luksi 21.03.04, 18:18 gdzie w Poznaniu można trenować łucznictwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnen Re: łucznictwo... 23.03.04, 09:18 nie odpowiem Ci bo nie wiem,ale też bym chciała,więc jak znajdziesz, to napisz... może w AZSie będą wiedzieli.Sprawdzę to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga W SURMIE IP: *.man.polbox.pl 23.03.04, 10:14 Klub Surma - koło Areny. Pozhoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: W SURMIE IP: *.edica.pl / 213.17.204.* 23.03.04, 11:22 Lub klub Leśnik na ul. Piastowskiej obok siedziby firmy ochroniarskiej nad Wartą. Tam prawie nie ma składek ale w Surmie się za to lepiej nauczysz strzelać. Surma to jedyny w Poznaniu klub z prawdziwego zdarzenia, który robi wyniki. W Leśniku trener znajdzie dla Ciebie czas raz na ruski rok ale za to swoboda jest ogromna, ludzie dość sympatyczni (a małym wyjątkiem pani Prezes - szkoda gadać) a składek prawie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: W SURMIE IP: *.edica.pl / 213.17.204.* 23.03.04, 11:26 Tak w ogóle to polecam ten sport. Jest wspaniały i nie można go porównywać z rzadnym innym rodzajem strzelectwa. Można go też trenować prawie indywidualnie bo łuki nie są aż tak drogie a na tory Leśnika może wejść każdy o każdej porze - teren jest praktycznie otwarty. Sam bym trenował do dziś ale rzeczona Pani prezes pokrzyżowała mi szyki. Kiedys na pewno do tego wrócę ale już indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
luksi Re: W SURMIE 23.03.04, 15:42 wielkie dzięki :-)))))))))))))))))))))))))))))))) za namiary. Zawsze marzyłam o łucznictwie, a niestety, tam gdzie mieszkałam nikt tego fantastycznego sportu nie uprawiał, nawet amatorsko (a sama nie chciałam się za to zabierać, jeszcze bym nie daj Boże siebie, lub co gorsza kogoś uszkodziła). Więc kiedy przeprowadziłam się do Poznania i mam trochę więcej wolnego czasu (mniej kolokwiów i egzaminów), postanowiłam wreszcie zrealizować swoje marzenie ;-))). Dzięki jeszcze raz :-) pozdrawiam luksi Odpowiedz Link Zgłoś