mwsylwia 07.06.06, 16:26 Wszystkim Robertom, tym Forumowym i poza forumowym, jawnym i ukrytym, mającym jeden lub kilka loginów WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mortimerr Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 16:28 to ja sie dolacze i tez zycze wszystkiego naj! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 16:43 Dziękuję w imieniu Robertów, tych ukrytych pod nickami i tego oficjalnego forumowego też (chociaż on zapewne i sam nie omieszka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 17:02 ROBERT Pachnie wiosną, kwitną klomby... Więc za siebie człek się wziąłby By do ludzi móc bez wstydu Wyjść - na powitanie przygód Jak pomyślał - tak też działa Bo okazja jest niemała Cóż, nie co dzień czci się święto Dane "Robciom" czyt.: Robertom. Robert jest łagodne zwierze Lecz go nerw nad wyraz bierze Gdy gość pcha za życzeń wieńcem Tulipana - z klombu! - w ręce. Zatem Robert - człek rozsądny Pilnie baczy na swe klomby By mu rzesze Pań i Panów Nie pokradły tulipanów Przy okazji pilnie zerka Na swój image do lusterka Bo nim pięć upłynie godzin Goście zaczną mu się schodzić. Biada zatem tej poczwarze Co z "tulipem" się pokaże Bo obudzi lwa w tym człeku! Lwa, co drzemie w nim od wieków :) (z netu) Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 17:05 Wszystkiego najlepszego życzę Robertom. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 18:20 Wszystkim Robertom życzę: Snów sadem pachnących, myśli lekkich jak motyle, i uśmiechu w głębi duszy na przekór pokręconemu światu.... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 20:47 ja..ja..ja ... ja nie wiem co powiedzieć ... dziękuję bardzo, bardzo, bardzo ... W imieniu Robciów fajnych i nie, forumowych i poza ... i swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 21:10 Ja tez wszystkiego najlepszego życzę, wszystkim Robertom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edoma Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 23:03 Wszystkim Robertom, a zwłaszcza Robertowi 58 życzę dużo zdrowia, trzymaj się , nie daj się , uśmiechaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: Robert!!!!!! 07.06.06, 23:11 Dobrze ,ze zdążyłam z życzeniami przed północą. Robert , samych ciepłych i słonecznych dni. Odpowiedz Link Zgłoś