bkn6 10.03.13, 16:02 ale jakie przystojniaczki z tych narodowców www.facebook.com/sekcjaLGBT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
life.form Aaaaa to dlatego 10.03.13, 16:20 Ci narodowcy zakłócający manifę w Gdańsku to byli sami mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś
bkn6 Re: Aaaaa to dlatego 10.03.13, 16:26 life.form napisał(a): > Ci narodowcy zakłócający manifę w Gdańsku to byli sami mężczyźni... są to tzw szorstkie męskie przyjażnie www.facebook.com/pages/Ruch-Narodowy-Sekcja-Haftu-Szyde%C5%82kowania-i-Robienia-na-Drutach/529427203747306 Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Aaaaa to dlatego 10.03.13, 16:41 > są to tzw szorstkie męskie przyjażnie a co mają robić, jak lezbijki trzymają się razem. www.facebook.com/RuchNarodowySekcjaMoherBands Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte mój ulubiony odłam :) 10.03.13, 16:41 tu: www.facebook.com/SolarneImperium Odpowiedz Link Zgłoś
life.form a to mój :) 10.03.13, 16:50 www.facebook.com/RuchNarodowySekcjaIzraelska Odpowiedz Link Zgłoś
bkn6 Re: a to mój :) 10.03.13, 17:06 www.facebook.com/narodowe.siusiaki?group_id=0 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: a to mój :) 10.03.13, 17:16 bkn6 napisała: > www.facebook.com/narodowe.siusiaki?group_id=0 > :))) heheeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Ruch Narodowy rośnie w siłę-bardzo dobrze 10.03.13, 17:09 Moze Polska odrodzi sie jak FENIKS Z POPIOŁW bo inaczej homoseksualisci i Polikociarnia doprowadzi do naszego upadku dumy narodowej i tradycji chrzescijanskich. Odpowiedz Link Zgłoś
gambit_smolenski3 Re: Ruch Narodowy rośnie w siłę 10.03.13, 17:09 Śmichy-chichy, ok; ale kilka, kilkanaście dni temu stworzyłem tu wątek z sugestią, iż szeroko pojęci "narodowcy", wraz z "kibolami", trafili na podatny grunt sporej grupy polskiej młodzieży, tej zradykalizowanej, i zjednoczeni, mogą wszystkich zaskoczyć, dostając się do Sejmu. Powtarzając w jakiś sposób "sukces" Samoobrony, LPR-u czy Ruchu Palikota. Tyle, że z przeciwnego bieguna politycznego, odnośnie RP. Sądzę, że naprawdę mają taki potencjał; zwłaszcza medialny. Jedyny problem i zasadniczą przeszkodę ku temu widzę w braku jednego, charyzmatycznego lidera, będącego znakiem towarowym firmy/partii, typu Lepper dla Samoobrony, Giertych dla Ligi i Palikot dla Ruchu. Próbowano jakoś w tej roli obsadzić Zawiszę, ale raczej nic z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
bkn6 Re: Ruch Narodowy rośnie w siłę 10.03.13, 17:29 "gambicie" analitycy abw dostarczą narodowcom przywódcy ,spokojna głowa.. Odpowiedz Link Zgłoś