojna w domu, lubi się zwinąć w precel czy kłębek na kanapie i spać lub położyć łebek na kolanach i zasnąć. Widocznie ktoś ją wyrzucił, czyli musiała być w domu. Jest w pełni dostosowana do mieszkania z ludźmi, tzn. potrafi chodzić na smyczy, jeść z miseczki, rozumie kiedy powie się jej "nie wolno" i przestaje. Gdy chce wyjść na dwór po prostu chodzi za domownikiem spoglądając wymownie na smycz lub skacząc i stojąc w słupek przed domownikiem. Nie zauważyłam u niej jakichkolwiek oznak agresji czy wrogości, nie reaguje negatywnie na dotyk np. na łebku, czy za uszami, wręcz uwielbia gdy ktoś się nią zajmuje, głaszcze czy bawi. Jest delikatna, bawiąc się z człowiekiem nie gryzie a najczęściej liże z wdzięczności dłoń. Sunia jest wspaniała, lecz mam już kota, który się po prostu boi psa i siedzi od kilku dni w kącie. By kociuch mógł zjeść i inne, trzeba psa zamykać w łazience na jakąś godzinkę bo inaczej kot doznaje paraliżu. Niestety obecność tych dwóch zwierząt razem w jednym mieszkaniu jest niemożliwa do pogodzenia dlatego poszukuję ciepłego domu dla suni z nadzieją, że ktoś ją wkrótce przyjmie. Mieszkam w Sosnowcu, zaraz obok Mysłowic. Mam nadzieję, że Pani oferta jest wciąż aktualna. Jeśli jest aktualna lub niestety już nie, proszę mi dać znać choćby w postaci sms-a na numer 509-468-505. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata26 Re: Przygarne psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 11:09 witam mam 2sliczne piwski malutke wychowane z moim synkem 2letnim chetnie odam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata26 Re: Przygarne psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 11:10 jak jest pani zainteresowana to prosze o kontakt 516128125 Odpowiedz Link Zgłoś
supergoga Re: Przygarne psa 18.05.08, 14:25 Nasza Fundacja ma pod opieką 4 m-czną, kochającą dzieci sunię Bagire, która będzie średniej wielkości. Jest karna, wesoła i kochana. Szuka pilnie domu - jest w domu tymczasowym. Zdjęcia i informacje mogę wysłać meilem. Pomoge też w transporcie - sunia przebywa w Poznaniu. Tel. 609 601 362; meil: fdz.animalia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tenshii Do proponujących psa 19.05.08, 09:20 To strasznie stary post. Z marca 2007 roku. Wątpię, że ta Pani jeszcze sobie psa nie znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Przygarne psa IP: 213.199.198.* 23.05.08, 22:15 Witam ! Jestem zmuszona oddać swoją sunię , kora ma 2 lata. Wychowywana była z moją córką, tolerowała nawet 3 letnie bliźniaczki. jest bardzo sympatyczna i lubi się bawić. To miesznieć chihuahuy i jamnika, jest płowa, lubi biegać za patykiem. Mieszkam niedaleko Warszawy justsimi@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Przygarne psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:00 czesc mam psa ktory ma rok czasu! jest bardzo kochany lubi dzieci wychowan z dziecmi.kotem. niestety musze go oddac bo jestem wciazy,nie moge przebywac ze zwierzentami:( ma na imie dolar jest wspanialym madrym psem lubi obcych zdiecia moge przeslac crazymrowa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna michalcz Re: Przygarne psa IP: *.lanet.net.pl 28.07.08, 19:56 witam serdecznie, poszukuje nowego domu dla mojego froda. Piesek ma 6 lat i jest mieszańcem miniaturki sznaucera. Jest wesołym,czystym i bardzo ładnym pieskiem. potrzebuje trzech krótkich spacerów dziennie. to naprawde miły piesek. proszę o kontakt pod adresem: katarzyna.michalczyk@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Przygarne psa 01.08.08, 10:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=82872699 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Przygarne psa IP: *.tvgawex.pl 10.08.08, 11:43 mam suczke 5 miesieczną :) biała włochata nie duza ...lubi dzieci...lecz nie moge jej miec przez wzglad na wyjazd na studia...skad pani jest?jak sie moge z pania skontaktowac? bardzo pilne...to moj numer 669662767 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Przygarne psa IP: *.tvgawex.pl 10.08.08, 11:52 ...moja suczka wabi sie Fanta i ma niesporzytą energie:)uwielbia sie bawic z moimi siostrzencami...nie moge jej jednak zatrzymac:(z powodu wyjazdu..ma zaledwie 5 miesiecy jest przesliczna włochata bialutka jak snieg i ma zielone oczy..nie za duza...prosze pilnie o pomoc bo lada dzien bede zmuszona wydac ja do schroniska:( tel.669662767 bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humoreska- Re: Przygarne psa IP: 194.187.72.* 10.08.08, 15:29 Nie wiem gdzie mieszkasz.Nie piszesz albo nie widziałam.ja mieszkam w Poznaniu.mam do wydania od zaraz 5-miesieczego szczeniaka.jest to mieszaneic owczarka niemeickiego z innym mniejszym miesząńcem.Musze go pilnie oddać.czeka mnie operacja ortopedyczna i nie będę mogła chodzić przez jakiś dłuższy czas,a sama mam 19-miesiecznego synka.Zdjęcia mogę pezsłac ci na meila.Poznań 665-524-372 mage33@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Przygarne psa IP: 193.33.9.* 05.04.14, 09:33 Witam poszukuje domu dla kochanej suczki sih tsu roczna sunia grzeczna madra uwielbia dzieci musze ja oddac z powodu wyjazdu szukam jej domu zalezy mi zeby byla dobrze traktowana . Prosze o kontakt .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anio-uek Re: Przygarne psa 19.04.14, 18:14 Witam. Szukamy właśnie towarzysza dla naszej rodziny. Proszę o kontakt a.tylek@wp.pl. Sunia w jakim województwie się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś