Dodaj do ulubionych

uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ

IP: 213.156.103.* 11.03.04, 19:43
Uwaga na szpital na polnej!!! przestrzegam wszystkich (zwłaszcza kobiety)
przed korzytaniem z usług tego szpitala zwłaszcza onkologii, chirurgi,
lekarze traktuja cie jak przypadej a nie czlowiek, popelnili bledy lekarskie
do ktorych nawet sie nie przyznali "udajac ze wszystko jest ok" przestrzegam
przed lekarzem ginekologiem Spaczyną!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 00:08
      Proszę nie uogólniać! Ile to kobiet przez wiele lat było zadowolonych ze
      szpitala na Polnej. Za pewne wiele. Niektórym nawet ratowano życie. A może Pani
      jest tą kioskarką, co sprzedała mi skasowany bilet MPK, a może tym szewcem co
      sknocił moje buty. Czy dlatego mam wszystkich szewców i kioskarki wyzywać od
      najgorszych? Za każdym czynem jest konkretny osobnik.
      • zibix Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ 12.03.04, 09:31
        Gdyby nie Polna, to bym nie mial 2 wspanialych corek.
        • Gość: Magneska Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: *.icpnet.pl 12.03.04, 14:51
          A co, żona nie urodziłaby wtedy w ogóle??? Urodzić można wszędzie - pytanie
          tylko w jakiej atmosferze i warunkach. Na polnej, podobnie jak w innych
          szpitalach życzliwość i uwagę mozna sobie zakupić w "pakiecie extra".
          Głowy lekarzom też uruchamia się w odpowiedni sposób.

Moją pierwszą ciążę prowadził /państwowo/ ordynarny i arogancki typek, nie
          wchodzący z pacjentkami w relacje - że się tak wyrażę- werbalne; po wizytach u
          niego czułam się niedoinformowana i poniżona. Prowadził on słynący z zalet
          gabinet prywatny, gdzie dla swoich klientek był aniołem...
          • zibix Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ 12.03.04, 16:24
            Gość portalu: Magneska napisał(a):

> A co, żona nie urodziłaby wtedy w ogóle??? Urodzić można wszędzie - pytanie
            > tylko w jakiej atmosferze i warunkach. Na polnej, podobnie jak w innych
            > szpitalach życzliwość i uwagę mozna sobie zakupić w "pakiecie extra".
            > Głowy lekarzom też uruchamia się w odpowiedni sposób.

Przyznam, Polnej nie wybiera sie dla dobrej atmosfery i warunkow ale najczesciej
            w sytuacja wysokiego zagrozenia lub ryzyka, a wtedy sie nie mysli o takich
            niuansach. Kilka miesiecy jakie spedzila tam zona, pozwolily mi zauwazyc, ze
            mimo tego zlego co sie o tym szpitalu mowi - ciaga tam ludzie po ratunek z calej
            Polski.

> Moją pierwszą ciążę prowadził /państwowo/ ordynarny i arogancki typek, nie
            > wchodzący z pacjentkami w relacje - że się tak wyrażę- werbalne; po wizytach u
            > niego czułam się niedoinformowana i poniżona. Prowadził on słynący z zalet
            > gabinet prywatny, gdzie dla swoich klientek był aniołem...

Wspolczuje, wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi. My mamy troche inne
            doswiadczenia.
          • Gość: Watcher Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: 195.114.160.* 18.03.04, 14:45
            A co, nie można było zmienić lekarza??? Jak był taki be, trzeba było znaleźć
            innego. O ile wiem w Polsce nie ma ustawowego obowiązku korzytania z usług
            aroganckich typków, więc zawsze jest wybór. To prawda, że większość lekarzy na
            Polnej bierze w łapę, ale są wyjątki.
      • Gość: kasss Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: *.ipartners.pl 12.03.04, 09:52
        przeciez na koncu podala o kogo chodzi.........!!
      • sadee Co za głupie porównanie!!! 12.03.04, 10:14
        Gość portalu: Franek napisał(a):

>A może Pani jest tą kioskarką, co sprzedała mi skasowany bilet MPK, a może tym
        szewcem co
        > sknocił moje buty. Czy dlatego mam wszystkich szewców i kioskarki wyzywać od
        > najgorszych? Za każdym czynem jest konkretny osobnik.

Od sprzedanych-skasowanych biletów i od źle podbitych butów NIE UMIERASZ ani
        NIE STAJESZ SIĘ KALEKĄ!!! - w przeciwieństwie do błędów lekarzy, którzy i tak
        nie ponoszą za to odpowiedniej kary stając przed ”solidarnym” sądem pracy.
      • patyczako Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ 18.03.04, 18:03
        A ty Franek na Polnej pracujesz i partolisz robote czy co?
    • mandaryn_a Magneska!!! Proszę, proszę o odpowiedź!!! 12.03.04, 15:46
      Magneska!!! Proszę, proszę o odpowiedź!!!

Szukam dobrego lekarza dla mojej siostry, ale od patologii ciąży. Kogo
      odradzisz, a kogo polecisz. Chodzi mi o nazwiska i adresy gabinetów. Niestety
      przy pierwszej ciąży zraziła się do pewnego ginekologa i teraz nie zna żadnego,
      któremu mogła by zaufać. Słyszałam o doktorze Pietryga (przepraszam jeśli
      pomyliłam nazwisko) z Polnej i z Kliniki Grunwaldzkiej.

W razie czego podaje mój e-mail: mandaryn_a@gazeta.pl

• Gość: Życzliwy Re: Magneska!!! Proszę, proszę o odpowiedź!!! IP: *.gpsk.am.poznan.pl 15.03.04, 12:33
        Polecam :
        Dr Puacz,
        Dr Ratajczak
        Dr Szymanowski
        Dr Ropacka
        • Gość: agara` Re: Magneska!!! Proszę, proszę o odpowiedź!!! IP: *.icpnet.pl 18.03.04, 19:43
          Odpowiedz ze szpitala GPSK \ patrz IP.Powinniscie dostac nagane bez wzgledu czy
          ktos Was wpisal czy sami sobie naganiacie pacjentow....Zalosne...Pisze juz
          podanie do kierownika + gazety o odtajnienie numeru IP z ktorego wpisany byl
          ten post...
          • Gość: Życzliwy Re: Magneska!!! Proszę, proszę o odpowiedź!!! IP: *.gpsk.am.poznan.pl 20.03.04, 11:58
            Ot swołocz. Chciałam dobrze, podając nazwiska kolegów i koleżanek którzy sa
            dobrzy w tym co robią, a trafiło na jakiegoś oszołoma, który we wszystkim
            upatruje naganiania pacjentów. Kto jak kto ale my wiemy kto jest dobrym
            położnikiem. Uwierz kochanie, że ci ludzie i tak mają multum pacjentek i
            naganiania nie potrzebują. Pozdrawiam
            P.S. A ujawnianiem IP mnie nie strasz, takich możliwości nie masz i tak nic ci
            to nie da, więc wrzuć na luz. odpuść sobie miernotko.
    • mandaryn_a Magneska!!! Proszę, proszę o odpowiedź!!! 12.03.04, 15:47
      Magneska!!! Proszę, proszę o odpowiedź!!!

Szukam dobrego lekarza dla mojej siostry, ale od patologii ciąży. Kogo
      odradzisz, a kogo polecisz. Chodzi mi o nazwiska i adresy gabinetów. Niestety
      przy pierwszej ciąży zraziła się do pewnego ginekologa i teraz nie zna żadnego,
      któremu mogła by zaufać. Słyszałam o doktorze Pietryga (przepraszam jeśli
      pomyliłam nazwisko) z Polnej i z Kliniki Grunwaldzkiej.

W razie czego podaje mój e-mail: mandaryn_a@gazeta.pl
    • Gość: cyt Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: *.icpnet.pl 12.03.04, 17:04
      o matko!! a moja kolezanka byla zafascynowana porodem i atmosfera w Raszei i
      poszla tam rodzic drugie dziecko po 3 latach i tym razem opowiadala same zle
      rzeczy typu "lekarz rzeznik", jak ona parla, to polozna poszla sobie odpoczac
      na korytarz, bo parla cale 45 minut itd
      no, to znaczy, ze raszei jest fatalnym szpitalem czy cudownym???
      ja rodzilam 2 razy na polnej bez zadnych kopert i bylam traktowana po ludzku, a
      nie jak numer ubezpieczenia. Oprocz tego pojechalam tam jeszcze przed polowa
      ciazy i lezalam 4 dni, tez bylo wszystko ok. A swieta byly w grudniu i
      zajmowana sie nami bez zarzutu
      ludzie!!! wszedzie znajda sie kanalie i ludzie cudowni, nie przesadzajmy
      tyle, ze na polnej rodzi duzo wiecej kobiet i niezadowlonych jest
      proporcjonalnie wiecej. Tak samo drastyczne historie slyszalam o lutyckiej i o
      sw. rodzinie.
      to do choinki co mam myslec, jest jakis dobry szpital polozniczy w poznaniu czy
      nie ma??? no nie ma...
      • Gość: poszkodowana Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: 213.156.103.* 12.03.04, 21:29
        Ludzie!!! tu nie chodzi o porody , ciąże....itp! Tu chodzi o prosty zabieg
        który miał byc wykonany w cigu 45 min, a wyjsc ze szpitala mialam po dwoch
        dniach... tymczasem jestem drugi miesiac na rehabilitacji , po drugiej bardzo
        powaznej operacji( lekarz ktory operowal uszkodzil mi jelito , zoładek i
        watrobe i sie do tego nie przyzanl...i na kontrolach uwazal ze wszystko ok, a
        moje narzekania to stan tzw."pooperacyjny" stad taki powazny skutek..takie
        rzeczy nie maja prawa sie zdazyc lekarzom z "doswiadczeniem"!!!)jestem w stanie
        rehabilitacji i potrwa ona jeszcze 3 miesiace... jaki bedzie moj stan zdrowia
        niewiadomo?:(
        • jameson1 Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ 18.03.04, 15:47
          Chyba Spaczyński, a nie Spaczyna i niewiadomo czu prof. czy jego syn.Jestem
          ciekaw co to był za zabieg jeśli powikłania obejmowały żołądek, wątrobe i
          jelito: nowotwór, endometrioza?Nie sądze aby przypadkowo uszkodzić tyle
          narządów.Może Pani napisze coś więcej o zabiegu i chorobie.
    • Gość: kaja Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 13:53
      zwyczajnie źle trafiłaś, ale jak ktoś już tu napisał, zależy na kogo się trafi
      i nie można uogólniać.
      Zaś co do tego, że urodzić można wszędzie...
      kolejne uogólnienie. Tylko dzięki lekarzom z Polnej zaszłam w ciążę i wyłącznie
      dzięki ich opiece za "chwilę" urodzę syna, choć niewiele brakowało, żebym ciążę
      straciła. Dlatego szlag mnie trafia, jak ktoś głupio komentuje radość ojca,
      który dziękuje za dwóch synów!
      Rozumiem, że złe doświadczenia dla Ciebie to przypadek 100% na 100%, ale NA
      BOGA! NIE WSZYSCY I NIE WSZYSTKO JEST TAM TAKIE ZŁE!
    • Gość: Gabrielka Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:20
      Mnie "Spaczyna" czyli sam pan profesor Spaczyński zaproponował wycięcie macicy
      za "odpowiednią" opłatą! mimo, że jak się potem (na szczęście okazało) nie
      miałam raka.
      Pozdrowienia dla lekarzy z Polnej (tym dobrych oczywiście... bo nadal się leczę
      u jednego z nich prywatnie i jest super!)
      Gabrielka
      • Gość: mami Re: uwaga!!! na SZPITAL NA POLNEJ IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 21:44
        Ja urodziłam 22.03.04 mojego synka własnie w szpitalu na Polnej, było super !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka