Dodaj do ulubionych

TAK- ROM w luboniu

IP: 86.47.72.* 01.10.10, 23:05
uwazajcie na ta firme ktora sprzedaje mieszkania pana URBANKA mieszkajacego w hiszpani!!!!!
moze ktos sie juz zawiodl na tej firmie ... wprosze o wpisy i podawanie przyczyn moze wkoncu ktos sie dobierze do skory tym oszustom!!!! ja jestem bardzo niezadowolony z tej firmy oraz budom lomex a kiedys jescze 10 razy zmieniali nazwe !!!! UWAZAJCIE!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jestem za Re: TAK- ROM w luboniu IP: 86.47.72.* 01.10.10, 23:08
      ja sie z ta firma juz mecze kilka lat
      gorszego dewelopera nie widzialem
      jak i wlasciciela tej firmy
      slyszalem ze uciek do hiszpani bo mial pelno problemow
      a takrom to wyrobnik tego wlasciciela
      a takoskiemu to i tak ktos kiedys miche obije
      heheheh
    • Gość: WLADCA MOCH Re: TAK- ROM w luboniu IP: 86.47.72.* 01.10.10, 23:10
      ROMUALD TAKOSKI -tak-rom na sobieskiego w luboniu prowadzi biuro i sprzedaje mieszkania andrzejowi urbankowi sprawdzcie to wszystko zanim kupiciee u nich mieszkanie bo to oszusci
    • Gość: ksiaze Karol Re: TAK- ROM w luboniu IP: *.range86-148.btcentralplus.com 15.02.11, 19:17
      Po pierwsze, nie pisze sie w hiszpani tylko w Hiszpanii. Po drugie, nie slyszalem wiekszych bzdur o p.Takowskim. Wrecz przeciwnie. Bylem informowany na biezaco o wszystkim przez p. Takowskiego. Byl tez bardzo pomocny i to nawet po dokonaniu calej transakcji w rozwiazaniu malych niedociagniec. Gdzie tak naprawde nie musial taki byc.
      Nie rozumiem dlaczego ktos pisze takie bzdury.
      Na szczescie to ta sama osoba. To o czyms swiadczy.
      • Gość: LG Re: TAK- ROM w luboniu IP: *.173.14.175.tesatnet.pl 15.04.11, 11:41
        Obecnie to jest moje trzecia inwestycja
        Profesjonalna obsługa sprzedaży mieszkań i domów bliźniaczych oraz dworactwo( sprawach notarialnych ) firma solidna polecam )
        • Gość: Inwestycja Re: TAK- ROM w luboniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 10:01
          Jednym słowem OSZUST! Takowski jest skończony, niech wypisuje o swoich "superlatywach" bo niestety żaden klient nie napisałby tego o nim! Matacz, krętacz............
        • Gość: Zawiedziony Re: TAK- ROM w luboniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 10:08
          Oczywiste jest to, że to pan Takowski odpisuje na te wszystkie negatywy. Żaden klient nawet ten zadowolony nie bawił by się w reklame biura nieruchomości. Dziwne, że na 10 klientów jeden jest zadowolony nawet łapówa w łape nie zadowoli klienta! Niestety! Sprawa niedługo trafi do sądu na szczęscie pan UCHWYTNY TAKOWSKI podpisywał się na umowach. Także ludzie do dzieła!
    • Gość: posrednik Re: TAK- ROM w luboniu IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.11, 03:34
      Bzdury... jaki oszust? Kupisz chleb w piekarni, to też oszust? piątej klepki już nie kupisz skoro brak na rynku wtórnym lub pierwotnym.... Zawiedziony, oszukany, biedne dziecko z ADHD i brakiem i.... zazdrośnik, analfabeta i..... kto to pisze.... ? irracjonalny paranoidalny klient, który zdecydowanie nie ma pojęcia o czym bazgrze....
      • Gość: Piotrowska Re: TAK- ROM w luboniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 10:02
        Oszust, matacz i krętacz. Każdy kij ma dwa końce panie Takowski, także kwestia czasu :-)
      • Gość: Re Re: TAK- ROM w luboniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 10:02
        Jak mozna porównać CAŁY majątek życia do chleba ??? Panie Takowski trochę oleju w głowie!
        • atpar Re: TAK- ROM w luboniu 12.11.14, 14:43
          właśnie rozmawiam z firmą TakRom o zakupie mieszkania, ale widzę, że tutaj sporo negatywnych informacji o tej firmie i Panu Takowskim, czy jest coś co powinienem wiedzieć co pozwoli uniknąc mi kłopotów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka