Gość: guerra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:13 ponoć w środku robi większe wrażenie niż Browar. W niewielkim stopniu przypomnając budynek naukowy...Sprawia wrażenie sporego centrum rozrywki. Ma ktoś może dostęp do jakichś zdjęć???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Instytut stomatologii AM IP: 193.29.205.* 23.09.04, 18:24 Dobry projekt, budynek nowoczesny i przyzwoicie zaprojektowany. Oby wiecej takich w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Instytut stomatologii AM IP: *.tele2.pl 24.09.04, 21:38 Fajny budynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelagia Re: Instytut stomatologii AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:33 Chłopaki wasze opinie o tym g... świadczą jak niski jest poziom wykształcenia w zakresie sztuki i kompozycji. Wszyscy architekci z poza Poznania płaczą ze śmiechu, a ci z zagranicy nie rozumieją tej kakafoni i szczęki im walą o ziemie z przerażenia... a to tylko Polska Twuuu... rczość niedorobionego "architekta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Instytut stomatologii AM IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 10:46 wygląda jakby przewróciła się przeszklona konstrukcja i oparła o blok mieszkalny PGR - u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Pelagia...ahahahahahaahahah IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 12:33 Jak czytam wypowiedzi Pelagii to smiech jakiego nie maja cpuny po trawce mnie ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ackerman Re: Pelagia...ahahahahahaahahah IP: *.icpnet.pl 12.10.04, 17:39 Oj, coś czuję szkaradka roku. A szkoda, tyle kasy zmarnowanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozzdro Re: Pelagia...ahahahahahaahahah IP: *.icpnet.pl 13.10.04, 23:06 Wszyscy najmadrzesjsi...haha ci co krytkuja liza dupe marszalkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelagia Re: Pelagia...ahahahahahaahahah IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 10:13 Pozzdro, nie sądź wszystkich swoją miarą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt2 dziwoląg za 120 mln !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:38 Niedawno usłyszałem koszt tej inwestycji i aż włos mi się zjeżył na głowie. Suma 120 kilka milionów ( sądzę że z wyposażeniem )to naprawdę duża kwota !!! - a efekt ? - " kakofonia " niezrozumiałych kształtów i form. Dla mnie i dla wielu moich kolegów to niestety " naprawdę dziwny i śmieszny dom " - ale wydanie 120 mln na coś takiego to przesada !!! wg. mnie to jeden z najbardziej nieudanych budynków ostatnich lat w Poznaniu ( tej wielkości ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejka Re: dziwoląg za 120 mln !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:11 40 mln a wyposazenie okolo 100. Dobre wiadomosci macie architekci. Odpowiedz Link Zgłoś