Dodaj do ulubionych

Dni próbne

21.04.15, 10:09
Witam,

szukam osób, które zostały przyjęte na dni próbne do wydawnictwa Medical Maestro w Tarnowie Podgórnym i nie otrzymały zapłaty za swoją pracę, ani nikt nie podpisał z nimi umowy. Jeśli jest na forum ktoś taki, proszę o kontakt.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wi-w Re: Dni próbne 06.07.15, 13:25
      Osobiście ODRADZAM "pracę" w tym wydawnictwie/gazecie/doradztwie bo wszystkim po trochu się zajmują (SiC, wyd. kapitał ludzki, medical maestro i nie wiem co tam jeszcze). Obiecuja staz, na koniec okazuje sie, ze to praktyki, ktore przeciagaja sie nawet do kilku miesięcy. Wszystkie osoby zatrudnione w tym samym czasie co ja nie czuja sie oszukane i traktowane jak pomyje. Darmowa sila robocza, a cala slawa spada na wlascicieli, czyli małżeństwo i towarzystwo wzajemnej adoracji... jak sa niezadowoleni, to sie obrazaja, nie odzywaja i od razu traktuja jak smiecia. Ciekawe, czy nadal sa dyzury sprzatania WC i całego biura (przez pracownikow - praktykantow, w "profesjonalnym" wydawnictwie). Nawet nie wiem, czy ktokolwiek byl tam ZATRUDNIONY, ale praktykanci przewijają się non stop. Dosc powiedziec, ze niektorzy zostali nawet etatowymi opiekunami ich dzieci... historii jest o wieeeele więcej, ale w skrócie: jesli ktos nie chce stracic nerwow i poczucia własnej wartości za darmo albo półdarmo:, to nie nabierajcie się na ich zenujaco podkoloryzowane oferty i nie idźcie tam.
      • wi-w Re: Dni próbne 06.07.15, 13:28
        "Wszystkie osoby zatrudnione w tym samym czasie co ja nie czuja sie oszukane i traktowane jak pomyje." -oczywiście bez NIE
      • Gość: KazaJ9x Re: Dni próbne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.15, 21:36
        A ja tam odbyłam praktyki i powiem, że nigdzie, ale to nigdzie tyle się nie nauczyłam i tylu możliwości nie dostałam co u nich . Koleżanki w innych firmach kawę szefowi nosiły i archiwum pożądkowały. Jak ktoś oczekuje i nie wie co chce od życia, to wymyśla i tyle.
        • Gość: Miodzio Re: Dni próbne IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.15, 09:48
          ... i archiwum pożądkowały. ...
          Szkoda, że pracownicy wydawnictwa nie uczą się języka polskiego. Skutki widzimy w artykułach na portalach internetowych. Co dziwniejsze- większość edytorów komputerowych posiada wbudowaną korektę wyłapującą oczywiste "błendy" ortograficzne. Ale mający wysokie o sobie mniemanie "redaktor" nie będzie słuchał głupiej maszyny
          • Gość: Prof.Mniodek Re: Dni próbne IP: *.178.012.pools.vodafone-ip.de 15.08.15, 11:51
            To tak bydzie,a morze bydz jeszcze gozej jak redaktory nie byndom POpelniadz blenduw...

PS POlska jenzyk bydz bardzo trudna jenzyk..
        • Gość: Natalka Re: Dni próbne IP: *.centertel.pl 16.07.16, 21:56
          to dziwne bo osoby, które pracowały w SIC! bądź jak kto woli Medical Maestro parzyły kawe, odkurzały dywany, myły kibelek - miałam okazję spotkać się z jedną z nich - także tego... ;)
        • mamariaa Re: Dni próbne 11.08.16, 16:06
          Bardzo ciekawe, doprawdy. Ja robiłam kawę, myłam wucety i słuchałam rozkazów Państwa Króla i Królowej Sz. (uzupełnij wkład do ekspresu! umyj lustra w łazienkach!). Zajrzyjcie w Empiku do ich gazety, błąd na błędzie, żenada!
    • Gość: Ofiara Re: Dni próbne IP: *.icpnet.pl 22.01.16, 22:08
      Jestem jedna z takich osob...to ludzie ktorzy na wszystko maja odpowiedz byleby tylko nie zaplacic nikomu zlotowki. Jezdza na wakacje tu, siam, tam a czlowiekowi nie dadza zlamanego grosza za ciezka prace, niekiedy po nocach. To oszusci i wykorzystywacze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka