Dodaj do ulubionych

Pirania działa

IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 15:08
Podobno Pasikowski chce nakręcic film o naszym "lubieżniku". W roli głównej -
Czarek Mończyk...
A tak serio to policja wreszcie zabrala sie do pracy. Chodza po mieszkaniach,
sprawdzaja wszystko, robia wywiad. Moze przestraszyli sie kompromitacji w
wypadku wykrycia sprawy przez Rutkowskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: mati_ Re: Pirania działa IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 15:11
      Po jakich mieszkaniach ?
      • Gość: Coolturka Re: Pirania działa IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 15:14
        Na Lecha na przykład.
        • Gość: mati_ Re: Pirania działa IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 01:25
          To znaczy co? Po podejżanych mieszkaniach , czy po kolei po mieszkaniach? Nie
          rozumiem nic z tego.
          • Gość: xxx Re: Pirania działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 11:07
            Na Katowickiej też chodzą i przekonują kobiety, by nie chodzić po krzakach w
            okolicach przystanku na Polance oraz przekonują, że ten Pan nie jest
            gwałcicielem tylko lubieżnikiem, bo nie wkłada członka w cipe lub pupe tylko do
            buzi ofiary. Wiec to nie gwałciciel... Oby trafili na ofiare tego gościa i
            dostali po pysku za takie opowieści... Tragedia, a nie Policja...
            • Gość: C Re: Pirania działa IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 15:31
              Sprawdzają mieszkania wynajmowane, oraz zbieraja informacje o osobach czasowo
              przebywajacych.
              • Gość: magda010 Re: Pirania działa IP: 80.48.238.* 11.03.04, 09:40
                Wkladanie do buzi tez jest gwaltem w swietle prawa karnego i grozi za to taka
                sama kara
                • Gość: Jola Re: Pirania działa IP: *.dregis.com 11.03.04, 11:02
                  Niech go w koncu zlapia.To trwa 2 lata i moze trwac jeszcze kolejne dwa.
                • Gość: brd Re: Pirania działa IP: *.icpnet.pl 13.03.04, 16:40
                  Przepraszam za to pytanie - ale co w sytuacji, gdyby do buzi nie włozył, lecz
                  zrobił to na zewnątrz, ale jednak do ust kobiety?
                  Rozumiecie co mam na myśli
                  • Gość: magda010 Re: Pirania działa IP: 80.48.238.* 15.03.04, 12:34
                    Wszystkie takie zachowania to gwalt w prawie karnym. Oczywiscie w zaleznosci od
                    okrucienstwa sad wymierza rozna kare.
              • Gość: xxx Re: Pirania działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:22
                nie tylko...
    • Gość: Edi Re: Pirania działa IP: *.dregis.com 12.03.04, 16:43
      Jeszcze go nie zlapali?
    • Gość: plotkarz Podobno na os.Orła zaatakował wczoraj. IP: *.icpnet.pl 13.03.04, 17:22
      ALe nie wiem czy to prawda. I czy to on.
      • Gość: Wiesia Re: Podobno na os.Orła zaatakował wczoraj. IP: *.dregis.com 15.03.04, 12:14
        A wiesz cos wiecej?Albo ktos z Was?
        • Gość: Alusia Re: Podobno na os.Orła zaatakował wczoraj. IP: *.visp.energis.pl 16.03.04, 00:06
          A ja słyszałam, że zaatakował n aPowstań Narodowych w sobotę 06.03. o 2 w nocy
          w windzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka