barti84 07.04.11, 18:52 Gniezno to wybitne miejsce. Myślę, że powinny być pielgrzymki Niemców do Gniezna, wtedy stałby się cud i odnaleźli swoje auta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznaniak Re: Niemcy odwiedzili podpoznańskie giełdy samoch IP: *.icpnet.pl 07.04.11, 21:37 Jeszcze allegro by się przydało skontrolować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendrek Re: Niemcy odwiedzili podpoznańskie giełdy samoch IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.11, 23:22 Trzeba odbić krzywdy wojenne. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalizatorio Re:Gniezno 08.04.11, 10:45 > Gniezno to wybitne miejsce. Myślę, że powinny być pielgrzymki Niemców do Gniezn > a, wtedy stałby się cud i odnaleźli swoje auta. Gorzej, że jednym pojazdem musieliby się dzielić właściciele wszystkich części z których zostął taki złożony. W Gnieźnie trwa permanentna promocja: kup 2 auta w cenie jednego i w karoserii jednego. PS. Spawacze mają co robić! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-poznan POLAK BEZ RĄK..... 09.04.11, 13:30 Byłam ostatnio w Berlinie. Co usłyszałam: "POLAK BEZ RĄK - CZLOWIEK GODNY ZAUFANIA".I jak Niemcom nie przyznać racji?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Agi Re: POLAK BEZ RĄK..... IP: *.versanet.de 09.04.11, 16:48 Skoro Rumuni zaczeli zakladac alarmy w autach,to cos w tym musi byc niesamowitego ! Mam dalej konczyc ?? Odpowiedz Link Zgłoś