Gość: xyx IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 00:09 wystarczyloby postawic kilometr przed skrzyzowaniem blyskajace na pomaranczowo znaki i pare progow jak w paczkowie i by bylo po sprawie. nikt nie wycignal wnioskow ze stluczki w zeszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nuna Re: Karambol w Swarzędzu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 13:51 koniecznie! i to nawet nie chodzi o takie karambole. gdyby nie to, że nawet na zielonym zawsze patrzę czy coś nie jedzie, już kilka razy mogłam wpaść tam pod rozpędzonego TIRa. jadąc od Paczkowa do Poznania, wszyscy ignorują zapalające się czerwone światła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSĆ Re: Karambol w Swarzędzu IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 01.03.04, 08:38 Tak w ogóle to TIRy (zwłaszcza ze wschodu)przejeżzając przez Swarzędz nic sobie nie robią z czerwonych świateł sygnalizacji. Policja powinna cos z tym zrobić to nie będzie dochodzic do takich karamboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyx Re: Karambol w Swarzędzu IP: *.pozman.pl / *.pozman.pl 01.03.04, 18:26 rzeczywiscie zdarzylo mi sie pare razy stac na swiatlach w strone poznania, a nagle kolo mnie na pelnym gazie przelatuje tir. czerwone oczywiscie sie juz pali jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś