Dodaj do ulubionych

jak się nazywa ta cukiernia?

13.12.10, 21:04
Witam!
Poszukuję nazwy cukierni, która mieści się w okolicy Starego Rynku, nie pamiętam nazwy ulicy na której się znajduje ta cukiernia, ale kiedyś(dobre parę lat temu) kupiłam tam super pyszną tartę z truskawkami, a kiedy indziej piłam tam gorącą czekoladę równie smaczną, chciałabym tam jutro znowu zajrzeć ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć nazwy cukierni i ulicy na której się znajduje. Z tego co pamiętam to jest to bardzo małe pomieszczenie, z zewnątrz ma różowe drzwi i nad oknem złoty napis z nazwą, chyba sprzedają tam też czekoladę na kilogramy i praliny no i ciasta głównie tarty. Nie jest to Cacao Republika. Czy ktoś wie o jaką cukiernię chodzi? Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • po_yeah_bunny Re: jak się nazywa ta cukiernia? 13.12.10, 21:07
      Pewnie chodzi o Broadway... ;-))
      (Choć przez tę parę lat trochę się zmieniło...)
      • bombastycznie Re: jak się nazywa ta cukiernia? 13.12.10, 21:15
        przecież Broadway to jakiś klub a nie cukiernia, chyba nie przeczytałeś o co pytałam
    • l.george.l Re: jak się nazywa ta cukiernia? 13.12.10, 23:22
      Wyjątkowo prymitywna kryptoreklama. Nie rób z ludzi idiotów, a po prostu wrzuć menu z cenami, może ktoś z nas zajrzy.
      • bombastycznie Re: jak się nazywa ta cukiernia? 13.12.10, 23:49
        tak jasne, oczywiście że kryptoreklama...
        każdy kto tutaj rzadko zagląda musi być od razu od kryptoreklamy?
        zastanów się kogo i o co oskarżasz, czasami warto się zastanowić zanim coś napiszesz
        • Gość: Do kretynki Re: jak się nazywa ta cukiernia? IP: *.versanet.de 14.12.10, 00:08
          Nie rob z siebie wiekszej kretynki niz jestes ! Georg bardzo delikatnie zwrocil ci uwage,ze robisz sobie reklame i lecisz w kulki.Wiec odpusc sobie te brednie i spadaj na ogloszenia POznanskie klamczucho !
    • mapo0 Re: jak się nazywa ta cukiernia? 13.12.10, 23:30
      Cocorico albo Weranda?
    • piter_wlkp Ściema 13.12.10, 23:55
      Pamiętasz zaskakująco dużo szczegółów, oczywiście z wyjątkiem nazwy lokalu i ulicy. Chyba jednak rację ma przedmówca pisząc o kryptoreklamie
      • bombastycznie Re: Ściema 14.12.10, 00:03
        nie jestem z Poznania, bywam tam czasami zwłaszcza na rynku i akurat tam zaprosił mnie kuzyn ale było to dawno temu, szczegóły zapamiętałam bo są charakterystyczne ale nie pamiętam nazwy, nie wiem na jakiej to ulicy, nie znam cen bo wtedy nie płaciłam... co to w ogóle za sposób rozumowania??? zna się szczegóły to od razu się coś reklamuje??? paranoja
        • Gość: Do kretynki Re: Ściema IP: *.versanet.de 14.12.10, 00:39
          Wiesz anka,nawet PO pijaku bym nie ruszyl ryzej malpy a tym bardziej ciebie ! Katastrofa ! Lepiej laczek i miedzy drzwi !
        • agazagie Re: Ściema 14.12.10, 19:49
          To może zapytaj kuzyna?
        • Gość: marek Re: Ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 10:37
          Najprostsze rozwiązanie to zapytać kuzyna. Chyba,że umarł bądź wyjechał zrywając wszelki kontakt z rodziną.
      • mapo0 Czepiacie się 14.12.10, 00:04
        Czepiacie się. Dziewczyna zna się na czekoladzie:
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,119695969,119704673,Re_milosc_grecka_szczerze.html
        • Gość: Do mapo0 Re: Czepiacie się IP: *.versanet.de 14.12.10, 00:14
          Dobre !!!!! Teraz pewnie spierdzieli gdzie pieprz rosnie czekoladowa hrabina ! Hihihahabuhaha
    • bombastycznie Re: jak się nazywa ta cukiernia? 14.12.10, 00:50
      tak, najłatwiej jest kogoś obrazić i mieć z tego radochę, ale szkoda mi was, trudno, jak nie tutaj to w innym miejscu ktoś będzie znał odpowiedź
      • Gość: Do kretynki Re: jak się nazywa ta cukiernia? IP: *.versanet.de 14.12.10, 01:05
        Wiesz kto ci odpowie na nurtujacy cie temat ? Ten przy kominku w gorach z trnukiem i patefonem z dobra korba ! Hihihahabuhaha
        • jarka63 Re: jak się nazywa ta cukiernia? 14.12.10, 12:58
          Wstyd mi za was.
          -
          • Gość: lmblmb To forum wyborczej i kapusiow jak george IP: 95.108.74.* 14.12.10, 21:34
            wiec nie szukaj tu odpowiedzi. Tu jedynym tematem jest idiota Dawkins albo jak uhonorwac konfidenta. Na 100 sposobow. Spotaksz ty Niemki co sa niedopieszczone i bredza o honorach dla SS. Spotkasz tu kiksa co to z kwiatami na groby bolszewikow chetnie by sie przejechal.

Zobacz na gastronauci albo na jakiejs poznanskiej typowo stronie. Forum konfidentow i palantow sobie odpusc.
          • lili_marleen Co chamowi spod kapoki wyszło 15.12.10, 07:20
            jarka63 napisała:

> Wstyd mi za was.

"Panowie" wykazali się zaiste wyjatkowym prostactwem. Schamienie obyczajów nawet nie oburza - już zatrwarza.
            • Gość: Do safony Re: Co chamowi spod kapoki wyszło IP: *.versanet.de 15.12.10, 08:00
              Kuniec Weltu ! Safona tyz sie delektuje Schokorieglem ! To jest zrozumiale,najdluzsza pralina na swiecie,tylko z jakim nadzieniem ? Czekoladowym czy smietankowym ? Buhaha
            • piter_wlkp Trwoga , trwoga , trwoga 15.12.10, 09:38
              repetitio est mater studiorum
              Zgodnie ze starorzymską sentencją proponuję Ci proste ćwiczenie - napisz 100 razy trwoga we wszystkich odmianach i już nikogo nie "zatrwoRZysz" wielce uczonymi myślami z kiepską ortografią.
              Miłego dnia :)

> "Panowie" wykazali się zaiste wyjatkowym prostactwem. Schamienie obyczajów nawe
              > t nie oburza - już zatrwarza.
              >
              • Gość: Do Pitka Re: Trwoga , trwoga , trwoga IP: *.versanet.de 15.12.10, 11:01
                I przez kalke ! I staremu POd choinke ! Hihihi
              • Gość: Do P.Prof.Mniodka Re: Trwoga , trwoga , trwoga IP: *.versanet.de 15.12.10, 12:22
                Hszonszcz bzmi w czcinie ? Dobzie P.Prof.Mniodek ? Czy pinset x kalka i losimset x sdrowska ? POsdrowiom Hihi :-))))
                • Gość: Leon Degrelle A strzępiła wargi o swoim wyksztalceniu i podatkac IP: 95.108.74.* 15.12.10, 12:56

jakie to ona nie placi. Tej Lily poczytaj sobie Leona Degrelle.
              • lili_marleen Errare humanum est 15.12.10, 14:47
                Sromam się zatem, nie zmienia to jednak w niczym mego stosunku do w/w chamów.
                • Gość: Do prostaczki Re: Errare humanum est IP: *.versanet.de 15.12.10, 16:40
                  Aliena vitia,in oculis habemus,a tergo nostra sunt.Omnis gui se exaltat,humiliabitur.Hihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka