5nutka 03.07.13, 15:31 Chcialam zrobic mojej kolezance niespodzianke, wiec mam pytanie: czy w Poznaniu jest jakas kawiarnia typowo muzyczna/artystyczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 20:59 Pewnie chodzi Ci o lokal, w którym można posłuchać muzyki na żywo? Spróbuj w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.13, 21:16 POlecam POema Cafe ul.Langiewicza 2 I zarazem ostrzegam artysci z dolnej "pulki"...!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapoza Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu 09.07.13, 09:28 5nutka napisała: > Chcialam zrobic mojej kolezance niespodzianke, wiec mam pytanie: czy w Poznaniu > jest jakas kawiarnia typowo muzyczna/artystyczna? A ja ostatnio widziałam na Facebooku, że coś się dzieje w Eurocafe w Galerii MM. Jakiś czas temu otworzyli tam Scenę Młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
5nutka Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu 11.07.13, 19:11 Dziekuje Wam za informacje. Poszukam jeszcze w sieci i sprobuje z tymi kawiarniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukam jeszcze IP: *.icpnet.pl 07.08.13, 01:17 Polecam www.uprzyjaciol.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: Poszukam jeszcze IP: *.pools.arcor-ip.net 07.08.13, 05:17 Szukaj szukaj - klikam w czerwony koszyk - mam ciebie PO wszystkie dziurki... (_x_) Odpowiedz Link Zgłoś
skolg Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu 07.08.13, 13:36 Słyszałem, że w którejś kamienicy na Rossvelta jest fajna kawiarnia urządzona, ze można poczuć się jak w klimatycznym mieszkaniu - nazwy niestety nie pamiętam, ale to gdzieś naprzeciwko przystanku koło mostu Teatralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: w kamienicy na Rossevelta jest fajna kawiarnia IP: *.icpnet.pl 07.08.13, 15:42 sweetsurrenderpl.wix.com/poznan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehs Re: artystyczna kawiarnia w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 22.08.15, 18:46 Nazywa się Sweet Surrender. :) Odpowiedz Link Zgłoś