Dodaj do ulubionych

noclegi w Poznaniu

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 10:00
Jestem z 3miasta. W marcu wybieram sie na Targi Salmed. Czy ktos moglby mi
doradzic w sprawie wyboru dobrego ale rowniez o niezbyt wygorowanych cenach
hotelu. Jedziemy w 3 osoby , totez pokoj 3 os. bylby najbardziej odpowiedni.
Pzdr z 3miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Regis Re: noclegi w Poznaniu IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 09:11
      Welkie dzieki za "pomoc" POZNANIACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: RAdost Re: noclegi w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 10:04
        Gość portalu: Regis napisał(a):

> Welkie dzieki za "pomoc" POZNANIACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zadales bardzo "konkreten " pytanie!!!!! niedrogo!!! dla jednych tj. 600 zl za
        osobe dla 1000! wiec moze napisz cos konkretengo....a pozniej krzycz
    • Gość: acro Re: noclegi w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 20.02.02, 09:31
      jezeli jestescie trzema brunetkami z nogami do samej ziemi to sie poswiece i
      was przenocuje.:-))))

pozdro
    • mietekg Re: noclegi w Poznaniu 20.02.02, 09:33
      Ile dla was jest "niedrogo" ?
    • Gość: Andrzej Re: noclegi w Poznaniu IP: *.pse.pl 20.02.02, 10:56
      Rowniez chcialem o to zapytac. Interesuje mnie pokoj na kilka godzin. Znacie
      jakies sprawdzone adresy?. Chodzi o to aby bylo tanio i dyskretnie.
      Z gory dzieki za informacje.
      Andrzej
      • yav Re: noclegi w Poznaniu 20.02.02, 12:00
        Regis, nie gorączkuj się. To w sumie pytanie do niewłaściwej grupy osób, jak
        się mieszka na stałe w Poznaniu, to nie jest się raczej ekspertem od noclegów:)
        Moze raczej trzeba by zapytać pracowników tych firm, które zawsze na targi
        przyjeżdżają. Inna sprawa, że w czasie targów bardzo, bardzo trudno jest
        znaleźć coś taniego, i żeby jeszcze było w centrum - to już graniczy z cudem.
        Ale agencji i biur pośredniczących w wynajmowaniu mieszkań/pokoi na targi jest
        w Poznaniu od cholery, wystarczy zajrzeć do książki telefonicznej.
        Co do pokoi na godziny (hmmmm....) to wybacz Andrzeju, ale nie orientuję się w
        tej tematyce...To może jakaś "miła i dyskretna" agencja tow.? Tych też w
        Poznaniu nie brakuje ;-)
        • Gość: Regis Re: noclegi w Poznaniu IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 12:29
          No prosze a jednak cos sie ruszylo. Wiadomosc wyslalem tydzien temu i dzisiaj
          przypomnialem sobie o tym . Zasmucil mnie fakt ,ze nikt nawet nie pofatygowal
          sie z odpowiedzia.... (no coments) Wczesniej sprawdzilem na stronie
          internetowej poznan.naszemiasto.pl pare biur posrednictwa wynajmu , tak wiec
          jestem chyba na dobrej drodze do zalatwienia sprawy .Na razie nie zdecydowalem
          sie konkretnie na zadnego posrednika .Myslalem
          o "Prest""Przemyslawie"oraz "Tak". Jesli chodzi o koszt to wydawalo mi sie ,ze
          cos w ok. 300,- byloby w sam raz ( hotele w Poznaniu maja stawki o 100% wyzsze)
          A moze ktos korzystal z tych biur i moze podzielic sie ze mna doswiadczeniami ?
          Pzdr.
    • misiamisia Re: noclegi w Poznaniu 20.02.02, 19:19

Hmmm... 300 zeta... A ja niedawno spotkałam dwóch chłopaków, bodajże ze
      Szczecinka, którzy na Starym szukali noclegu i jestem pewna, że nie mieli nawet
      150 zł.
      Mieszkam tu od xyz lat i naprawdę nie wiem, czy i gdzie są tu np. jakieś
      schroniska młodzieżowe, w których przyjezdni mogą niedrogo przenocować.
      A tak bardzo chciałam im pomóc... (od razu wyjaśniam „czepliwym” – u
      mnie „przekimać” nie mogli)
      Może ktoś z Was wie coś na ten temat?

Pzdr
      Misia

P.S. Ja i moja przyjaciółka w ogóle mamy szczęście (czasem i nieszczęście) do
      przyjezdnych. Kiedyś na Malcie poznałyśmy jakąś młodzież z Bartoszyc. Mieli
      śpiwory i chcieli spać na trawie. Ale wtedy to było lato...
    • Gość: Biedrona Re: noclegi w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 25.02.02, 00:17
      Co do Twojego pytania, to polecam zaciszny hotelik "Dworek pod Platanem". Nie
      jest w centrum co prawda, ale jest uroczy i niedrogi. Za pokój trzyosobowy
      zapłacicie ok. 170 zł. Tel. dla dodatkowych informacji: (61) 8548-871.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka