09.05.11, 20:22
Co się pali w okolicy os. Kopernika/Junikowa? Czarny dym widzę aż z Winograd...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Pożar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 20:23
      a ja widzę go z os. warszawskiego,dym potęga, ciekawe co się dzieje.
      • Gość: Dudzibar Re: Pożar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 20:25
        My go widzimy ze Świerczewa, ale dym coraz mniejszy, chyba już gaszą. Tak na oko to okolice Wielkopolskiej Giełdy Odzieżowej.
        • joggerka Re: Pożar 09.05.11, 20:29
          Chyba już dogaszają, ale giełda to na pewno nie jest...bliżej os. kopernika...jutro pewnie napiszą w gazetach
          • tinkey Re: Pożar 09.05.11, 20:33
            To ten instytut w którym robią badania na zwierzętach.Dokładnie nie wiem który to budynek bo sasiad mi powiedział!
            • Gość: pierdoła poznańska Re: Pożar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 21:26
              Właśnie mówili w radio Merkury: płonie stadion miejski przy Bułgarskiej. Centrum pożaru znajduje się na trawniku-boisku. Straż pożarna panuje nad sytuacją. Plotki mówią, że cały bajer polega na tym, żeby Rycho nie musiał dokładać włodarzom stadionu za konserwację trawy, tylko żeby frajerska straż pożarna podlała murawę za darmo!
              Wolak potrafi!!!
              (i brawo!)
          • Gość: Dudzibar Re: Pożar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 20:35
            Gazeta pisze, że to jeszcze dalej, na Sieradzkiej.
    • joggerka Re: Pożar 09.05.11, 20:33
      poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,9567783,Pali_sie_pustostan_na_ul__Sieradzkiej.html
      • tinkey Re: Pożar 09.05.11, 20:36
        No to rzeczywiście miałam dobre informacje!Sorka!
      • Gość: gosia Re: Pożar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 20:38
        ale też napisali! zobaczyli że widzimy dym w róznych częściach miasta i tylko to napisali,brawo Redaktorzy z GW! jakiś pustostan? a może na jego miejscu już w planach jest jakieś osiedle mieszkaniowe?
    • Gość: Do joggerki Re: Pożar IP: *.versanet.de 09.05.11, 20:44
      Tej,wstyd joogerka ! Nie moglas tam POtruchtac dla zdrowia,mielibysmy newsy z pierwszej lapki !Hihi
      • Gość: joggerka Re: Pożar IP: 95.108.100.* 09.05.11, 21:30
        właśnie wróciłam z biegania, kiedy na horyzoncie pokazał się ten dym!;)
        • Gość: Do tuptusinskiej Re: Pożar IP: *.versanet.de 09.05.11, 23:28
          W zwiazku z tym,nalezy caly czas siedziec w domu na balkonie i filowwac czy gdzies sie pali. Pierwsze oznaki kuru i natychmiastowe wytuptowanie z gniazda i meldunek na forum co sie fajeruje ! Starszy sikawkowy Florian Pawlak :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka