ewkam 31.03.04, 14:55 Witam Nie jestem z Poznania i mam krótkie i proste pytanie do forumowiczów. W której cukierni są najlepsze ciasta i ciasteczka? Może nie jestem zbytnim smakoszem, ale taka informacja jest mi potrzebana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lechita2 Re: najlepsze ciasta i ciasteczka IP: *.ctnet.pl 31.03.04, 19:36 na ul. zielonej, od Garbar. niedaleko LO św. Marii Magdaleny. Miła obsługa, smaczne ciacha. polecam! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najlepsze ciasta i ciasteczka IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 19:51 Najlepsze cukiernie w Poznaniu to Pralinka ktora miesci sie min. na ul Polnej Oraz przy Hali Góreckiej Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: najlepsze pączki 31.03.04, 21:35 Jeśli lubisz pączki to na pewno u gruszeckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: najlepsze pączki 31.03.04, 23:15 Tak, popieram - "Pralinka" zdecydowanie bezkonkurencyjna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: najlepsze pączki IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 23:29 kostusiak na szamarzewskiego!! drożdżówki z serem - pyszne!! bardzo dużo sera!! i nie jest droga:) Odpowiedz Link Zgłoś
werata Re: najlepsze ciasta i ciasteczka 01.04.04, 20:45 A według mnie TORCIK WĘGIERSKI u KANDULSKIEGO jest bezkonkurencyjny. PYCHA!!! Ja jem go w Auchan w Komornikach, ale w Poznaniu też jest wiele jego cukierni, moze forumowicze podpowiedzą gdzie, bo ja nie wiem. Smacznego! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: najlepsze ciasta i ciasteczka 01.04.04, 22:16 Cukiernie Kandulskiego są jeszcze na ul. Piekary, zaraz za rogiem św. Marcina i zdaje się że nowa cukiernia jest na pl. Cyryla Ratajskiego. Ale ja i tak polecam tę "Pralinkę", chociaż Kandulski też nie jest zły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: najlepsze ciasta i ciasteczka IP: *.edica.pl / 213.17.204.* 02.04.04, 07:05 Kandulski jest też na Górnej Wildzie. Ma fasjne delicje. Są przy tym tanie. Torty Kandulskiego są dla mnie bezkonkurencyjne chociaż przyznam, że tej Pralinki to jeszcze nie próbowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkam Re: najlepsze ciasta i ciasteczka IP: 195.117.34.* 02.04.04, 17:19 Dzięki serdeczne za podpowiedzi. Już wiem, gdzie będę mógł zaopatrzyć się w pyszne ciasta na święta. Chyba zacznę od testowania poleconych przez Was cukierni. pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś