iliaaa22 11.01.11, 22:22 Czy ktos korzystal z uslug stomatologow z gabinetow Orident w Poznaniu, ul. Ługańska 5? Dokladnie chodzi mi o dr Stankowskiego Przemyslawa. Jakie sa wasze opinie????? Bardzo zalezy mi na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belferka33 Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław IP: *.183.196.185.dsl.dynamic.eranet.pl 12.01.11, 18:26 Świetny fachowiec, dobrze wykształcony i na bieżąco uzupełniający wiedzę, sympatyczny i życzliwy, nie boi się podjąć leczenia nawet bardzo trudnych przypadków, przy których inni się poddali, ale baaardzo kosztowny. Wymaga od pacjenta ścisłej współpracy oraz utrzymania niemal perfekcyjnej higieny jamy ustnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbokol_niestety Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 20:52 Wymaga od pacjenta ścisłej współpracy oraz utrzymania niemal perfekcyjnej higieny jamy ustnej. Seks oralny w czasie terapii raczej wykluczony... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
quzniar Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław 21.01.11, 14:28 Ja również polecam - w ogóle jeśli chodzi o stomatologa w Poznaniu to w www.orident.pl/ usługi stoją na bardzo wysokim poziomie. A jeśli chodzi o ceny - proporcjonalne do jakości usług to chyba najlepsze określenie :) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat-mg Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław 07.04.11, 13:42 Jeśli stomatolog i implantacja zębów w Poznaniu to polecam dr Stankowskiego z Orident. Nie mam zarodków 3 i będę miał właśnie robioną implantację, heh... :P co zrobić - takie życie;) Upewniłem się jak zasięgnąłem opinii znajomych i przeczytałem sobie o ich szwajcarskiej technologii www.orident.pl/uslugi_dentystyczne/implantologia.html Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka83 Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław 23.05.11, 14:07 Czy ktoś może się orientuje jaki jest koszt wypełnienia zęba czy leczenia kanałowego w Oridencie? Na ich stronie niy jest cennik, ale u mnie nie ładuje się ta strona. Odpowiedz Link Zgłoś