Gość: Jerzy Krajewski IP: *.marketingserwis.pl 10.10.02, 11:02 Widzę, że mieszakańcy Ząbek mało korzystają z internetu. A słyszałem,że miasto jest bankrutem zadłużonym po uszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Ząbki bankrutem IP: 217.97.138.* 10.10.02, 13:34 Myslę, że nie masz racji (jesli chodzi o korzystanie z internetu). Jest tyle innych, podejrzewam że ciekawszych stron...Bo co do zadłużenia, to obawiam się, że niestety...:-( P.S. Czy ty rzeczywiscie jestes Jurkiem Krajewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Ząbki bankrutem IP: *.marketingserwis.pl 30.10.02, 13:54 Moniu! Czy my możemy znać sie z realnego życie, np. studiów? Pozdrawiam Jurek Krajewski Gość portalu: monia napisał(a): > Myslę, że nie masz racji (jesli chodzi o korzystanie z internetu). Jest tyle > innych, podejrzewam że ciekawszych stron...Bo co do zadłużenia, to obawiam się, > > że niestety...:-( > P.S. Czy ty rzeczywiscie jestes Jurkiem Krajewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Re: Ząbki bankrutem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 15:52 Czy Jerzy Krajewski to ten facet, którego wszyscy w Markach pokazują palcami i stukają się w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markowianin Re: Ząbki bankrutem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 16:44 Tak to ten.......naczelny błazen Rzeczpospolitej Mareckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robik Re: Ząbki bankrutem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 15:43 Panie Krajewski. Wszedłem na Forum Ząbek, by odetchnąć od pańskich prowokacji. I niestety od razu nadziałem się na Pana. Naprawdę boję się co zobaczę po otworzeniu lodówki........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Ząbki bankrutem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 16:56 Czemu Panie Krajewski zaiteresował się Ząbkami? Czyżby po wyborach zamirzałby Pan zmienić miejsce zamieszkania? Oby! mmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Ząbki bankrutem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 08:30 Jerzy Krajewski to chory psychicznie facet, który próbował został burmistrzem w Markach. Na szczęście dla sąsiadów przegrał wybory a teraz prawdopodobnie leczy się na Drewnicy w Ząbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Ząbki bankrutem 28.11.02, 10:05 Ro w szpitalu w Ząbkach pacjęci maja dostęp do netu ? Nowa forma rehabilitacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User Re: Ząbki bankrutem IP: *.zabki.net.pl / 10.4.3.* 08.04.03, 20:49 Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a): > Widzę, że mieszakańcy Ząbek mało korzystają z internetu. A słyszałem,że > miasto jest bankrutem zadłużonym po uszy. Ząbki mają własną społeczną stronkę z libą odwiedzin ok 60 tysięcy miesięcznie. Internet posiada 30 % mieszkańców os. Kopernika - razem blisko 300 komputerów w sieci? Wystarczy??? :-))) To przykład nowych Ząbek! Pozdrawiam, User Odpowiedz Link Zgłoś