j-50 23.08.10, 09:30 Każdą rodzinę może to spotkać. Pomagajmy! Sam mam Maciusia wnuka, 7 lat. Może podajcie jakąś akcję sms? Bo to jest najprostsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akuku990 Dla Maciusia panny młode podbiły Poznań 23.08.10, 09:59 o ile wiem sukienke się zakłada, a nie ubiera! dzinnikarze... (ręce opadają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Internauci... (ręcę opadają) IP: 95.108.69.* 23.08.10, 11:48 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=63701 O ile wiem... od Goździkowej chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz. Re: Internauci... (ręcę opadają) IP: 80.72.40.* 23.08.10, 12:01 no własnie opadają, przywołujesz definicję, której nie rozumiesz. ubrać się w suknię a nie ubrać suknię. ubrać można kogoś a nie coś na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Malkontenci ... (ręce opadają) IP: 195.47.201.* 23.08.10, 12:52 Treśc nie jest ważna - ważne, że można się ... wykazać. W internecie coraz częściej uzywany jest język potoczny. Czasem warto sobie odpuścić krytykę, żeby nie psuć przekazu. Prawdopodobnie uczestniczki uzywały takiej formy (bardzo powszechnej), a dziennikarze powielili błąd. Można się czepić ale można po prostu przymknąć oko i cieszyć się, że komuś się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.gniewny Dla Maciusia panny młode podbiły Poznań 23.08.10, 11:26 Jako stary zrzęda mam taką historię. Było chore dziecko, napisano artykuł, wzruszający, otworzyły się serca, popłynęły pieniądze. Pieniędzy napłynęło sporo - na dobrych kilka lat kuracji. Znajoma owej matki zaproponowała żeby w takim razie sfinansować kurację innych dzieci które nie miały szczęścia trafić do gazety. Reakcja matki była gniewna: "a co mnie inne dzieci obchodzą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa@consiglio.pl Re: Dla Maciusia panny młode podbiły Poznań IP: 178.56.91.* 23.08.10, 12:15 A zna Pan tę matkę? To proszę nie pisać takich bzdur! Odpowiedz Link Zgłoś
fang_fang Dla Maciusia panny młode podbiły Poznań 23.08.10, 12:15 Bardzo fajna, pomysłowa inicjatywa. Brawa dla pań, które się w nią zaangażowały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Melanowicz Re: Dla Maciusia panny młode podbiły Poznań IP: *.icpnet.pl 23.08.10, 16:59 Więcej zdjęć znajdziecie na Facebooku Panny-Młode Akcja Charytatywna TO BYŁ BAJKOWY DZIEŃ. Złote serca, uśmiech, radość, dobroć, zaangażowanie, czułość, wsparcie, radość, zabawa.. tyle pozytywnych emocji od prawie 100 Panien Młodych i setek osób, które nas dziś widziały ;) Wszystkim, którzy wsparli Akcję składamy najserdeczniejsze i najcieplejsze podziękowania ! Z pomysłu - stworzyliście coś fantastycznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś