crazyk 09.01.13, 20:51 Slajd 6/8. "Biura czekają na najemnców" z pewnością :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Na Malta House zawisła wiecha. Koniec budowy IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.13, 21:26 wynajem pod secend hand po nieudanych zakupach w Malcie. Jak zepsuto teren pod nowy dworzec PKP, tak na lata tymi szpetnymi klockami zepsuto okolice kiedyś uchodzące za rekreacyjne. Czekam na kolejny klocek z drugiej strony Malty np. obok Term i wybetonowanie brzegów zalewu aby dopasować go do nowego krajobrazu. Zapomniałem, że do tej wody koniecznie trzeba powrzucać co tam komu aktualnie zbywa. Będzie komplet bezrozumnej urbanizacji tego skrawka zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
riince Bez slajdów 10.01.13, 11:15 Wersja do oglądania jak człowiek, a nie niewolnik GóWna: tinyurl.com/9wskyur Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Re: Na Malta House zawisła wiecha. Koniec budowy 10.01.13, 12:46 A jak z parkingiem? Będzie w ogóle, czy może wszyscy mają się upchnąć na starym parkingu w centrum handlowym? Zresztą ten stary parking to prawdziwa porażka! Byłem w CH Malta "aż" dwa razy i powiedziałem sobie: "nigdy więcej"! (właśnie ze względu na beznadziejnie zaprojektowany, niefunkcjonalny parking) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Na Malta House zawisła wiecha. Koniec budowy IP: 150.254.124.* 10.01.13, 13:14 Parking w CH Malta jest bardzo dobry, znacznie lepszy niż np w Plazie. Ja tam jeżdżę i nie mam nigdy z nim kłopotów. Po parkingu trzeba umieć jeździć. A piętra od 3 wzwyż są z reguły puste... Odpowiedz Link Zgłoś