Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

28.03.13, 20:50
Dobry wieczór. Zwracam się z prośbą do mieszkańców tego miasta o pomoc dla wspaniałego człowieka, który mieszka w Poznaniu. Ma bardzo poważne problemy ze zdrowiem i brakuje mu środków do życia, nawet na lekarstwa. Bardzo cierpi. Nie mogę tu nic więcej napisać. Gdyby Ktoś z Was zechciał pomóc, to proszę podać do siebie namiary. Nie jestem naciągaczkę, serce mi pęka z żalu. Dziękuję, Wesołych Świąt!
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: prośba o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 20:58
      Nie mogę tu nic więcej napisać.

No to nie licz nawet na grosz złamany. Zdarzało mi się pomagać finansowo potrzebującym, również po lekturze wpisów na tym forum, ale wybacz - Twój post słabo motywuje...
      • palacz67 Re: prośba o pomoc 28.03.13, 21:01
        Trudno, ale dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
        • palacz67 Re: prośba o pomoc 30.03.13, 18:15
          Bardzo Was proszę o pomoc dla mieszkańca Poznania, który bardzo cierpi a z powodu braku środków finansowych musiał zrezygnować z niektórych leków. Może w takim dużym mieście znajdzie się życzliwa dusza, która pomoże drugiemu człowiekowi. Pomagam ludziom systematycznie od kilku lat w swoim regionie. Pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru:-)
      • palacz67 Re: Do Życzliwego 30.03.13, 18:55
        Podaję Ci swój nr gg, możesz do mnie napisać, jeśli chcesz pomóc temu człowiekowi, pozdrawiam.

25 93 59 61

• palacz67 Re: prośba o pomoc 05.04.13, 18:17
          Witam, może ktoś z Was mi podpowie, gdzie w tym mieście szukać pomocy dla schorowanego, cierpiącego człowieka. Może jakaś fundacja? Dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam, miłego wieczoru:-)
          www.youtube.com/watch?v=CJyRIgoLTwA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka