Dodaj do ulubionych

Sorry! Mamy taką zimę!

23.01.14, 10:17
Piękny dziś mamy dzień. Ale mroźny. U mnie za oknem - 12 C.
Za chwilę będę musiał wyjść.
Pewno trochę zmarznę.
Czy Premier nie powinien przeprosić za zimę. Bo to przecież skandal taka zima!!!!!
Jeszcze nie wiem jak będzie na drogach. Ale nie padało - więc pewno jakoś to będzie.
Nie rozumiem. Zima a na drogach nie ma śniegu? Sankami za samochodem nie można jechać? Skandal.
Premier powinien przeprosić i podać się do dymisji.
P. Piotr Żytnicki napisał a GW opublikowała komentarz w którym przyznaje, iż Arcybiskup Gadecki na rację w sprawie szkoły baletowej. Przełamanie dotychczasowej linii propagandowej.
Skandal. Czy Premier nie powinien przeprosić za nieodpowiedzialne teksty dziennikarzy?.

Na 5-tce droga zaśnieżona i oblodzona. Gminy się nią nie przejmują. Wciśnięto tę drogę im a one pieniędzy nie mają. Nic to, ze dojazd do nich jest jedynie tą drogą.
Skandal. Premiera pod Trybunał Stanu.

Co by tu jeszcze?
Acha - Kneset obraduje w Polsce. Oddajemy nasze atrybuty niepodległości.
Skandal. Premiera pod sąd ....

Kurczę - jak żyć Panie Premierze? Jak żyć?

Co zrobimy gdy nadejdą świetlane rządy i nie będzie można ponarzekać?
Fala samobójstw gwarantowana.
Albo narzekanie jak dotychczas. Polak potrafi! Narzekać.
;)

Sorry - nudzę się czekając na transport. Stąd ten głupi tekst.
Skandal. Premier powinien przeprosić.

Baj!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: AAA Re: Sorry! Mamy taką zimę! IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 13:15
      Ty jakiś dziwny jesteś Rene. Często pisujesz sensownie, a czasem na poziomie zbliżonym do kazkowego...(ale nie bój się - i tak go nigdy nie przebijesz).

Ten wpis o tym świadczy - żadnej treści, tylko jakieś jojczenie, nie wiadomo o czym i narzekanie, że inni narzekają. Sam sobie przeczysz.

Rzecz w tym, że o ile narzekanie innych, do którego się przyczepiłeś, ma sens i realne podstawy w faktach - tak twoje już nie.

Nie boli cię, że obecne rządy to jedno pasmo afer, korupcji, łamanie prawa, zaniechań, niszczenia, dezorganizacji, doprowadzenie do śmierci prawie setki njważniejszych osób w państwie (z cyklu Pooolaaacyyy, nic się nie stało) - jednym słowem sasko-ruska recydywa, a boli cię, że ktoś o tym mówi. Paradne... Może masz za dobrze i stąd to wykoślawione spojrzenie ? Obojętnie - sprawę wygrasz czy przegrasz - i tak zawsze kasujesz. Ja, i większość tak nie ma...
      • Gość: Georg von Sommer Re: Sorry! Mamy taką zimę! IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.14, 13:36
        AAA.. On nie jest dziwny - on jest zaje...... trzepniety w dekiel...!! To taka gnida,ktora mysli,ze wszystkie rozumy nabyla... Nie ma znaczenia kim on jest,trafi na swego i mu przypomni - >kij ma dwa konce< - niezaleznie od "statutu"... POwiadam Ci...

POzdrawiam
      • renepoznan Re: Sorry! Mamy taką zimę! 25.01.14, 08:57
        Gość portalu: AAA napisał(a):

> Ty jakiś dziwny jesteś Rene.

No widzisz. Wg standardów Plak musi być albo PO albo PIS. Czasem moze być LSD czy innym kanapowcem.
        A ja jestem katolikiem o poglądach liberalnych, któremu bliżej do części PO niż do socjalistów narodowych z PIS. O post-komuchach wszelkiej maści już nie wspomnę. Realnej prawicy w Polsce nie ma.

Dziwny? A może to nie je jestem dziwny? Może dziwni są ci ci chcą wpakować Polaków w uproszczony czarno-biały świat swoich wyobrażeń o rzeczywistości?
        • bimota Re: Sorry! Mamy taką zimę! 25.01.14, 10:07
          a jak to sie ma do wypowiedzi AAA ?
          • renepoznan Re: Sorry! Mamy taką zimę! 27.01.14, 15:33
            Na pierwszy rzut oka - nijak. Ale jeśli się zastanowisz?
            • Gość: AAA Re: Sorry! Mamy taką zimę! IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.14, 15:45
              Wg mnie po zastanowieniu - też nijak. Bo Twoja odpowiedź ma zupełnie inny temat od tego przeze mnie poruszonego.
              Temat, który ja poruszyłem to było zdziwienie i zastanowienie - po co takie niejasne kręcenie z twojej strony - o co w tym wszystkim chodzi. To po pierwsze, a po drugie - krytykujesz innych za narzekanie - samemu narzekając ?

Ale mniejsza o to. Mnie od początku rzuciło się w oczy, że twoim podstawowym celem było poruszenie tematu nie-zaproszonego samowolnego posiedzenia organu obcego państwa na terytorium Polski. A cała reszta niejasnego wpisu była tylko zasłoną dymną - że temat Knesetu poruszasz tak niby przy okazji....
              Tezę tę potwierdziło później założenie przez Ciebie nowego wątku - ponieważ w tym nie było żadnego odzewu...
              Zbyt grubymi nićmi czasem szyjesz Rene - i to jest dziwne, a nie to że masz jakieś tam poglądy konserwatywno-liberalne...
              • renepoznan Re: Sorry! Mamy taką zimę! 27.01.14, 16:11
                Naprawdę sądzisz, że ten mój wpis to było narzekanie na to co opisałem? Nie uderzył cię absurd tych przyczyn narzekania.
                A co do Knesetu - no cóż. Odleciałeś z tą interpretacją. Ale jeśli taka ci odpowiada? Mnie to nie przeszkadza.
                • Gość: AAA Re: Sorry! Mamy taką zimę! IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.14, 16:39
                  Podałeś 4 przykłady narzekania. Sęk w tym, że ja takich narzekań nigdzie nie słyszałem, więc chyba trochę sobie wymyślasz by pasowało do założonej wizji.

A już na pewno nie słyszałem żądań by premier podał się do dymisji bo przyszła zima ! To czysty wymysł. Tego typu wymysły to raczej domena zwolenników świętego przekonania pod tytułem "Polaaaacyy nic się nie staaaałoooo..". To zawołanie mają wyryte w mózgach - użyją ich nawet gdyby 3 wojna światowa wybuchła. W ten sposób uciekają od prawdy i oszukują samych siebie. O takich postawach już drzewiej się mówiło - "napluli na nich, a oni twierdzą, że deszcz pada..."

A z Knesetem - jeśli moja interpretacja zła, to po co zakładałeś specjalny wątek ? By znowu sobie ponarzekać na "narzekających" ?
                  • renepoznan Re: Sorry! Mamy taką zimę! 27.01.14, 17:04
                    Nie gniewaj si,ę AAA. Ale nie po raz pierwszy można zauważyć, iz zbyt poważnie podchodzisz do pisania na forach i nie dopuszczasz myśli, iż ktoś może sobie pokpiwać z bliźnich tworząc coś w rodzaju karykatury.
                    Mea maxima culpa.
    • marek.es Re: Sorry! Mamy taką zimę! 25.01.14, 12:40
      Jest zima, to musi być zimno.Mróz jaki u nas jest, nie jest niczym zaskakującym.I tak za wszystko i tak odpowiada Tusk!
      • Gość: Hania Re: Sorry! Mamy taką zimę! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.14, 13:40
        Nieprawda, że za wszystko, bo na przykład za hurtową śmierć polskiej elity w najmniejszym nawet stopniu. Nawet nic o tym nie wie, bo śledztwo zgodzili się prowadzić Rosjanie.
        • Gość: m Re: Sorry! Mamy taką zimę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 15:29
          Za wszystko odpowiada Tusk. Tako rzecze Jarosław i przydupasy jego.
      • Gość: polandball Re: Jest zima, to musi być zimno IP: *.icpnet.pl 05.02.14, 07:48
        i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/2d04dac4e570a5b79f7598536b603d3b.jpg
    • l.george.l Re: Sorry! Mamy taką zimę! 25.01.14, 22:35
      renepoznan napisał:

[...]
      > Sorry - nudzę się czekając na transport.
      [...]

Czy tam, dokąd Cię wywożą będziesz miał dostęp do Neta? A ręce będą Ci czasami rozwiązywać? Życzę szybkiego powrotu do równowagi.
      • Gość: kiks4 Re: Sorry! Mamy taką zimę! IP: *.pools.arcor-ip.net 25.01.14, 23:00
        Dzordz napisal :

>bedziesz mial dostep do Neta?

w domu wariatow Neta nie maja..

dostep bedzie tylko do Klozeta - nikt mu dupy nie bedzie POdcieral...

PS Chyba ze Gacior...
      • renepoznan Re: Sorry! Mamy taką zimę! 26.01.14, 08:31
        l.george.l napisał:

> Czy tam, dokąd Cię wywożą będziesz miał dostęp do Neta? A ręce będą Ci czasami
        > rozwiązywać? Życzę szybkiego powrotu do równowagi.
        >
        >
        Och. George! Nie przenoś swoich przykrych doświadczeń na innych. Ja tylko czekałem na służbowy samochód z kierowcą.
        • Gość: kiksa4 Kierowca + 2 sanitariuszy.... IP: *.pools.arcor-ip.net 26.01.14, 09:16
          Na zleceniu...

Natychmiastowy dowoz wariata :

Szpital Psychiatryczny w POznaniu ul.Szpitalna 27/33...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka