hubert1987
05.01.11, 07:33
Dzień dobry Państwu
Na wstępie proszę o dokładne przeczytanie tego listu
Na imię mam Hubert mieszkam w Gnieźnie dwa lata temu siedząc na internecie napisała do mnie pewna dziewczyna na którą nie zwracałem kompletnie uwagi,ignorowałem ją bo po prostu nie była w moim typie.Kilkanascie razy nalegała na spotkanie a ja za każdym razem odmawiałem lecz do pewnego czasu....W końcu zgodziłem się tak dla świętego spokoju i tu wielkie rozczarowanie okazało się że dogadujemy się dosłownie na każdy temat byliśmy (i jesteśmy) dobrani idealnie,Nasza Miłość nie zna granic,jesteśmy osobami skromnymi z wielkimi uczuciami,ubiegłego roku w lutym dokładnie w naszą rocznicę oświadczyłem się mojej Ukochanej nie odmówiła i przyjeła pierścionek z łzami w oczach odpowiadając TAK od tego czasu zaczeły się nasze problemy niestety ale żadna ze stron rodziców nie chce naszego szczęścia jej rodzice woleliby materialnego zięcia który może by podarował jej pieniądze ale co z tego że jeśli ktoś ma sporo na koncie może okazać się nie czułym mężem który zdradza na boku i nie jest SZCZERY ? W naszym związku mówimy sobie dosłownie wszystko jesteśmy szczerzy maksymalnie ze sobą,moja narzeczona jest osobą która potrzebuje dużo Miłośći i nigdy nie potrafiłbym jej skrzywdzić mamy do siebie bowiem wielki szacunek.Aktualnie planujemy zamieszkać razem ale niestety w naszym kraju jest ciężko o cokolwiek wszystko zamiast iść w dół idzie tylko w górę,pracuje na magazynach i jest to praca niestety która raz jest raz jej nie ma ta sytuacja nie pozwala aby znaleźć mieszkanie chociażby w wynajem a my jako para bardzo się Kochająca nie możemy już bez siebie żyć potrzebujemy siebie nawzajem a nie mieszkająć 15km od siebie i widywać się raz na jakiś czas to bardzo boli...
Wiele razem przeszliśmy ze strony rodziców moich i ukochanej jeśli ktoś zechchciałby nam pomóc abyśmy szczęśliwie byli ze sobą proszę o jakąkolwiek Darowiznę na numer konta 50 1020 5558 1111 1740 4230 0015 Historia jest prawdziwa i napisana prosto z serca jeśli ma ktoś z państwa jakiekolwiek pytania proszę pisać na e-mail: martuso18@wp.pl
Serdecznie pozdrawiam i z góry Dziękuje za przeczytanie listu