Dodaj do ulubionych

Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opinii !

16.01.04, 17:15
Bardzo prosze was o swoje typy.

Pisze prace o m.in. forach miejskich portalu gazeta.pl i to badanie dotyczy
wlasnie tych internautow, ktorzy wzbudzaja najwiecj emocji, sa inteligentni,
wyrazisci, potrafia merytorycznie bronic swoich racji - krotko mowiac nie
daja sobie w kasze dmuchac.

Wasze wpsiy bede zbieral do konca lutego.

Efektem koncowym bedzie "forumowiczow portret wlasny", ktory byc moze ukaze
sie drukiem. Na razie bedzie to przyczynek do mojego doktoratu.

Sonduje 6 miast: Warszawe, Krakow, Szczecin, Poznan, Wroclaw i Trojmiasto.

Z gory dziekuje. Swoje typy prosze przedstawiac w tym watku. I jeszcze jedna
prosba: z uzasadnieniem.

Z najciekawszymi, Waszym zdaniem, internautami postaram sie skontaktowac,
oczywiscie jesli wyraza taka wole...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bladyrunner Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.gazeta / 213.17.204.* 17.01.04, 01:32
      Z twojego opisu wynika, że moim typem jest Lechita :)
      • Gość: jsss Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.01.04, 15:26
        the_dzidka
        • Gość: prawdziwy oszołom Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.org 18.01.04, 22:09
          wszystkie oszołomy z radia maryja !!!!
        • Gość: domi Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 23:58
          the_dzidka wlasnie zapowiedziala, ze odchodzi stad, bo nie moze wytrzymac
          atakow na nia. Ma wszystkiego dosc i czuje sie niepotrzebna. W takich
          sytuacjach zawsze gdzies niedaleko mozna zobaczyc VIPunie, ktora jako to
          sloneczko lagodzi obyczaje i leczy rany, ale tez odpalic ostra jazde. A moze
          ja idealizuje... W kazdym razie stawiam na nia:-)
    • Gość: prawdziwy oszołom! Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.org 18.01.04, 22:11
      wszystkie oszołomy z radia maryja
    • Gość: ppp Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 06:33
      Gdzie jest nieodzalowany P.B z Czerwonaka?
      • aleksander_podlewski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.04, 13:45
        Bardzo prosze Was o wpisy, ale z uzasadnieniem. Nie znam Was niestety, takze
        trudno oddzielic mi rzeczywiscie ciekawych forumowiczow od spamerow. Poza tym
        na glowe bija Was fora krakowskie i szczecinskie. Nie wierze, ze w Poznaniu nie
        ma nikogo ciekawego. Pozdrawiam i z gory dziekuje!
        • Gość: george Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 14:56
          Czyżby Pan Magister oczekiwał, że za niego napiszemy doktorat?
          • Gość: herbaciarz Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.01.04, 19:23
            najbardziej wyrazista postacia jestem ja. mysle, ze zaglosuje na mnie rowniez
            dzidka, poniewaz "PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIE NIE BOI", a i potrafi docenic
            dobry zart na swoj temat

pozdrawiam wszystkich moim fanow, wrogow nie pozdrawiam, bo z ludzmi bez
            poczucia humoru nie chce miec nic wspolnego
          • aleksander_podlewski Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.04, 16:18
            Nawet mi to przez mysl nie przeszlo. Uwazam, ze mam na tyle rozbudowany aparat
            poznawczy, ze dokonam tego samodzielnie.
        • Gość: domi Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 21:32
          Chwila magister. Probujemy ci pomoc, wskazujemy ci jakies nicki, ale nie
          bedziemy (a w kazdym razie ja) pisac ci kolejnych rozdzialow pracy. Mnie sie
          wydaje, ze sam powinienes tu z nami troche pobyc i poznac nas, poczytac tych,
          ktorych ci wskazujemy, wlaczyc sie czasami do rozmowy. Co ty na to magister?
          Czy moze kompletna latwizna cie interesuje? I przestan zasuwac z tymi
          podpuszczkami w stylu "bija was na glowe". Bywam tam i nie zauwazylem, zeby
          ktos nas bil w czyms na glowe. Podaj konkurencje?
          Slusznie natomiast, ze nie wierzysz, ze w Poznaniu nie ma fajnych i ciekawych
          forumowiczow. Z drugiej strony co miales napisac, jak masz do nas interes, nie?
          Proponuje ci - znajdz ich magister. Pobijesz na glowe wszystkich tobie
          podobnych badaczy.
    • lowca.masek Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 20.01.04, 21:29
      aleksander_podlewski napisał:

> Bardzo prosze was o swoje typy.
      >
      Ja, a bo co??? Bo jestem egoistą i wszyscy to potwierdzą.
      • Gość: herbaciarz Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.icpnet.pl 20.01.04, 22:30
        zmieniam opinie
        najbardzie wyrazisty forumowicz to pan blazej moderator. kasuje tematy z
        lekkoscia rowna ruchom baletnicy. niewazne czy ludzie w nim dyskutuja, czy
        jest smieszny czy nie, wazne ze pan blazej ma inna opinie i kasuje.
        brawo panie blazeju tak trzymac...
    • Gość: VIPunia - Iwona PYTANIE :) IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 00:00
      Zanim zabiorę się za "robotę", to chciałabym się dowiedzieć, czy chodzi tylko
      o forum Gazeta.pl czy może o szerszy udział Poznaniaków korzystających z sieci
      i innych forów związanych z Poznaniem?
      Wiele osób interesująco, inteligentnie i ciekawie poruszających zagadnienia
      miasta Poznania i okolic pisuje od wielu lat na usenecie na
      pl.regionalne.poznan - stąd moje pytanie.
      • aleksander_podlewski Re: PYTANIE :) 27.01.04, 15:16
        Raczej o forum "Gazety". Jest do podyktowane moimi mozliwosciami. Nie bylbym w
        stanie zbadac wszystkich internetowych enklaw. Ale dziekuje za sygnal, postaram
        sie posledzic.
    • Gość: :-) Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: 62.233.173.* 25.01.04, 17:21
      dzidka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: george Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.icpnet.pl 27.01.04, 21:15
        Ale czy mgr. Padlewskiego interesuje forumowiczka, która tu była, ale odeszła i
        zadeklarowała, że nie wróci?
    • magda_s4 THE_DZIDKA!!! 29.01.04, 10:59
      Najbardziej wyrazistą forumowiczką jest (była) the_dzidka. Wiele Jej opinii
      wzbudzało kontrowersje i niestety pobudzało gówniarzy do obrzucania Jej błotem.
      Dzidka zawsze dobrze argumentuje swoje wypowiedzi, lubi dolać oliwy do ognia, a
      i zawsze dorzuci coś z humorem. Dzidka ma swój niepodrabialny styl, który wielu
      osobom działa na nerwy, bo nie rozumieją tego, co Dzidka ma do powiedzenia.
      Jeśli chcesz, Aleksandrze Podlewski, możesz przejrzeć forum i zobaczyć, jak
      wielu gówniarzy zaatakowało Dzidkę za to właśnie, że nie dorośli jeszcze do
      interpretowania Jej wypowiedzi.
    • aleksander_podlewski up/nt 02.02.04, 00:26
    • aleksander_podlewski up/nt 02.02.04, 00:26
      • Gość: herbaciarz Re: up/nt IP: *.icpnet.pl 02.02.04, 19:11
        dzidka -hehehe
        nie, atakuje jej bo to nie ona pcha sie na stolek. ale nazywanie jej
        pesudohumoru niepodrabialnym, a czasami dziwne spojrzenie na swiat super, jest
        wedlug mnie nie na miejscu, podobnie jak nazywanie mnie gowniarzem
    • aleksander_podlewski up/nt 08.02.04, 21:55
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka