darthkars 10.08.02, 20:23 Kto strzelil 3 bramke dla poloni??? Kus czy Bykowski?? Ja osobiscie mysle ze powinno sie ja uznac Kusiowi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prof.chaos Re: Kto strzelil bramke??? 10.08.02, 21:42 Zdecydowanie popieram!!! Bramkę strzelił Kuś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koszemelok2 Re: Kto strzelil bramke??? 10.08.02, 21:45 zdecydowanie sie nie zgadzam bramke powinni zaliczyc bykowi Odpowiedz Link Zgłoś
draziggg Re: Kto strzelil bramke??? 10.08.02, 21:45 WALI MNIE TO I TAK MAM OBU W SKŁADZIE Odpowiedz Link Zgłoś
darthkars Re: Kto strzelil bramke??? 10.08.02, 21:54 Ale chyba lepiej zeby strzelil obronca(wiecej pkt), no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sosiak Re: Kto strzelil bramke??? 10.08.02, 22:15 popieram bo tak samo widziałem w canal + że strzelcem bramki jest kuś a nie bykowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Kto strzelil bramke??? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 22:28 W audycji radiowej "Studio S-13" podawali, że Kuś. W "Wiadomościach" TVP też podali, że Kuś. A tutaj, że Bykowski. Myślę, że powinni to poprawić, ale pewnie tego nie uczynią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomski Re: Kto strzelil bramke??? IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.02, 22:35 Jesli pilka po strzale Kusia, zmienila calkowicie kierunek odbijajac sie od Bykowskiego bramka powinna byc przyznana Bykowskiemu, a jezeli nie zmienila kierunku to powinna byc przyznana Kusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Kto strzelil bramke??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 22:37 Czułam, że Kuś będzie miał swój dzień i dałam mu kapitana, byłam na meczu i według mnie on strzelił ale rzeczywiście otarła się o Byczka więc Kuś będzie miał tylko asystę :( Odpowiedz Link Zgłoś
darthkars Re: Kto strzelil bramke??? 10.08.02, 23:12 Ale w wiadomosciach wszystkich(aprzynajmniej w wiekszosci) mówili że strzelił Kuś!! A i na gazecie nie byli zdecydowani do końca!! Odpowiedz Link Zgłoś
koszemelok2 Re: Kto strzelil bramke??? 10.08.02, 23:25 BYKOWSKI STRZELIL KONIEC I KROPKA PRZECIEZ PILKA ZMIENILA LOT OCIERAJA SIE O NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszwojcik Re: Kto strzelil bramke??? 11.08.02, 06:11 Jak zmienila lot to gol jest Bykowskiego, asysta Kusia !! Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: Kto strzelil bramke??? 11.08.02, 12:33 A ja uważam, że bramka powinna zostać zapisana Kusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrzakp Re: Kto strzelil bramke??? 11.08.02, 21:11 podobne watpliwosci mam co do bramki zapisanej (jako druga) na konto moskalewicza w pierwszej kolejce... bylem na meczu mi sie zdawalo ze to jednak manuszewski strzelil taka tez byla informacja na tablicy na stadionie... ale gazeta zapisala ja moskalewiczowi tak samo jak i pilka nozna... szkoda ze nie widzialem nagrania... Odpowiedz Link Zgłoś
darthkars Re: Kto strzelil bramke??? 12.08.02, 10:51 Chyba jednak bramke uznano Kusiowi. Twierdze tak bo dzis przeczytalem w gazecie sport(jakby kto nie wiedzial to czesc Gazeta Wyborczej :P ):"(...)Wynik ustalił 9 min. przed końcem Marcin Kuś. Niedawno powolany do reprezentacji młody obrońca uderzył mocno za pola karnego a pilka trafila w przebiegajacego Bykowskiego, nieznacznie zmienila kierunek lotu i wpadla do bramki." To chyba rozwiewa wszelki watpliowsci :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Przypadkowy przechodzień... 12.08.02, 11:03 darthkars napisał: Niedawno powolany do reprezentacji młody > obrońca uderzył mocno za pola karnego a pilka trafila w przebiegajacego > Bykowskiego Dobrze, że Bykowskiemu nic się nie stało... Po cholerę on tamtędy przebiegał? Mógł zginąć na miejscu... *-) P.S. Mnie wszystko jedno - nie mam żadnego w składzie... Odpowiedz Link Zgłoś