Gość: Rivka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 23:44 Witam ... ale się dziś naczytałam o Rokietnicy ... czy ktoś ma już podpisaną umowę na mieszkanie w Plewiskach na fabianowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Hausner Plewiska IP: *.piastlan.net 01.07.10, 10:51 Witam ja mam ;) nawet wpłacona pierwsza transza. Na III etap. Niestety fundamenty miały być 20.06 na razie jest trawa i zboże. Zobaczymy cała reszta etap I i II idą ładnie i pierwszy segment III etapu też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plewiska Kontakt dla ludzi podpisujących umowy IP: *.piastlan.net 01.07.10, 11:10 Witam Osoby które podpisały umowę na budowę na Plewiskach lub mają taki zamiar niech się ze mną skontaktują. Zbierzemy emaile można będzie założyć jakieś forum i wymieniać się informacjami. PISZCIE: plewiska@onet.pl Pozdrawiam plewiska@onet.pl plewiska@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plewiska Re: Hausner Plewiska IP: *.piastlan.net 02.07.10, 09:15 Witam Forum dla osiedla z Plewisk: www.plewiska.fora.pl/ zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś