siepytam1
27.09.11, 08:28
Chciałam zapytać czy są faceci podobni do mnie. Od razu napisze, że nie jestem trollem.
Jestem po rozwodzie, spokojnym, bez orzekania o winie. Mam córkę - lat 10. Chodzę do pracy, dom, praca, zwykłe obowiązki. Sporo przyjaciół, najczęściej takich od lat. Od pewnego czasu czuje sie sama. Po rozwodzie były dwa dłuższe związki. Jeden się zakończył bo on nie mógł się wyleczyć ze swojej byłej, drugi - był złożony z marzeń. Liczyłam, że jak kocham i on kocha -tak mi się wydawało - to nam się razem uda. Ale wóda wygrała.
Chciałam sama sobie poradzić i jakoś obiektywnie sobie radzę, ale nie jestem typem singla czy samotnika. I tak sobie myślę, gdzie mogę spotkać kogoś podobnego.........Dlaczego podobnego ? Bo dziś uważam, że podobieństwo przejść w życiu pozwala się lepiej zrozumieć.
WIem, czytałam - mogę biegać po siłowniach i liczyć, że kogoś spotkam. MOgę na łucznictwo się zapisać czy coś podobnego. Ale to wbrew mnie.....Lubie spacery, spotkania ze znajomymi, posiedzieć wieczorem w domu z córką A więc pewnie podobnie żyjący facet tez siedzi w domu.
prosze o meile lub dobre rady.
teraz muszę się zbierać do pracy.