Dodaj do ulubionych

27.07.1973 - do Janusza

23.01.06, 15:24
spróbuję jeszcze raz bezpośrednio zwrócić się do pana panie Januszu.
już wiem że nie znajdę w numerologii odpowiedzi na postawione wcześniej
przeze mnie pytania.
więc jeśli mogę zając panu troszkę czasu swoją osobą to proszę o
charakterystykę mojej daty urodzenia.

pozdrawiam - kopalinka
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: 27.07.1973 - do Janusza 23.01.06, 16:01
      27.7.1973
      Jesteś obieżyświatem fizycznie i umysłowo, silną naturą niemogącą żyć w jednym
      miejscu. Jest w tobie indywidualizm i upór, pozornie cicha i spokojna natura,
      co swoje zrobi. Nie można cię z tego, co zrobisz rozliczyć, nie uda się to
      nawet najbliższej rodzinie. Czujesz potrzebę opieki i powodzenia.
      z całej daty 9 - Miłość uniwersalna, bezinteresowność – życie dla ludzi. Służ
      całemu światu. Nie staraj się być pierwszym – staraj się być ostatnim. Rozdawaj
      miłość i współczucie. Do 9-go każdego miesiąca nie zaczynaj żadnych spraw. 9-
      tki to dzieci szczęścia, nie ma takiej przeszkody, której by nie pokonali. Są w
      stanie zrealizować każdą swoją myśl.
      Pozytywy: miłość do świata, braterstwo, miłosierdzie, dobroczynność,
      bezinteresowna praca, filantropia, humanizm, współczucie, szczodrość, szerokie
      poglądy.
      Negatywy: emocjonalność, egocentryzm, sentymentalizm, niepraktyczność,
      lekkomyślność, próżniacze marzenia, rozrzutność, marnotrawstwo.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 9 - Dla siebie mało dla innych
      wszystko. Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy do świata. W tym cyklu
      można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i społecznym, niestety związki
      często kończą się porażką.
      Jednocześnie od 27 roku życia w drugim szczycie o wibracji 11, bedzie on trwał
      do 36 roku życia - Wyznaczanie swoich zasad i celów innym. Bardzo silne
      wewnętrzne spięcia emocjonalne. Niezrozumienie przez otoczenie. Bardzo duży
      potencjał twórczy. Jeżeli szczyt nie realizuje się na wibracjach mistrzowskiej
      11, to realizuje się na wibracji 2. Różnica jest taka, że mistrzowska 11 jest
      silnym przywódcą a 2 jest posłusznym naśladowcą.
      twoje czarne szczyty: 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej
      własnej osoby. 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu.
      Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych
      doświadczeń. 7 - tendencja do maksymalnego zamykania się w sobie, szukania winy
      u innych, upierdliwości, zazdrości. W grę mogą wchodzić wszelkiego rodzaju
      nałogi.
      Pozdrawiam

• kopalinka Re: 27.07.1973 - do Janusza 23.01.06, 17:23
        dziękuję za poświęcony mi czas.
        mam jeszcze prośbę
        co to oznacza ? :

Jeżeli szczyt nie realizuje się na wibracjach mistrzowskiej
        > 11, to realizuje się na wibracji 2. Różnica jest taka, że mistrzowska 11 jest
        > silnym przywódcą a 2 jest posłusznym naśladowcą.

czy to oznacza że mam dwie drogi ? i ode mnie zależy którą pójdę ? przbojowo
        czy posłusznie ?

i jeszcze to :

Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy do świata. W tym cyklu
        > można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i społecznym, niestety związki
        > często kończą się porażką

czy to znaczy że w ogóle nie mam szansy na szczęśliwy związek ?
        pole zawodowe owszem bardzo mnie interesuje i pochłania lecz nigdy nie miałam
        zapędów do bycia społecznikiem wręcz przeciwnie zawsze od tego uciekałam
        nie lubię tego i nie widzę się w tym.
        no ale nie wszystkie 9 muszą być takie same smile)))))))

nio mało optymistyczna ta moja charakterystyka ...
        ale bardzo dziękuję i pozdrawiam

kopalinka
        • janus50 Re: 27.07.1973 - do Janusza 23.01.06, 19:04
          11 to liczba wyjątkowa, wibracje te, by je zrealizować, wymagają wypełniania
          wielkich wyzwań, realizacji śmiałych projektów, jeżeli nie są w ten sposób
          realizowane, wtedy są jakby zdegradowane do 2.
          Mamy cztery wibracje mistrzowskie: 11, 22, 33, 44, przy czym 11 i 33 to liczby
          mistrzowskie duchowe a 22 i 44 materialne.
          Musisz sama wiedzieć jak realizujesz ten szczyt, czy spełniasz wymagania 11?
          Jeśli nie to realizujesz go na poziomie 2. W pewnym sensie są to dwie drogi...
          twoja data urodzenia daje pogląd tylko i wyłącznie na pewien standart. Pełny
          obraz twojego portretu numerologicznego może dać tylko analiza z imion i
          nazwisk. Wibracje z imion i nazwisk są czasami tak bardzo sprzeczne z
          wibracjami z daty urodzenia że osoba może się realizować zupełnie inaczej niżby
          wynikało to z samej daty urodzenia.
          Tak więc analiza samej daty urodzenia może być czasami znacznie oddalona od
          faktycznj realizacji danej osoby. Czasami się zgadza w 100% czasami zaledwie w
          50 a nawet mniej.
          9 to wibracja która realizuje się dając swoje serce innym nie myśląc o
          korzyściach własnych. Jeśli w twoim przypadku nie wchodzi to w rachubę może być
          to dowód na to że twoje wibracje z imion i nazwisk mocno odbiegają od tych z
          daty urodzenia.
          Pozdrawiam

• kopalinka Re: 27.07.1973 - do Janusza 24.01.06, 00:26
            jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam smile)

kopalinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka