Dodaj do ulubionych

artystyczna kawiarnia w Poznaniu

03.07.13, 15:31
Chcialam zrobic mojej kolezance niespodzianke, wiec mam pytanie: czy w Poznaniu jest jakas kawiarnia typowo muzyczna/artystyczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 20:59
      Pewnie chodzi Ci o lokal, w którym można posłuchać muzyki na żywo? Spróbuj w centrum miasta.
    • Gość: Georg Sommer Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.13, 21:16
      POlecam POema Cafe
      ul.Langiewicza 2
      I zarazem ostrzegam
      artysci z dolnej "pulki"...!! :))
    • gosiapoza Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu 09.07.13, 09:28
      5nutka napisała:

> Chcialam zrobic mojej kolezance niespodzianke, wiec mam pytanie: czy w Poznaniu
      > jest jakas kawiarnia typowo muzyczna/artystyczna?

A ja ostatnio widziałam na Facebooku, że coś się dzieje w Eurocafe w Galerii MM. Jakiś czas temu otworzyli tam Scenę Młodych.
    • jarka63 Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu 10.07.13, 11:35
      Dragon, Zamkowa 3.
      • 5nutka Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu 11.07.13, 19:11
        Dziekuje Wam za informacje. Poszukam jeszcze w sieci i sprobuje z tymi kawiarniami.
        • Gość: gość Re: Poszukam jeszcze IP: *.icpnet.pl 07.08.13, 01:17

Polecam

www.uprzyjaciol.pl
          • Gość: Georg Sommer Re: Poszukam jeszcze IP: *.pools.arcor-ip.net 07.08.13, 05:17
            Szukaj szukaj - klikam w czerwony koszyk - mam ciebie PO wszystkie dziurki... (_x_)
            • pijatyka Do budy, kundlu. 07.08.13, 15:48
              .
    • skolg Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu 07.08.13, 13:36
      Słyszałem, że w którejś kamienicy na Rossvelta jest fajna kawiarnia urządzona, ze można poczuć się jak w klimatycznym mieszkaniu - nazwy niestety nie pamiętam, ale to gdzieś naprzeciwko przystanku koło mostu Teatralnego.
      • Gość: gość Re: w kamienicy na Rossevelta jest fajna kawiarnia IP: *.icpnet.pl 07.08.13, 15:42

sweetsurrenderpl.wix.com/poznan
        • Gość: pijatyka Do budy kundlu...!! IP: *.pools.arcor-ip.net 07.08.13, 15:50
      • Gość: hehs Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 22.08.15, 18:46
        Nazywa się Sweet Surrender. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka