Gość: Dzidka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 18:28 ... a raczej podzielić radością z faktu, że od dziś mam w domku rodziców SDI, i będę mogła częściej tu zaglądać. O! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bor''ka Re: Chciałam się pochwalić... IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 20:10 Nie boj, nie boj wylacza Ci! Faktycznie czesto wylaczaja. Ale i tak jest lepiej niz po zwylej linii tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Chciałam się pochwalić... IP: *.aktivist.pl 10.08.01, 20:23 Malkontent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Chciałam się pochwalić... IP: *.icpnet.pl 10.08.01, 20:42 gratuluje:) sdi to kablowka czy inny wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Chciałam się pochwalić... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 21:09 > gratuluje:) sdi to kablowka czy inny wynalazek? Szybki Dostęp do Internetu :-)) Też przez modem, ale niezależny od telefonu. I, co najważniejsze, opłata zryczałtowana: 160 PLN miesięcznie i możesz w sieci nawet 24 h siedzieć :-))) YES!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Chciałam się pochwalić... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:31 SDI to typ silników wysokoprężnych Volkswagena (slow diesel) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Chciałam się pochwalić... IP: *.aktivist.pl 10.08.01, 20:22 Co tu dużo gadać: gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
smokbartalski Re: Chciałam się pochwalić... 10.08.01, 22:51 Namów ich ,niech kupią jeszcze talerz bo sciaganie danych w tym kraju nawet przez sdi to syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sed Re: Chciałam się pochwalić... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 22:55 SDI to kryptointernet! Odpowiedz Link Zgłoś