achu 06.03.04, 10:20 Jaha! Lepper won bo gnoju to ty dawno nie wachałeś a do brukseli sie wybierasz! Proponuję naklejki na auta w stylu " Samoobrona - dziekuję" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc Pomagac samoobronie?? A po co?? Tych debili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 16:57 ...trzeba wyslac na Sybir a to i tak bedzie najnizszy wymiar kary. Oni potrafia tylko wciskac ciemnote mieszkancom wsi, na ktorych te ich durne populistyczne poglady robia wielkie wrazenie. Niestety patrzac na sondaze mozna ze zgroza dostrzec ze 1/3 spoleczenstwa (Ci, ktorzy popieraja samoobrone i lige pojebanych rodzin) to idioci, ktorzy sluchaja leppera (czy giertycha) jak niegdys Niemcy Hitlera. Co z tego wyniknelo? - mozna poczytac w podrecznikach historii. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Jak pomogliśmy Samoobronie ustalić, kto jest 06.03.04, 17:42 co za komedia hehe :P dowiadujemy się na samym końcu, że p. Kujawa to jakaś "cholera" :P Cholera to ciężka choroba... ale chyba też ciężko chora jest ta dziwna partia i ją popierający :) Pozdrawiam z lekkim humorkiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Jak pomogliśmy Samoobronie IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.04, 08:27 Był sobie Lepper tekst: Aleksandra Pawlicka, Gazeta Wyborcza 06-03-2004 Woli bokserki niż slipki. I być może tu tkwi tajemnica wielkich sukcesów politycznych Andrzeja Leppera Z przewodniczącym Andrzejem Lepperem umówiłam się w Sejmie, by poznać tajemnicę, jak z rolnika w tureckim swetrze zmienił się w szykownego polityka. Zadanie: rozebrać go na "złotówki" i podliczyć, ile ta przemiana kosztuje. - Mamy tylko minutkę - zastrzega Lepper na powitanie i wygodnie rozsiada się w fotelu. - Nosi Pan bokserki czy slipy? - A co to za pytanie? - Nawet prezydent Clinton na nie odpowiadał! - Co pani mówi, nawet prezydent? Czegóż nie robi się dla kobiet! No więc powiem szczerze: zdecydowanie wolę bokserki. Są bardziej męskie! - A perfumy? Koleżanki z partii mówią, że jak Pan przejdzie, to przez pół Sejmu czuć, że Andrzej Lepper tu był. - Ach, te dziewczyny! - Lepper wzdycha i przynosi z garderoby flakon wody toaletowej marki Jean Paul Gaultier. - A solarium? - Nigdy w życiu! Ja się po prostu łatwo opalam! - Kosmetyczka? - O! przybory do paznokci mam własne. Pilniczek i to wszystko. Sam sobie obcinam. - Włosy też? - Skądże, ja mam trudne włosy, a lubię mieć dobrze ułożone. Więc często chodzę do fryzjera. Przynajmniej raz w tygodniu. A czasami częściej, bo jak wypadnie program telewizyjny, to trzeba porządnie wyglądać. Każdy polityk, nawet każdy poseł, powinien te 20 zł wydać raz w tygodniu, żeby się ładnie uczesać. Ładnie reprezentować Polskę i wyborców. - Do tego świeża koszula, dobrze dobrany krawat... - Na to zwracam szczególną uwagę - przyznaje Lepper. - Krawatów trochę mam, bo muszę być zgodny z modą. Przeważnie polskie. A koszule zgarniam hurtowo. Gdy jadę na posiedzenie Sejmu do Warszawy, to zabieram z domu minimum 15 sztuk. Tyle, żeby codzienne zmienić, a czasami i ze dwa razy dziennie, bo jak wieczorem idę do telewizji, to musi być świeżo. - Zostały jeszcze buty. - Wygodne. Jak się chodzi tyle co ja, to nie mogą uwierać. Mam w pokoju poselskim ze dwie-trzy pary w zapasie. - A co z samochodem? Mężczyźni lubią imponować limuzynami! - To nie ja. Mówiąc szczerze, nie lubię samochodów. Jedyny samochód, za którego kierownicę siadam, to gazik w moim gospodarstwie. Jeżdżę nim po polach oglądać stada bydła. Jak każdy przewodniczący klubu poselskiego, jeżdżę jednak służbową lancią. - A złotego roleksa Pan ma? - Mam zwykły zegarek, dostałem od dzieci na święta - Andrzej Lepper wyciąga rękę przed siebie i spogląda na zegarek: - Ależ mnie pani załatwiła. Zaraz będę przemawiać w Sejmie! Fryzjer 20 zł raz w tygodniu Krawaty Około 30. W cenie od 20 do 150 zł Perfumy Jean Paul Gaultier: 258 zł za wodę toaletową 125 ml Bielizna "Zdecydowanie wolę bokserki. Czegóż nie robi się dla kobiet! " Garnitury Około 10, najlepszy firmy Sunset Suits. Najdroższy 1700 zł Koszule Tyle samo co krawatów. Większość polskiej firmy ze Starogardu Gdańskiego da Vinci, cena koszuli 300-400 zł Zegarek Firmy Citizen, ok. 500 zł Buty W podróży zawsze klika par. Najdroższe 1100 zł firmy Bata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Był sobie Lepper IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.04, 19:52 Czytajcie: Wiadomosci dnia Był sobie Lepper Aleksandra Pawlicka 06-03-2004 Sobota, 6 marca 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimny Re: Jak pomogliśmy Samoobronie ustalić, kto jest IP: *.icpnet.pl 07.03.04, 13:49 Ale cos wynika z tego artylulu? Nic. Słabiutkie, bez sensu wypociny dziennikarza, który za wszelka cene szuka sensacji. Kiedys Bojarski byl dobrym dziennikarzem, teraz wyraznie opadł z wprawy. Jak nie zacznie lepiej pisac, to przerzuce sie chyba na Poznanska, albo Nasz Dziennik, bo oni przynajmniej o poznanskich sprawach piszą ostro i zdecydowanie a nie tak mdło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewe Re: Jak pomogliśmy Samoobronie ustalić, kto jest IP: *.icpnet.pl 07.03.04, 19:06 Kiedyś artykuły redaktora Bojarskiego dawało się czytać, a dzisiaj sama bulgotanina.Proszę powiedzieć, co Pan miał na myśli pisząc ten artykuł, a może co i komu chciał Pan udowodnić? rewe Odpowiedz Link Zgłoś