Dodaj do ulubionych

Orident-- dr Stankowski Przemysław

11.01.11, 22:22
Czy ktos korzystal z uslug stomatologow z gabinetow Orident w Poznaniu, ul. Ługańska 5?
Dokladnie chodzi mi o dr Stankowskiego Przemyslawa. Jakie sa wasze opinie?????
Bardzo zalezy mi na odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: belferka33 Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław IP: *.183.196.185.dsl.dynamic.eranet.pl 12.01.11, 18:26
      Świetny fachowiec, dobrze wykształcony i na bieżąco uzupełniający wiedzę, sympatyczny i życzliwy, nie boi się podjąć leczenia nawet bardzo trudnych przypadków, przy których inni się poddali, ale baaardzo kosztowny. Wymaga od pacjenta ścisłej współpracy oraz utrzymania niemal perfekcyjnej higieny jamy ustnej.
      • Gość: zbokol_niestety Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 20:52
        Wymaga od pacjenta ścisłej współpracy oraz utrzymania niemal perfekcyjnej higieny jamy ustnej.
        Seks oralny w czasie terapii raczej wykluczony... :-((
    • quzniar Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław 21.01.11, 14:28
      Ja również polecam - w ogóle jeśli chodzi o stomatologa w Poznaniu to w www.orident.pl/ usługi stoją na bardzo wysokim poziomie. A jeśli chodzi o ceny - proporcjonalne do jakości usług to chyba najlepsze określenie :)
      Polecam!
      • kwiat-mg Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław 07.04.11, 13:42
        Jeśli stomatolog i implantacja zębów w Poznaniu to polecam dr Stankowskiego z Orident. Nie mam zarodków 3 i będę miał właśnie robioną implantację, heh... :P co zrobić - takie życie;)
        Upewniłem się jak zasięgnąłem opinii znajomych i przeczytałem sobie o ich szwajcarskiej technologii www.orident.pl/uslugi_dentystyczne/implantologia.html
        • babeczka83 Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław 23.05.11, 14:07
          Czy ktoś może się orientuje jaki jest koszt wypełnienia zęba czy leczenia kanałowego w Oridencie? Na ich stronie niy jest cennik, ale u mnie nie ładuje się ta strona.
    • dorisq Re: Orident-- dr Stankowski Przemysław 21.11.15, 23:34
      Ceny z kosmosu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka