l.george.l 20.08.14, 02:04 Ok. 21 na światłach na Polskiej. Jechaliśmy potem wzdłuż Dąbrowskiego. Wyprzedziłem ją, choć miło było popatrzeć. Śliczna była. Zdarzyło Wam się żałować, że nie odezwaliście się do pięknej nieznajomej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Georg von Sommer Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 20.08.14, 02:14 Dzordz... Miala POmpke...?? PS Dobrze ze ja wyprzedziles - mogles oberwac jak Ruski od Krolaka w tunelu... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg von Sommer Dzordz...Miedzy Bogiem a prawda... IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 20.08.14, 06:26 Pare POmpek by ci sie przydalo na otrzezwienie i wyprostowanie skrzywionego kregoslupa przez ateizm... :):) PS Dzordz... Za kazda POsluge mowi sie Bog zaplac - przypominam na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 15:28 l.george.l napisał: > Ok. 21 na światłach na Polskiej. Jechaliśmy potem wzdłuż Dąbrowskiego. Wyprzed > ziłem ją, choć miło było popatrzeć. Śliczna była. Zdarzyło Wam się żałować, że > nie odezwaliście się do pięknej nieznajomej? To po co ją wyprzedzałeś? Jadąc przed nią nie mogłeś już patrzeć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 15:35 snajper55 napisał: > To po co ją wyprzedzałeś? Jadąc przed nią nie mogłeś już patrzeć. > > S. Ale by się żonie naraził. Aż tak odważny to George nie jest. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 17:47 zakładam, że jechał samochodem. Bo jeśli rowerem, to faktycznie bez sensu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 21:59 Tak, trzy dni temu w pociagu, mimo, ze wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywaly, ze to jest to. Z tego miejsca pozdrawiam wysokiego chlopaka w zoltej koszulce i z zoltym zegarkiem z pociagu relacji Elk-Poznan:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 22:00 I czemu wyprzedzasz rowerzystki?! Zawsze mnie to wku...a jak mezczyzni szybciej przebieraja nogami na rowerach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 21.08.14, 02:01 Uważasz, że stosowniej zachowałbym się, jadąc ze ślepiami wlepionymi w jej zgrabny tyłeczek? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 26.08.14, 18:59 Patrzymy przed siebie, na droge, pod kola;) I nie wyprzedzamy rowerzystek! Odpowiedz Link Zgłoś