Dodaj do ulubionych

Minąłem dziś piękną rowerzystkę

20.08.14, 02:04
Ok. 21 na światłach na Polskiej. Jechaliśmy potem wzdłuż Dąbrowskiego. Wyprzedziłem ją, choć miło było popatrzeć. Śliczna była. Zdarzyło Wam się żałować, że nie odezwaliście się do pięknej nieznajomej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Georg von Sommer Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 20.08.14, 02:14
      Dzordz... Miala POmpke...??

PS Dobrze ze ja wyprzedziles - mogles oberwac jak Ruski od Krolaka w tunelu... :):)
    • Gość: Georg von Sommer Dzordz...Miedzy Bogiem a prawda... IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 20.08.14, 06:26
      Pare POmpek by ci sie przydalo na otrzezwienie i wyprostowanie skrzywionego kregoslupa przez ateizm... :):)

PS Dzordz... Za kazda POsluge mowi sie Bog zaplac - przypominam na wszelki wypadek...
    • snajper55 Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 15:28
      l.george.l napisał:

> Ok. 21 na światłach na Polskiej. Jechaliśmy potem wzdłuż Dąbrowskiego. Wyprzed
      > ziłem ją, choć miło było popatrzeć. Śliczna była. Zdarzyło Wam się żałować, że
      > nie odezwaliście się do pięknej nieznajomej?

To po co ją wyprzedzałeś? Jadąc przed nią nie mogłeś już patrzeć.

S.
      • renepoznan Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 15:35
        snajper55 napisał:

> To po co ją wyprzedzałeś? Jadąc przed nią nie mogłeś już patrzeć.
        >
        > S.

Ale by się żonie naraził. Aż tak odważny to George nie jest. ;)
      • kazek100 Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 17:47
        zakładam, że jechał samochodem.
        Bo jeśli rowerem, to faktycznie bez sensu ;-)
    • v.i.k.k.a Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 21:59
      Tak, trzy dni temu w pociagu, mimo, ze wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywaly, ze to jest to. Z tego miejsca pozdrawiam wysokiego chlopaka w zoltej koszulce i z zoltym zegarkiem z pociagu relacji Elk-Poznan:)
    • v.i.k.k.a Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 20.08.14, 22:00
      I czemu wyprzedzasz rowerzystki?! Zawsze mnie to wku...a jak mezczyzni szybciej przebieraja nogami na rowerach:)))
      • l.george.l Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 21.08.14, 02:01
        Uważasz, że stosowniej zachowałbym się, jadąc ze ślepiami wlepionymi w jej zgrabny tyłeczek?
        • v.i.k.k.a Re: Minąłem dziś piękną rowerzystkę 26.08.14, 18:59
          Patrzymy przed siebie, na droge, pod kola;)
          I nie wyprzedzamy rowerzystek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka