Dodaj do ulubionych

Na Malta House zawisła wiecha. Koniec budowy w ...

09.01.13, 20:51
Slajd 6/8. "Biura czekają na najemnców" z pewnością :D
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Na Malta House zawisła wiecha. Koniec budowy IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.13, 21:26
      wynajem pod secend hand po nieudanych zakupach w Malcie.
      Jak zepsuto teren pod nowy dworzec PKP, tak na lata tymi szpetnymi klockami zepsuto okolice kiedyś uchodzące za rekreacyjne.
      Czekam na kolejny klocek z drugiej strony Malty np. obok Term i wybetonowanie brzegów zalewu aby dopasować go do nowego krajobrazu.
      Zapomniałem, że do tej wody koniecznie trzeba powrzucać co tam komu aktualnie zbywa.
      Będzie komplet bezrozumnej urbanizacji tego skrawka zieleni.
    • riince Bez slajdów 10.01.13, 11:15
      Wersja do oglądania jak człowiek, a nie niewolnik GóWna:

tinyurl.com/9wskyur
    • mankut400 Re: Na Malta House zawisła wiecha. Koniec budowy 10.01.13, 12:46
      A jak z parkingiem? Będzie w ogóle, czy może wszyscy mają się upchnąć na starym parkingu w centrum handlowym?
      Zresztą ten stary parking to prawdziwa porażka! Byłem w CH Malta "aż" dwa razy i powiedziałem sobie: "nigdy więcej"! (właśnie ze względu na beznadziejnie zaprojektowany, niefunkcjonalny parking)
      • Gość: Piotr Re: Na Malta House zawisła wiecha. Koniec budowy IP: 150.254.124.* 10.01.13, 13:14
        Parking w CH Malta jest bardzo dobry, znacznie lepszy niż np w Plazie. Ja tam jeżdżę i nie mam nigdy z nim kłopotów. Po parkingu trzeba umieć jeździć. A piętra od 3 wzwyż są z reguły puste...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka