Dodaj do ulubionych

Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodziny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.12, 17:00
Was w tej wybiórczej już do końca po...ło...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pucio A co was to k.... obchodzi??? IP: *.devs.futuro.pl 30.09.12, 17:43
      Napiszcie, gdzie byli np. Michnik, Holzer i Ajnenkiel latem 1989 i co z tego wynikło...
    • Gość: WOW Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodziny IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 18:52
      A ja mam nadzieję, że za rok Dyr. nie będzie już dyr. I nie będzie pełnił żadnych funkcji publicznych! OBY!
      • Gość: Egon Olsen Re: Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodzin IP: *.173.35.128.tesatnet.pl 30.09.12, 21:44
        Pucek bedzie następcą Rycha. O ile zakład?
        • Gość: KIBOL Re: Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodzin IP: *.icpnet.pl 30.09.12, 23:23
          Po tych wszystkich artykułach o panu Pucku można już właściwie z całą pewnością pisać
          Pan Prezydent Pucek. Takiej klaki przed wyborami nie miał w Poznaniu jeszcze nikt.
          Tak trzymać i do kompletu wypromować kibiców. Wszyscy następni radni to Wiara Lecha.
          Jeżeli będzie musiał być kontrkandydat na prezydenta to oczywiście równie mocno lansowana
          pani Prezes Pyżalska. Kto mówi,że nie żyjemy w ciekawych czasach. Kręcić filmy. Oscar Czeka.
          • Gość: observer Rozum IP: *.icpnet.pl 01.10.12, 00:20
            Rozumiem, ze dobrze obserwujesz i kumasz nieco wiecej niz dwuletnia osobka?
            Gazeta od lat robi wszystko aby zniszczyc Jarka, ktory WZOROWO wypelnia swoje
            obowiazki, gdyby UM byl zarzadzany przez takie osoby bylby porzadek jakiego
            oczekuje obywatel
            • kajciech Buahahaha 01.10.12, 09:27
              Wzorowo! Jasne!
              Czy ktoś wyjasnił kiedyś sprawę pamietnej imprezy POZ-BUDu z urzednikami? Czy prawdą jest, że żona pana Pucka została przez POZ-BUD zatrudniona i nadal tam pracuje? Czy nadal POZ-BUD wygrywa większość przetargów przy okazji remontów lokali miejskich?
              Na moje oko standardy i przejrzystość rodem z Uzbekistanu. No ale może się mylę, więc niech ktoś mnie oświeci.
          • rockville Re: Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodzin 01.10.12, 01:56
            Gość portalu: KIBOL napisał(a):

można już właściwie z całą pewnością
            > pisać
            > Pan Prezydent Pucek. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------PYZALSKA NA PREZYDENTA , DZIS ALBO NIGDY !!!!
    • szmecierecie Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodziny 30.09.12, 19:08
      Jestem wszczonśnienty, njus dnia!
    • Gość: szpako Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodziny IP: *.tktelekom.pl 30.09.12, 20:04
      Kompletnie nie rozumiem po co ten news. Czy GW promuje gościa o nazwisku Pucek jako kandydata na nie wiadomo co? Druga sprawa, to urzędnik promujący kiboli, coś chyba nie tak. Myślałem że GW jest antykibolska.
      Ale najważniejsza informacja to, że Pan Pucek nie był na urodzinach córki. Kogo to obchodzi?
    • Gość: kibic Pucek nasyła policję i komorników na inne dzieci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.12, 23:51
      www.facebook.com/photo.php?fbid=434651103249042&set=a.434651059915713.95706.319631091417711&type=1&theater
    • Gość: ja Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodziny IP: *.amermedia.pl 01.10.12, 07:44
      serio? to może - gdzie był jego sąsiad kiedy pies prezydenta miał sraczkę
    • Gość: Poznaniak Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodziny IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.12, 11:47
      Z tego co słyszałem to Pucek jest radca prawnym więc z pewnością jest kompetentny.
      • Gość: gimnazjalista Kometenny = fachowiec? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 09:00
        Papier potwierdzający ukończoną szkołę, oznacza fachowość?
    • Gość: bolplast Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka była poczęta IP: *.ip.netia.com.pl 01.10.12, 13:12
      Niech dziecko za parę lat przeczyta, jak tatuś nazywa ją "niekumatą". Na pewno się ucieszy.
    • amirez Gdzie był, a kogo to k... obchodzi? 01.10.12, 13:52
      Jak nic, należy zgłosić opisany fakt do opieki społecznej. Wyraźnie mamy do czynienia z rodziną patologiczną. Dziecię winno być natychmiast odebrane i umieszczone w państwowym bidulu, a "rodzice" poddani intensywnej terapii i obserwacji. Najlepiej w zakładzie zamkniętym.
      =====================
      Ale GW walnęło w dekiel!
      • Gość: Skonfundowany Dzieci do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 22:12
        Pucka.... eeee....
    • Gość: Dziennikarzyna Świetny temat Wybiórcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 22:09
      To powinien być news w CNN i BBC
    • samjack47 Gdzie był dyr. Pucek, gdy córka miała urodziny 02.10.12, 14:52
      a co mnie to obchodzi nie lubie faceta jaki z niego ojcieć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka