Dodaj do ulubionych

GDZIE ZROBIĆ WESELE?

IP: *.internetnovum.pl 10.03.04, 09:51
Witam serdecznie. W sierpniu br. chcemy wziąć slub. Proszę
wszystkich "doświadczonych" o radę gdzie warto zorganizowac przyjęcie weselne
(do 30km w obrębie Poznania). Interesuje nas pałacyk, dworek, restauracja z
możliwością zorganizowania części przyjęcia w ogrodzie.Pozdrawiam wszystkich
i dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oleńka Re: GDZIE ZROBIĆ WESELE? IP: *.ekoenergia.com.pl 10.03.04, 10:05
      przeczytaj wątek Gdzie zorganizowac wesele w Poznaniu, który rozpoczęłam 5.03
      to tak w razie gdyby osobom, które dzieliły się swoimi spostrzeżeniami nie
      chciało się pisać dwa razy tego samego a tak na marginesie ja już sie właściwie
      zdecydowałam na dworek w Komorowie k. Kaźmierza:) piękna okolica ok 30 km od
      Poznania jeziorko prywatny park, fajne stylowe wnetrza no i domowa kuchnia
      byłam tam podczas weekendu więc wiem to z własnego doświadczenia właścicielka
      ma przysłać mi dzisiaj zdjęcia z jakiegoś wesela poza tym obiecała dać mi
      namiar na fajny zespół w atrakcyjnej cenie no własnie ceny też mają przystępne
      • Gość: magda010 Re: GDZIE ZROBIĆ WESELE? IP: 80.48.238.* 10.03.04, 11:10
        Hej, dolaczam sie, ja biore slub w czerwcu. Wesele mamy w Akademii Muzycznej,
        nie jest to co prawda palacyk, ale za to tanio i dobrze - takie slyszalam
        opinie, widzialam wystroj sali w dniu wesela, no i menu jest bogate. Mam
        nadzieje, ze wszystkim nam bedzie sie bardzo podobalo w tym jedynym w zyciu
        dniu.
        • Gość: Asik Re: GDZIE ZROBIĆ WESELE? IP: *.internetnovum.pl 10.03.04, 13:23
          Hej. To może z racji tego że macie przyjęcie z Akademii Muzycznej to macie
          jakieś trio smyczkowe lub jakieś fleciki do polecenia. Szukam kogoś do
          przygrywania na przyjęciu przez jakieś 3-4 godzinki.
          • jete Re: GDZIE ZROBIĆ WESELE? 10.03.04, 17:37
            > jakieś trio smyczkowe lub jakieś fleciki do polecenia. Szukam kogoś do
            > przygrywania na przyjęciu przez jakieś 3-4 godzinki.

Sprawa jest do zalatwienia.Mam kogos kogo moglbym polecic. Prosze o kontakt na
            jete@w p.pl
      • Gość: i Re: GDZIE ZROBIĆ WESELE? IP: 213.156.103.* 11.03.04, 19:44
        www.narzeczeni.net Wielkopolski Portal Ślubny, forum, konkursy, baza
        firm:lokale, video, foto, suknie, komis........
    • Gość: netka Re: GDZIE ZROBIĆ WESELE? IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 16:46
      Polecam rydzyński pałac k/Leszna;-) apropos-mam na sprzedaż sukienkę slubną ,
      welon, buciki i rękawiczki...jakby co pisz: aneciaskarpecia@gazeta.pl,
      pozdrawiam;-)
    • Gość: george Szkoda forsy IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 18:08
      Zapoznaj się z radami, których udzieliłem Oleńce
    • Gość: george Szkoda forsy na wesele IP: *.icpnet.pl 10.03.04, 18:09
      Zapoznaj się z radami, których udzieliłem Oleńce.
      • Gość: Oleńka Re: Szkoda forsy na wesele IP: *.ekoenergia.com.pl 11.03.04, 11:15
        Tak tak Asik koniecznie się z tymi radami zapoznaj może akurat kręci się wokół
        Ciebie na przykład taki przystojniak George i ech, z takim to można poszaleć;)
        to prawda, że wielkie wesele na pewno uszczupla każdy budżet, jeżeli chcesz
        zaoszczędzić i zostawić kasę na podróż czy inne przyjemności zastanów się może
        nad przyjęciem takim powiedzmy do godz. 10-11 z obiadem kolacja deserem tańcami
        oczywiście też, my wybralismy taki wariant i bedzie nas to kosztowac w sumie z
        wystrojem sali 60 zł/osobę (w cenie pokój na poślubną noc, nie mylić z pokojem
        na godziny:)w dodatku w naprawde slicznym miejscu. Wiesz George - dla
        niektórych osób ślub jest niesamowicie ważny i jedyny w życiu, więc chcą sobie
        stworzyc do tego odpowiednią oprawę, zwłaszcza jeżli biorą ślub kościelny, jest
        to zrozumiałe. oby tylko wielka miłość okazywana w tym dniu trwała i kwitła
        przez całe lata pozdrawiam!
        • Gość: madzia Re: Szkoda forsy na wesele IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 19:35
          Oleńko a gdzie tak fajnie robią? bo oferta naprawdę robi wrażenie, po moich
          póki co nieudanych na razie poszukiwaniach - no ale mam czas jeszcze do
          wrzesnia;)
          • Gość: Oleńka Re: Szkoda forsy na wesele IP: *.ekoenergia.com.pl 12.03.04, 10:02
            Ach George, przebija przez Twoje słowa lekkie rozgoryczenie, podejrzewam, że
            przeżyłeś jakieś gorzkie rozczarowanie, które tak a nie inaczej kształtuje
            Twoje poglądy(mam nadzieję, że Cię tym stwierdzeniem nie uraziłam), ale w
            zupełności sie zgadzam ztym, że trzeba dbać o związek na co dzień i o to, żeby
            był szczęsliwy również po latach a nie tylko w dniu ślubu, a niestety często
            wygląda to zupełnie inaczej ludzie przejmują się materialnymi szczególikami
            jednego dnia, nie zawsze czując w głębi serca, że to jest TO. Ale - nie chcę
            modyfikować tutaj wątku Asik(a) i bawic się w monologi "nie na temat" Madziu,
            przyjęcie weselne o którym ostatnio pisałam organizują w ten sposób w Komorowie
            niedaleko Kaźmierza, chyba maja nawet jakąs strone internetową, najbardziej
            ujął mnie w tym miejscu spokój, ładne krajobrazy i sam dworek. Interesuję się
            tzw. "starociami" niekoniecznie odrestaurowanymi. W Komorowie pokoje i inne
            pomieszczenia są urządzone właśnie w starym, antycznym stylu ( z wyjątkiem sali
            do tańca).Pozdrawiam a George'owi życzę szczęścia w szeroko pojętej miłości
            • Gość: Asik Dziękuję wszystkim za dobre rady i informacje IP: *.internetnovum.pl 16.03.04, 12:41
              Wszystkim dziękuję ze odpowiedzieliście na moj post.
              O tym Komorowie o którym pisze Oleńka to juz slyszałam od kilku osób, więc
              oferta jest godna sprawdzenia.
              Pozdrawiam
              i dziękuję raz jeszcze
        • Gość: george Re: Szkoda forsy na wesele IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 22:31
          Oleńko Przenajmilsza, statystycznie rzecz ujmując co czwarte małżeństwo się
          rozpada. Zakładanie więc, że ślub, do którego się przygotowujesz będzie jedynym
          w życiu, przeczy rachunkowi prawdopodobieństwa i zdrowemu rozsądkowi. Na nic
          zdadzą się zjedzone przez gości kotlety, droga sukienka i błyszcząca limuzyna,
          jeśli nie trafiłaś na właściwego partnera. Na Twoim miejscu martwiłbym się o
          długie lata, które pewnie chcesz spędzić ze swoim wybrańcem, a nie o ten
          parogodzinny, kosztowny epizod. Życzę Ci abyś nigdy nie musiała inicjować tu
          wątku pt. adwokata od rozwodów szukam.
          • Gość: namiot Re: Szkoda forsy na wesele IP: *.icpnet.pl 12.03.04, 08:41
            a jkabyś chciała namiot bankietowy do parku to

www.resident.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka