misiamisia 02.03.02, 11:14 Proszę Was, drodzy Forumowicze, to jest MIŁY WĄTEK. Można tu pisać tylko MIŁE POSTY. Kto się do tego nie zastosuje - ma u mnie przechlapane. Będzie miał tytuł "NIEMIŁEGO FORUMOWICZA". Pozdrawiam Misia :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechita Re: Wątek MIŁY IP: 211.168.222.* 02.03.02, 12:11 misiamisia napisał(a): > Proszę Was, drodzy Forumowicze, to jest MIŁY WĄTEK. Można tu pisać tylko MIŁE > POSTY. > > Kto się do tego nie zastosuje - ma u mnie przechlapane. Będzie miał > tytuł "NIEMIŁEGO FORUMOWICZA". > > > Pozdrawiam > Misia :-) Postaram sie napisac cos milego: Pozdrowienia dla wszystkich, nawet tych z wszawki i z tej dziury na poludnie od Poznania co chca w swoim burdelu organizowac Expo hehe. Czesc i pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Wątek MIŁY 02.03.02, 12:56 Ech, Ty! Miało być miło!!! Ale też pozdr :-) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Wątek MIŁY IP: 211.168.222.* 03.03.02, 06:14 misiamisia napisał(a): > Ech, Ty! > > Miało być miło!!! > > Ale też pozdr :-) > > Misia Przeciez pozdrawialem! A to chyba milo no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Wątek MIŁY IP: *.mc.onolab.com 03.03.02, 18:31 Ta... zwlaszcza wzmianka o 'burdelu na poludnie od Poznania' byla baaardzo mila.. Studiowalem we Wroclawiu, tak gwoli wyjasnienia... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Wątek MIŁY IP: *.chello.pl 05.03.02, 22:54 wszawka nie była miła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Wątek MIŁY IP: *.mc.onolab.com 05.03.02, 23:50 Coz, jak widac "watek MILY" polega na tym, ze mozna tu zbluzgac kazdego (np. mieszkancow Warszawy czy Wroclawia), trzeba tylko pamietac o tym, zeby dodac pozdrowienia.. To ja juz wole byc niemily:)) Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimak Re: Wątek MIŁY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 21:59 Kocham BEATKĘ !!!!!! ale................................. moja jedyna miłość to KOLEJORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: Wątek MIŁY IP: *.de.deuba.com 15.03.02, 08:54 Gość portalu: Lechita napisał(a): > misiamisia napisał(a): > > > Proszę Was, drodzy Forumowicze, to jest MIŁY WĄTEK. Można tu pisać tylko M > IŁE > > POSTY. > > > > Kto się do tego nie zastosuje - ma u mnie przechlapane. Będzie miał > > tytuł "NIEMIŁEGO FORUMOWICZA". > > > > > > Pozdrawiam > > Misia :-) > > > Postaram sie napisac cos milego: Pozdrowienia dla wszystkich, nawet tych z > wszawki i z tej dziury na poludnie od Poznania co chca w swoim burdelu > organizowac Expo hehe. Czesc i pozdr! Ja też napiszę coś miłego. Pozdrawiam cały Poznań, a nawet skretyniałego Lechitę, który temu miastu zaszczytu nie przynosi a raczej wstyd tylko, ale i tak go bardzo lubię bo wesoły jest i to zupełnie nie jego wina, że ma tak mało zwojów mózgowych, bo gdyby miał ich więcej to pewnie byłby normalnym, myślącym człowiekiem. Taki się urodził i już... Pozdrawiam Cię zatem Lechito kochany w imieniu Warszawy i Wrocławia (mam nadzieję, że koledzy z Wrocławia wybaczą mi, że pozwoliłem sobie na pozdrowienia z ich strony) Wyrozumiały i wrażliwy na ludzkie (lechickie) nieszczęścia juraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Wątek MIŁY IP: *.magma-net.pl 06.03.02, 00:51 Pozdrowienia dla Lechity by w koncu sobie jakas laske znalazl, a nie trzepal siusiakiem przed komputerem......afeeeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp 2 Re: Wątek MIŁY IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.02, 11:17 Przyczyna polowy naszych bledow zyciowych jest to ,ze odczuwamy tam , gdzie powinnismy myslec , a myslimy tam ,gdzie powinnismy odczuwac ... Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Wątek MIŁY 06.03.02, 12:46 Jasne, ale tu miło. A przecież opinię o Poznaniu tworzą poznaniacy... Pozdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Wątek MIŁY IP: *.pai.net.pl 07.03.02, 21:56 misiamisia napisał(a): > Proszę Was, drodzy Forumowicze, to jest MIŁY WĄTEK. Można tu pisać tylko MIŁE > POSTY. No to- masz Misiu - Misia. Jest naprawde bardzo miły. www.sweetlaugh.com/friends/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Wątek MIŁY 09.03.02, 11:10 Taaak, w końcu niedawno obchodziliśmu Tydzień Przyjaźni... Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot Re: Wątek MIŁY 09.03.02, 23:31 Hmmmmmm, co by tu napisać miłego?! O! Już wiem - ostatnio jestem ogólnie nastawiony pozytywnie do świata. pzdr PS. Już po samaym tytule postu poznałem Misiu, że to twoja sprawka;). Misiu proponuję kampanię na rzecz pacyfizmu! papapa:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tak miły wątek, musi być na samej górze!! 15.03.02, 15:54 Kotkubehemotku, idea wydaje Misię bardzo słuszna. I cieszę się, że jestem już na tyle charakterystyczna, że poznajesz mnie po tytule wątku. Dobrze, że jestem charakterystyczna dzięki tym, a nie innym cechom. ;-) Rubin - święta racja!!! Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i dziękuję tym, którzy mimo chęci nie zdecydowali się na zepsucie tego (z założenia) miłego wątku Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Tak miły wątek, musi być na samej górze!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 16:22 oczywiście, ze powinien misia ja też cie rozpoznaje po tytule ( i nie tylko ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Tak miły wątek, musi być na samej górze!! 16.03.02, 11:37 Super. :-) Pozdroofky 4 U, Ania. Pozdrów chłopaka, tylko daj mu pożyć na tej przepustce! ;-) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Tak miły wątek, musi być na samej górze!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 20:05 wlasnie mu dalam pozyć ani razu sie nie widzielismy Odpowiedz Link Zgłoś
rubin Limeryk dla Misi i Kasi. 17.03.02, 16:53 Przemiłej Misi wątek, to szansa na początek poznania zacnych gości spoza poznańskich włości. Dziś - Kasia to wyjątek. No! I znów wątek wraca na właściwe miejsce. Rubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Limeryk dla Misi i Kasi. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 14:16 słabo coś o niego dbamy (tego wątka) widze rubin, że Ci zależy na tym żeby był na samej gótrze, więc go tam umieszczę (narazie) Odpowiedz Link Zgłoś
rubin Pewnie, ze mi zależy ... 21.03.02, 22:26 ... miły wątek przyciąga miłych ludzi!! Żeby tylko chcieli się ujawnić! Pozdrawiam Rubin Odpowiedz Link Zgłoś