phidyle 01.02.07, 18:33 Czy ktos wie, gdzie mozna kupic ten wozek i jak w ogole sie sprawuje?Bardzo bylabym wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aalfaa Re: Jane rocket 02.02.07, 09:58 Podobno w sklepie Dino ma być dostepny od kwietnia, też jestem zainteresowana jakbyś gdzieś znalazła daj znać :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Jane rocket 02.02.07, 17:34 Dzisiaj rozmawiałam ze sprzedawcą z Askotu, pod koniec stycznia importer Jane miał na stanie 5sztuk rocketa, kolorystyka 2005 (F66, F74,F75), cena atrakcyjna, coś około 320zł, bo to oferta wyprzedażowa. Jest duże prawdopodobieństwo, że w marcu będzie nowa kolorystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa do Monika 02.02.07, 19:34 Witaj a mogłabys powiedzieć jakie to sa kolory i czy można wózeczek z ubiegłorocznej kolekcji dostać? Chyba wolałabym właśnie jednokolorowy i bardzo skłaniam się w kierunku rocketa, Ty tez zamierzasz kupić, w jakim kolorze?? Bardziej podoba mi sie caddy ale jest niski i odpada. Nie orientujesz sie w jakiej cenie bedzie nowa kolekcja? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa Re: do Monika 02.02.07, 19:43 Własnie znalazłam w czeskim sklepie rocketa nowa kolekcja za 2840k a stara za 2600k Szkoda że u nas tak trudno go dostać Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: do Monika 02.02.07, 19:58 Ja już od jakiegoś czasu mam upatrzonego rocketa z najnowszej kolekcji w Czechach właśnie, jedziemy w drugiej połowie marca do Pragi, więc jak u nas nie będzie to kupię tam, cena jest zbliżona. Wybrałam turquoise ( niebiesko-różowy ). A oto rocket w tych kolorkach, które były w ofercie wyprzedażowej, ale nie mam pewności czy jeszcze jakieś zostały... F66, F74, F75 www.funkids.ru/pic/290.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
phidyle Re: do Monika 03.02.07, 18:15 Ja wlasnie chce tego turkusowego z nowej kolekcji ale na razie zaden z hiszpanskich sklepow internetowych go nie ma. Prosze, napisz cos o nim, kiedy go kupisz, bo ja nawet nie widzialam nigdy na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Jane rocket 03.02.07, 09:30 Nie wiem gdzie mieszkasz ale jednego kremowego rocketa widziałam w Calineczce na ul.Grochowskiej w Warszawie. www.calineczka.pl na ich stronie go nie ma ale w sklepie stoi możesz zadzwonić i zapytać cena coś niewiele ponad 300zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: Jane rocket 03.02.07, 14:37 Około pół roku (może więcej)temu kupiłam u siebie w mieście Rocketa pewnej znajomej forumce za 299 zł.w kolorze granatowym.Jak później zeznawała nie była do końca z niego zadowolona-nie słuchał się.Może zresztą się sama odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś