16.09.04, 16:01
Słuchajcie mam pytanie Co się dzieje z bursą liceum? Dlaczego my uczniowie
nie możemy tam mieszkać chociaż w okresie jesienno-zimowym? W czyim władanie
jest teraz nasza bursa? Przecież można by było zabezpieczyć dla
dojeżdżających uczniów liceum parę pokoi na ten okres. Co jest ważniejsze
firmy czy uczniowie?
Obserwuj wątek
    • jackowrzesnianin Re: Bursa LO 16.09.04, 16:53
      O ile się nie mylę są inne nie do końca obciazone internaty. Czy tych kilkuu uczniów nie powinno tam znaleźć miejsca??
      A może się mylę, może miejsc jest za mało??
      • bezdomny_licealista Re: Bursa LO 16.09.04, 18:52

To idź i znajdź taki internat. Na woja były luzy ale woja już nie ma. Interku
        mlecza nie ma już dawno. wolne miejsca będą hotelu kosmowskiego. Idealne dla
        ucznia LO. Ale ty jesteś oblatany to dla tych parunastu znajdziesz miejsca.
        Może nie do końca obciążone firmami. Otakich myślisz?
        • jackowrzesnianin Re: Bursa LO 16.09.04, 20:08
          Mi akurat najbliżej geograficznie i uczuciwo jest do wetu, czyli rolnika i o nim myślałem. Nie wiedziałem, że na Wojska zlikwidowali. Może rzeczywiście już nie ma miejsc. Ot zdziwko!!
          • bezdomny_licealista Re: Bursa LO 16.09.04, 20:25
            Hahaha. Do wetu . tam ludzi jak mrówek. Poza tym mieszkać z wetowcami. Wysoko
            głowy noszą zarozumialcy. On z Poznania, on z Bydgoszczy , on z Kalisza, on z
            Zielonej Góry elyta Kumpela tam mieszka i opowiadała że non stop zakuwają.
            Latają z jakimiś piszczelami, kręgami, atlasami i o 22 wszyscy muszą być bo
            ewgulamin. Szkoda interku na wojska bo blisko i spoko.
          • bezdomny_licealista Re: Bursa LO 16.09.04, 20:27
            Hahaha. Do wetu . tam ludzi jak mrówek. Poza tym mieszkać z wetowcami. Wysoko
            głowy noszą zarozumialcy. On z Poznania, on z Bydgoszczy , on z Kalisza, on z
            Zielonej Góry elyta Kumpela tam mieszka i opowiadała że non stop zakuwają.
            Latają z jakimiś piszczelami, kręgami, atlasami i o 22 wszyscy muszą być bo
            regulamin. Szkoda interku na wojska bo blisko i spoko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka