Dodaj do ulubionych

Byle ch.. da radę miastu know-how?

21.03.13, 14:15
"Wiceprezydent Poznania odpowiedzialny za kulturę (jak się domyślam raczej za tę patriotyczno-pluszową) Dariusz Jaworski napisał w oświadczeniu, że słowa Ewy Wójciak szkodzą Poznaniowi (a ja zawsze myślałam, że Poznań to dumne i potężne miasto, które "know how" i byle ch… nie da mu tak łatwo rady)"
ewawanat.natemat.pl/55009,poznan-na-skraju-wojny-domowej-bo-na-facebooku-pojawilo-sie-slowo-na-ch
Obserwuj wątek
    • Gość: Bydłoszewski Miasto super tylko takei odpadki jak ty dolina IP: 95.108.56.* 21.03.13, 17:07
      takie cos jak ty wybierajace dewiantow,wspierajace komunistow, hodujace malpy , takie byle co jak ty i twoja zona z rechotem z burdelu. Jak widzialem ta twoja morde jak szydziles razem z burdelowa z zaloby.

Przyjdzie kryska na takiego alfonsa jak Ty:) Miecz Damoklesa wisi nad toba.

Szkoda ze ktos oddal zycie by takie gnidy jak Ty mogly zyc. Idz z malpami na film o prostaku Walesie ktorego pod niebiosa chwaliles.
      A pozniej wystwa 13letnie malpy na portal dla malych dzi wek. Tak chce twoj guru Palikmiot
    • Gość: zombie Paradowska Geroge fantatyk brzydkich kobiet: Wojciak,Sroda IP: 95.108.56.* 22.03.13, 10:18
      corki podobne do srody czy do wojciak?
      • Gość: fałszywe L4 Przykre ze Michnik kocha mordercow Polakow IP: 95.108.56.* 22.03.13, 13:38
    • kaktuskowo Re: Byle ch.. da radę miastu know-how? 22.03.13, 13:47
      Ja natomiast nie znam Pani Ewy Wójciak. Nie jest mi to dane. Artykuł w GW przeczytałem od pierwszej do ostatniej litery. Pani Ewo- kocham Panią. Za odwagę, za prawdę. I za Pani oczy też.
      • Gość: Absolut Vodka Ja jaj kocham bo jest brzydka jak Paradowska IP: 95.108.56.* 23.03.13, 13:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka