micnow 04.03.10, 21:37 Lech nie rób wioski, daj człowiekowi karnet! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KoralNinja Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie IP: 81.219.133.* 04.03.10, 21:47 Popieram. Nie zbiednieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekińczyk Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie IP: *.icpnet.pl 04.03.10, 22:02 Karnetów już nie ma, zdaje się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markuskermiteone Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie IP: *.icpnet.pl 04.03.10, 22:19 Jeden dla profesora musi się znaleźć, mam nadzieje że prócz chu..wych warunków mieszkalnych i pensji nieadekwatnej do tytułu, człowiek ten będzie miał jakieś pozytywne wspomnienia związane z Polską i Poznaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie IP: *.icpnet.pl 04.03.10, 23:08 myślę, że mimo wszystko wrażenia pozostaną pozytywne... co oczywiście nie zmienia faktu że lech mógłby jeden karnet profesorowi odstapić Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie 05.03.10, 22:13 Gość portalu: kuba napisał(a): > myślę, że mimo wszystko wrażenia pozostaną pozytywne... co > oczywiście nie zmien > ia faktu że lech mógłby jeden karnet > profesorowi odstapić popieram - bilet na jeden mecz to poruta dla Lecha. nie ma sie czym chwalic w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
wnukmarycha Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie 04.03.10, 23:32 Gość portalu: markuskermiteone napisał(a): > Jeden dla profesora musi się znaleźć, mam nadzieje że prócz chu..wych warunków > mieszkalnych i pensji nieadekwatnej do tytułu Jakiego tytułu? - toż to zwykły doktor jakich wielu, który został zatrudniony na kontrakcie na stanowisku profesora (bo niby kto miałby uczyć polskich studentów szeroko w świecie rozpowszechnionego jęz. wietnamskiego). A owe 'ch..we warunki mieszkalne' ... etatowi pracownicy niekiedy nie mogą liczyc na mieszkanie, a kontraktowy (który powinien sam o nie zadbać) ma jeszcze pretensje, że musi zapłacić 12 PLN/dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek2 Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 08:47 Ty, tak dokładnie znający zasady przydziału mieszkań dla kadry naukowej na UAM! Chyba jesteś na studiach doktoranckich albo świeżo upieczonym doktorkiem.W piątek możesz zabrać swoje rzeczy i pojechać "do Mamusi" a ten "zwykły doktor" na etacie profesorskim uczący szeroko znanego języka wietnamskiego nie ma takiej możliwości. Ciebie z pewnością nikt nie zaprosi do Wietnamu abyś uczył światowego języka polskiego. Oj wylazła z Ciebie straszna przywara jaką jest zawiść a jak jesteś u Mamusi, to z pewnością chodzisz z Rodzicami do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
wnukmarycha Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie 06.03.10, 00:37 Gość portalu: dziadek2 napisał(a): > Ty, tak dokładnie znający zasady przydziału mieszkań dla kadry naukowej na UAM! > Chyba jesteś na studiach doktoranckich albo świeżo upieczonym doktorkiem. Pudło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 09:48 Prof. Nguyen Chi Thuat uzyskał tytuł profesora w Wietnamie. Może poszczycić się niezwykłym dorobkiem naukowym i translatorskim. Należy mu się szacunek i uznanie. A Ty nie powinieneś wypowiadać się na tematy, na które nie masz pojęcia, bo możesz kogoś urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
wnukmarycha Re: Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie 06.03.10, 00:35 > Prof. Nguyen Chi Thuat uzyskał tytuł profesora w Wietnamie. Tak? Dziwnym trafem dopiero w ciągu ostatnich dwóch tygodni na stonie: inling.amu.edu.pl/struktura.php?link=PAPW przy nazwisku p. Nguyen Chi Thuat 'dr' został zastąpiony przez 'prof.', chociaż w każdych warunkach powinno być co najmniej 'prof. dr' - póki co to jedynie Senat UAM wyraził zgodę na zatrudnienie dr. Nguyen Chi Thuat na stanowisku profesora. A przy okazji: być może nie powinienem się wypowiadać na tematy, O KTÓRYCH nie mam pojęcia, ale tak się składa, że mam o tych sprawach pojęcie. I wiem też, że dotychczas bezpłatny pobyt p. doktora w DA Nieszawska de facto odbywał się na koszt studentów i doktorantów, których wpłaty muszą w pełni pokrywać koszty funkcjonowania DA. Odpowiedz Link Zgłoś
wiciol Lech spełnia marzenia. Prof. Chi Thuat idzie na... 05.03.10, 10:07 Kurna, to jest chyba żart. Czy profesor nie mógł sam zapłacić 40 zł za bilet? Czy to jest może jakieś niepełnosprawne dziecko mające marzenie objechać świat, a rodziców niestety nie stać na to? Ktoś chyba przesadził... Odpowiedz Link Zgłoś