Dodaj do ulubionych

CZY SĄD PUŚCI BURMISTRZA?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:31
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: CZY SĄD PUŚCI BURMISTRZA? IP: *.daminet.pl 14.07.05, 22:12
      A po co puszczać łapówkarza, żeby zastraszał łapówkodawców i mataczył w
      sprawie? Zatrzymanie ojca chrzestnego polkowickiej mafii jest największym
      sukcesem organów ścigania. Tak trzymać.
    • Gość: wowa Stańczyszyn Pęczakowi bratem !!! IP: *.daminet.pl 14.07.05, 22:21
      Dziwne pytania zadaje promująca "niewinność" Stańczyszyna Gazeta Wybiórcza.
      Obiektywne pytanie winno brzmieć: Kogo jeszcze posadzi sąd? Kiedy bracia
      Stańczyszyna i pozostali członkowie mafii polkowickiej dołączą do niego? Ile
      naprawdę "zainkasował" Stańczyszyn?
      • Gość: xxx Re: Stańczyszyn Pęczakowi bratem !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 15.07.05, 00:07
        czy ktokolwiek jeszcze rozumie różnicę pomiędzy tymczasowym aresztowaniem a
        karą pozbawienia wolności?
        • Gość: Julita Re: Stańczyszyn Pęczakowi bratem !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.07.05, 17:05
          Ja rozumię :-)))) Tymczasowe aresztowanie to krok do unania za ciemiężonego
          przez obecne władze czy też za świętego, a kara pozbawienia wolności - w tym
          przypadku - to niesłuszne oskarżenie i w przyszłości okazja do wyegzekwowania
          dużego odszkodowania lub też uznania za kombatanta. Pozdrawiam Mądralińskiego.
    • Gość: polkowiczanin Re: CZY SĄD PUŚCI BURMISTRZA? IP: *.plk.vectranet.pl 15.07.05, 15:06
      ja bym go nie puscil... cale polkowice wiedza, ze jak wyjdzie, to zachachmeci i
      wszyscy sie beda bali i nikt nic nie powie wiecej, zreszta i tak sie wszyscy juz
      go boja w Urzedzie Miasta... powinien siedziec do wyroku! a potem nawet dluzej!
      Moze sie skonczy w koncu okres "Stanczyszynowstwa" w Polkowicach... tylko ta
      rodzina tu rzadzi i jego koledzy... obce osoby nie maja szans... chcesz byc
      kims? daj tutaj w lapke bracie... a z pieniedzmi z KGHMu kazdy by cos
      osiagnal... wiec nie ma sie czym tak szczycic...
    • Gość: araya NIE PUŚCI! IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.07.05, 15:53
      Sąd Okręgowy utrzymał areszt. Swoją droga ładnie licznik bije - już 11 zarzutów
      na ponad 500 tys. zł. Czyli coraz bliżej realnej sumy :)
      Na pohybel mu i GW.
    • opiekun_forum Nie obrażajcie ludzi bo usunę wątek /nt 15.07.05, 23:02
      • Gość: Frankenstein Re: Nie obrażajcie ludzi bo usunę wątek /nt IP: *.plk.vectranet.pl / 80.51.250.* 17.07.05, 10:28
        Czy prawda może obrażac... Zapraszam pomieszkaj opiekunie w Polkowicach a
        będziesz wiedział skad tyle takich słów na tym forum... fakt, dopóki nie ma
        wyroku to jest niewinny... A wszystkim piewcom talentu burmistrza przypominam,
        że tak naprawdę wszystko rozpoczął burmistrz Walczak, to dzięki niemu Polkowice
        wyglądajątak jak wyglądają
    • Gość: bocian Re: CZY SĄD PUŚCI BURMISTRZA? IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:04
      Pewnie że puści. Kruk krukowi oka nie wykole . To stare przysłowie jest ciągle aktualne.Niech burmistrz udowodni swoją niewinność jeżeli zarzuca mu się branie łapówek. A tak na marginesie to skąd oni ( nasza władza ) mają tyle kasy. Przecież nie prowadzą skromnego żywota. Ja za cholerę nie mogę uskładać na wakacje dla dzieci. Ciągle nieprzewidziane wydatki.
    • Gość: Adam Re: CZY SĄD PUŚCI BURMISTRZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:21
      ty, ksywa opiekun_forum
      spadaj, nie mędź bo tylko dupę zawracasz
    • Gość: urzędnik Re: CZY SĄD PUŚCI BURMISTRZA? IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.08.05, 14:13
      czy to prawda, że 5 sierpnia ponownie będą rozpatrywać uchylenie aresztu
      burmistrzowi?
      • brat44 Re: CZY SĄD PUŚCI BURMISTRZA? 04.08.05, 15:04
        po co wypuszczac, lepiej przygotowac cele dla reszty towarzystwa spod znaku
        piorta r. i władka f. toż to partyjni Towarzysze Emiliana S. Ciekaw jestem czy
        Pan Burmistrz był sygnatariuszem słynnego listu PeDe.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka