v.i.k.k.a 13.05.10, 19:09 jakos tak mi humor psuja swoja obecnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili_marleen Re: zule na parkingu przed tesco 13.05.10, 19:23 Mnie najbardziej irytowali gdy na Libelta był jeszcze wydział komunikacji i ogromne kolejki do rejestracji pojazdów. Te gnojki potrafiły ustawiać się w tej kolejce stadami i odpłatnie odstepowac swe miejsce tym którzy gotowi byli zapłacić. Mieli to nieźle zorganizowane, bo prócz staczy, na tyłach kolejki krążyli naganiacze oferujacy za 30 - 50 zł miejsce o kilkadziedziesiąt osób bliżej okienka. I najlepsze, że nie było na nich bata. Wygląd tych ludzi i zapach jaki wokół siebie roztaczali, a przede wszystkim nikczemność procederu jaki uprawiali zniechęcał normalnie myślącego człowieka do nich skutecznie, że o skorzystaniu z ich usługi nie wspomnę. Dziś te same fizjonomie widuję pod marketami i... mam sporą satysfakcję widząc ich zawiedzione miny gdy mówię, że w koszyku miast monety mam plastikowy żeton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat ładnie to tak skarżyć na swoich rodziców?! IP: *.210.245.179.neter.pl 13.05.10, 19:40 vikka popraw się. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: ładnie to tak skarżyć na swoich rodziców?! 14.05.10, 23:39 na moich tesciow a twoich rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
internistka Re: zule na parkingu przed tesco 13.05.10, 19:45 zjadłam bułkę z jajkiem na drugie śniadanie i zapiłam sokiem pomarańczowym Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l A mnie hołota omija 14.05.10, 13:05 Przejechałem właśnie przez parę skrzyżowań obstawionych przez zakapturzoną hołotę rozmazującą siki na szybach samochodów i poczułem się nieswojo. Hołota omija moją furę szerokim łukiem. Albo ryj mam tak podły, z którego można wyczytać, że pomocy socjalnej nie udzielam, albo czas furę wymienić na bardziej prestiżową. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: A mnie hołota omija 14.05.10, 23:39 To ja chyba mam sympatyczny albo wygladam na sierote, bo jesli kogos maja zaczepic na ulicy/w sklepie/w kolejce to zawsze jestem to ja:D Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Jako psiara powinnaś znać metodę na hołotę 15.05.10, 00:13 Wg mnie to, co się sprawdza w przypadku kundli, doskonale działa na hołotę. W żadnym wypadku nie należy nawiązywać kontaktu wzrokowego, powstrzymać emocje, traktować jak powietrze, nie wdawać się w dyskusję, ale najważniejsze - nigdy nie sięgać po pieniądze - NIGDY. Nie analizuj, czy ktoś jest rzeczywiście w potrzebie, czy symuluje. Problemem są ludzie, którzy dają. Dlatego uważam, że karalne powinno być nie żebractwo, ale finansowanie żebractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Jako psiara powinnaś znać metodę na hołotę 15.05.10, 06:57 Nie wiem co sie sprawdza w przypadku kundli, bo moj rasowy;)))Mozna mu patrzec w oczy, pociagnac za ogon, zabrac jedzenie sprzed pyska a on i tak nie ugryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wikuni Re: A mnie hołota omija IP: *.versanet.de 15.05.10, 00:18 Wikus!biale myszki tez cie zaczepiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: zule na parkingu przed tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 10:12 Jeżeli są natarczywi to sprawa dla ochrony obiektu. Przed Selgrosem i Makro pojawiają się "odrowadzacze" płatnych wózków. Ale zawsze pytają czy mogą to zrobić za Ciebie i nie zdarzyło mi się aby w jakikolwiek sposób komentowali odmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: zule na parkingu przed tesco IP: *.icpnet.pl 15.05.10, 22:19 A kim ty kurrrrrrrrrrrr/ wa jesteś ze ci wszystko przeszkadza?Idz sie lecz pijaczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: zule na parkingu przed tesco 16.05.10, 09:17 jam czescia tej sily ktora wiecznie zla pragnac wiecznie czyni dobro:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Fiki Miki Re: zule na parkingu przed tesco IP: *.versanet.de 16.05.10, 09:27 Masz racje Fiki Miki,zwlaszcza wtedy jak sie napierdzielisz jak stodola po zniwach i zaczepiaja Cie biale myszki. Odpowiedz Link Zgłoś