Dodaj do ulubionych

Dość Hinca - mówią na Facebooku

28.12.11, 08:05
Wielkie brawa dla p.Hinca,jest on bowiem jedynym urzędnikiem miejskim,który skutecznie od- piera ataki na kasę miejską,różnego autoramentu nieudaczników,mieniących się"twórcami kul-
tury".To,że organizują się na Facebooku,już świadczy o tym,jak wielkim "poparciem"w społe-
czeństwie Poznania cieszy się ta grupa darmozjadów i mąciwodów.
P.S. Ukłony w stronę E.Wójciak

Obserwuj wątek
    • Gość: mfggfdttuk Re: Dość Hinca - mówią na Facebooku IP: *.echostar.pl 28.12.11, 08:26
      kuklok_ry napisał:

> Wielkie brawa dla p.Hinca,jest on bowiem jedynym urzędnikiem miejskim,który sku
      > tecznie od- piera ataki na kasę miejską,różnego autoramentu nieudaczników,mieni
      > ących się"twórcami kul-
      > tury".To,że organizują się na Facebooku,już świadczy o tym,jak wielkim "poparci
      > em"w społe-
      > czeństwie Poznania cieszy się ta grupa darmozjadów i mąciwodów.

ale bzdury - czyżby sam pan Hintz otwiedził forum?
      • Gość: poznaniak akcja - żenua ;) IP: 95.108.125.* 28.12.11, 08:39
        Kiedy widzę tę listę osób domagających się odwołania Hinca - to od razu zyskał on moją sympatię :)
        Bo im bardziej ta ekipa wrzeszczy i się wścieka - tym lepiej dla Poznania i normalnych Poznaniaków.
        • Gość: ave Re: akcja - żenua ;) IP: *.devs.futuro.pl 28.12.11, 09:08
          Święte słowa!
        • Gość: gol Re: akcja - żenua ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 10:21
          Który z tych panów chce zastąpić Hinca, że tak szaleją? Zdaje się, że bez przydziału jest p.M.Maćkiewicz - specjalista od zadymy i kreowania siebie, jeżeli ktoś uwierzy, że temu panu chodzi o poznańska kulturę, to jest bardziej naiwny niż dziecko. Koledzy ze sztabu już się na nim poznali,(głośno się mówi o tym, że cały kongres traktował jak trampolinę do własnej kariery) nie dajcie się teraz wy nabrać!
          "
          • Gość: rob Re: akcja - żenua ;) IP: *.icpnet.pl 28.12.11, 10:51
            W zupełności zgadzam się z moim przedmówcą.Zdecydowanie, kolejny raz, czuć manipulację w powietrzu. Pan M.M. zapewne maczał w tym palce, jak na karierowicza przystało.
            • pawelpiwowarczyk Re: akcja - żenua ;) 28.12.11, 18:13
              Ale fajne komentarze!
              One "mówią" dużo więcej, niż autorom (autorowi?) się wydaje.
            • Gość: talent Re: akcja - żenua ;) IP: *.icpnet.pl 28.12.11, 23:59
              Nie dali mi kasy! Nie dali etatu! Nie dali fotela i biurka! Odwołać!!!
        • manissa Problem z tożsamością lub osobowością wieloraką? 28.12.11, 12:08
          Niektórym wystarczy zablokować dostęp do internetu, żeby przestali pleść głupstwa. Prawda
          Poznaniak, anty FB, Atoni Platek? Panie Sławku jeśli ma Pan takich "zwolenników" niech Bóg ma Pana w swojej opiece.
          • Gość: Imię Nazwisko Re: Problem z tożsamością lub osobowością wielora IP: 95.108.125.* 29.12.11, 17:28
            manissa napisała:
            > Niektórym wystarczy zablokować dostęp do internetu, żeby przestali pleść głupst
            > wa. Prawda
            > Poznaniak, anty FB, Atoni Platek? Panie Sławku jeśli ma Pan takich "zwolenników
            > " niech Bóg ma Pana w swojej opiece.

Bełkot informacyjny bije z Twojej wypowiedzi. Zero argumentów, jedynie negatywne nastawienie do przeciwników "artystów". A to za mało, aby merytorycznie dyskutować ;)
            • manissa Re: Problem z tożsamością lub osobowością wielora 29.12.11, 22:19
              Zejdź ze mnie kiciuś, bo niedługo będziesz mnie podziwiał na sali sądowej z miejsca oskarżonego.
              • Gość: Imię Nazwisko Re: Problem z tożsamością lub osobowością wielora IP: 95.108.125.* 30.12.11, 09:49
                manissa napisała:
                > Zejdź ze mnie kiciuś, bo niedługo będziesz mnie podziwiał na sali sądowej z mie
                > jsca oskarżonego.

Buahaha ;) No to teraz przyjęłaś w dyskusji pozycję "na Michnika"? ;) Nie ta liga ;) I myślisz, że to Ci doda Rybko rzeczowości w Twoich wywodach? ;)
    • shedows1969 Hinc- pilnuj kasy 28.12.11, 10:10
      Brawo Hinc jesteś od tego żebyś pilnował w kryzysie kasy. Jak artyści myśleli że dostaną tyle samo co zawsze to są w błędzie. Ja popieram Hinca
      • Gość: T. - antyFB Re: Hinc- pilnuj kasy IP: 195.20.110.* 28.12.11, 11:16
        Zawsze łatwo krytykować, odwoływać, protestować...pokażcie drodzy organizujący się na portalu (wchodzącym buciorami w nasze relacje, którego niecierpie) alternatywę.
        Zróbcie coś co pozwoli dowolnie zapytanemu poznaniakowi odpowiedzieć - tak Ci potrafią coś zrobić, znam ich, niech oni się tym zajmą...a tak to jest tylko skomlenie o pieniądze podatników

-
        • kazek100 Re: Hinc- pilnuj kasy 30.12.11, 10:48
          Bardzo podoba mi się podpis pod Twoim postem - trafne ;-))

a w temacie - OK, ale co powiesz na to, że jesli chodziło o wspieranie znajomych, jakichś kompletnie amatorskich, ale za to bliskich Kościołowi grupek, to pan Hinc potrafił wysupłać pieniądze natyychmiast, bez żadnych konsultacji i na dodatek z tak żenującą argumentacją, że niby "ktoś przypadkowo spotkany w sklepie go prosił". Gdzie tu jest jakaś konsekwencja?
    • oszolom-z-radia-maryja a ja mówie ręce precz od Hinca!!! 28.12.11, 13:01
      To własciwy człowiek na własciwym miejscu i mam nadzieje godny następca Grobelnego na stanowisku prezydenta miasta Poznania!
      • manissa Re: a ja mówie ręce precz od Hinca!!! 28.12.11, 13:09
        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> To własciwy człowiek na własciwym miejscu i mam nadzieje godny następca Grobeln
        > ego na stanowisku prezydenta miasta Poznania!

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Hincowi współczuję... zwolenników.
    • Gość: ziom Panie - widzisz i nie grzmisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 16:30
      Czytając Wasze wypociny szczęka opada mi do podłogi. Albo jesteście ślepi, albo nie do końca kumaci, albo jesteście rodziną p. Hinca.
      Czy to naprawdę tak trudno zrozumieć, że za rządów Hinca i Grobelnego w kulturze w Poznaniu właściwie nie działo się nic?? Ja rozumiem, że dla niektórych najlepszym przejawem kultury będzie usiąście w fotelu z piwem w ręku i obejrzenie meczu w tv, ale innym to nie wystarcza!! I ja się do nich zaliczam.
      W życiu nie dościgniemy zachodu i będziemy do końca świata ciemnogrodem, dopóki Wy - poznaniacy - choć odrobinę się nie dokulturalnicie. Nie chcę tutaj wyśpiewywać peanów pochwalnych ku czci osób, które wpisały się w ten ruch na FB, ale pomyślcie - czy nie chcielibyście przejść się raz w tygodniu do jakiegokolwiek przybytku kultury (i nie mówię tu o galeriach handlowych) i móc sobie wybrać gdzie: na koncert, do opery, na wystawę, na performance, na wieczorek kulturalny, na benefis itp. ??
      Jeśli odpowiecie, że nie, albo że nie za taką kasę to uświadomię Wam jedną rzecz - na stadion miejski, na którym główną rozrywką kiboli i bandytów jest chlanie piwska, wrzeszczenie i rozróba - na to wszystko Wasz kochany Grobelny za zgodą Hinca wydali prawie 800 000 000 zł. I gdzie tu porównanie do kultury?
      • manissa Re: Panie - widzisz i nie grzmisz... 28.12.11, 16:52
        Każdy z nas wybiera rozrywkę jaka go interesuje, a od włodarzy miasta oczekuję, że poznaniakom zaoferują coś więcej niż pieczarkę za bańkę.
    • Gość: mbw killa Re: Nie Ewa Wojciak:) i cpuny z rozbratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 16:35
      Wójciak i ćpuny?? Maćkiewicz na trampolinie? O czym Wy piszecie???
      Komentarze warte siedzących w gaciach przed komputerem z browarem w ręce "intelektualistów"
    • mih.po Dość Hinca - mówią na Facebooku 28.12.11, 18:16
      pomijając samego Hinca, ale grupa "niemal 250 osób" z facebooka może być reprezentatywna dla bloku z wielkiej płyty a nie 500tys. miasta... do tego pewnie większość "reprezentatywnych" ma jakieś osobiste zatargi. Qrcze fabryka musztardy ma ponad 12 tys. lajków, a barbie Tuskówna nawet 50 tys. ;) Jak rodzina i znajomi Hinca dobrze się skrzykną się na facebooku pewnie GW doświadczy nas artykułem o oddolnym obywatelskim ruchu poparcia wiceprezydenta.. Proponuje skupić się na konkretach a nie FB "lajkach" ;)
      • Gość: irena santor W tym 5 alko od Wojciakowej i 20 z rozbratu:D IP: 95.108.125.* 28.12.11, 18:28
      • Gość: karol Re: Dość Hinca - mówią na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 17:36
        Skoroś taki mądry to wymień przynajmniej 10 osób związanych z kulturą w Poznaniu, a nie wymienionych na owej 25-osobowej liście. I nie mam na myśli wyliczania nazwisk własnych sąsiadów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka