Gość: magda010 IP: 80.48.238.* 30.03.04, 08:48 Podobno wczoraj wykoleil sie tramwaj gdzies w poblizu Roosevelta. Czy wiadomo cos wiecej na ten temat? Sa jacys poszkodowani ludzie? Dlugo ruch byl wstrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukaszbandi Re: wykolejony tramwaj IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 10:24 Kilka minut po 18 jedenastka (krótki helmut GT6 nr boczny 610) nie mogła się zdecydować czy jechać na PST czy Piątkowską, no i wypadła na chyba najbardziej pechowej zwrotnicy w Poznaniu. Przy okazji została lekko przetarta jakaś stopiątka (to te dwuwagonowe bimby). Nie wiem nic o ewentualnych poszkodowanych, ani jak długo teatralka była zablokowana, a pozostałe tramwaje kierowano objazdami, choc o 20 widziałem holendra na 10 jadącego na Dębiec przez AWF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij kto to? Re: wykolejony tramwaj IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 12:11 Cóż, wszystkie tramwaje nie jechały ani na PeStkę, ... I tak: * 12-tka,14-tka jeździła onbjazdem przez Gwarną i Św.Marcin. * 16-tka dojeżdzała do Dąbrowskiego i dalej Kraszewskiego i Zwierzyniecką do Kaponiery * reszta brak danych. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Czy będzie jakaś podpowiedź? 31.03.04, 14:27 Żebym mogła zgadnąć, kto to. Bo nie ukrywam, że spodziewam się atrakcyjnych nagród :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij kto to? Re: Czy będzie jakaś podpowiedź? IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 22:46 Madziu_s4 domyśl się:-) No to przyanjmniej zgaduj. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Czy będzie jakaś podpowiedź? 13.04.04, 22:35 Gość portalu: zgadnij kto to? napisał(a): > Madziu_s4 domyśl się:-) No to przyanjmniej zgaduj. Mój tramwaj moją twierdzą? Odpowiedz Link Zgłoś