Dodaj do ulubionych

logopeda - metoda Krakowska

11.02.13, 15:43
Witam, szukam dla swojego 4 latka z cechami autyzmu dobrego logopedy pracującego metodą krakowską. Pomóżcie bo do Poznania mam ponad 100 km i nie znam nikogo z tego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: lalalala Re: logopeda - metoda Krakowska IP: *.play-internet.pl 11.02.13, 20:04
      można spróbować tu: www.fazeon.pl/
      • barcys1 Re: logopeda - metoda Krakowska 12.02.13, 16:32
        A słyszał ktoś z Was o logopedzie dr Justyna Leszka? Znacie jakieś opinie?
    • annazelska Re: logopeda - metoda Krakowska 29.03.13, 20:19
      Witam,
      świetny specjalista jest w Wągrowcu, w Centrum Medycznym na ul. Przemysłowej. To neurologopeda, nazywa się Wioleta Urban. Jeżdżę tam z synkiem 5 letnim dopiero od 3 miesięcy, a już zauważyłam duże zmiany! Dodam, że był diagnozowany u dr Szumnej w Pile: opóźnienie psychoruchowe, bez szczegółowej diagnozy (na razie).
      Mam do Wągrowca 45 km, dojeżdżam raz w tygodniu. Nie wiem skąd Pani jest bo 100 km od Poznania to być może właśnie w kierunku Wagrowca i byłoby Pani bliżej do Wągrowca niż do Poznania?
      Pani jest przemiła, a przy tym bardzo konkretna. Ja dostałam się z polecenia - znajoma jeździ tam z autystyczną córeczką już drugi rok: dziewczynka nie mówiła nic, w tej chwili to zupełnie inne dziecko: mówi, zmieniło się też jej zachowanie.
      Gabinet jest prywatny, mogę podać numer telefonu do rejestracji: 67 348 28 24, ale wiem, że może być trudno się dostać. Ale proszę próbować, bo warto! Pozdrawiam :-)
      • Gość: Sonia Re: logopeda - metoda Krakowska IP: *.centertel.pl 28.05.14, 16:06
        Ja znam tą Panią - to prawda, że trudno sie dostać, bo Pani bardzo zapracowana :-) Ale nam się na szczeście udało! Mój synek u innego logopedy usłyszał, że nie będzie mówić, bo "na mowę nie ma lekarstwa". To było jak wyrok dla nas. Jednak, by sie upewnić poszliśmy właśnie do pani dr Wiolety Urban na konsultację. Na szczęście! Pojawiło się światełko w tunelu: tu w gabinecie (po dwóch wizytach) Pani powiedziała: będzie mówił! Jeżdzimy do Pani Wiolety z synkiem juz rok i rzeczywiście: Bartek mówi. A pierwsze efekty przyszły bardzo szybko. Wcześniej dwóch logopedów próbowało - bez efektu! Tak więc naprawdę polecam! Nawet gdyby przyszło czekać trochę by się dostać. Młody juz mówi na tyle, że można go zrozumieć i w ogóle rozwinął sie pod każdym innym względem, przede wszystkim umysłowym, a to też nas bardzo niepokoiło. Jeździmy raz w tygodniu, dostajemy zalecenia do domu i wg tego pracujemy. Trzymam kciuki za Pani synka, pozdrawiam, Sonia
        • patrycja813 Re: logopeda - metoda Krakowska 03.01.15, 23:26
          A macie może bezpośredni numer do pani doktor Urban? Ten numer co mam to jest do rejestracji, czasami warto próbować bezpośrednio to jest szybciej, możecie mi pomóc? Mam mamę po udarze i zależy mi na czasie. W szpitalu jedna pani dała mi namiary na panią Urban, tyle, że nie bezpośrednio. Mama potrzebuje szybkiej pomocy jeśli chodzi o mowę, pomóżcie...
          • Gość: Pati Re: logopeda - metoda Krakowska IP: *.centertel.pl 16.02.15, 20:14
            no przecież możesz pisać na maila, masz te dane wystarczy wrzucić do netu imię nazwisko gabinet a wszystko ci wyskoczy :-)
            Chociaż już minęło trochę czasu, mam nadzieję, że się udało. pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka