kolejorz_nie_ma_szans 22.06.10, 21:26 Plastikowa impreza. Lepiej pojedźcie na Przystanek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek I tak i nie IP: 95.108.45.* 22.06.10, 21:33 Jarocin, ten w nowym wydaniu, to impreza muzyczna. Przystanek Woodstock, to impreza "społeczna", czasami niestety słaba muzycznie (w tym roku np. jest bida jakich mało). Sporo znanych mi osób jeździ na PW z powodów innych niż muzyka. Dlatego porównywanie tych imprez jest trochę bez sensu. Swoją drogę, gwiazdami tej edycji Jarocina będą także Ska-P i Flogging Molly, o czym autorzy z gazety zapominają napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: I tak i nie 22.06.10, 21:49 Żeby posłuchać muzyki, to idę do ciasnego, zadymionego, dusznego lokalu i tam na żywo chłonę muzykę, a na takich spędach jak jarocin czy PW to tylko chodzi o impre towarzyszką , muzyka schodzi na drugi plan. Tylko, że jarocin jest pod ciągłą obserwacją mięśniaków i ogrodzona płotem, a PW jest lajcik. Człowiek nie czuje się osaczony, tak jak na jarocinie, a na dodatek za to nie płaci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: I tak i nie IP: 95.108.45.* 22.06.10, 22:00 Ja tam lubię też muzykę w plenerze. A wielu z tych zespołów nie byłbym w stanie usłyszeć w Poznaniu, ba, niektórych nawet w Polsce. I dlatego nie uważam, że na Woodstock czy Jarocin nie można jechać posłuchać muzyki. Ja tam jeżdżę głownie dla muzyki :) No, ale de gustibus non est disputandum. A klimacik... cóż klimacik jest w Kostrzynie (Oder) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: I tak i nie 22.06.10, 22:24 "A klimacik... cóż klimacik jest w Kostrzynie (Oder) :) " DOKŁADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinko Re: I tak i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 21:51 No własnie. Gossip to na open era niech zmiata . Ska-P zmiecie Jarocin w pył :). Nie moge sie doczekac tego pogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemłody Re: I tak i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 22:11 Cóż za dno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcale_nie_znawca Re: I tak i nie IP: *.icpnet.pl 23.06.10, 01:34 Niezły masz koleś zaścianek we łbie.Natomiast Pan Łukasz Minta to powinien zaprosić zespół Chokebore, bo obecnie mieszkają w Berlinie i to nie powinien być kłopot. Acha a w przyszłości LUDZIKI. www.youtube.com/watch?v=IqzfRiyk2vU Odpowiedz Link Zgłoś