Gość: flora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:39 Kto zna dobrego adwokata z Poznania do poprowadzenia sprawy rozwodowej? Prosze o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 22:19 Nie wiem czy akurat do sprawy rozwodowej , ale grunt to inteligentny i dynamiczny adwokat. Najlepszy jakiego znam jest Tomek Guzek z Adwokackiej Spółki Grzybkowski&Guzek www.grzybkowski-guzek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu masz za dużo kasy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:43 dogadaj się lepiej z partnerem, adwokaci was zjedzą.... Przerabiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: masz za dużo kasy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:13 dobry i nie drogi to K.Szkurat z Mlynskiej3 ten co ma galerie obrazow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac A MOŻE LEPIEJ SIE NIE ROZWODZIĆ?? IP: 213.17.204.* 28.09.04, 11:22 Może np tańsze i lepsze jest wyniesć sie 300km od tesciowej?? Noi zeby stacji kolejowej nie było, bo małpa dojedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaq adw. Magdalena Spelak IP: *.icpnet.pl 28.09.04, 15:43 Polecam Mecenas Magdalenę Spelak. Jest bardzo dobrym adwokatem. Specjalizuje się właśnie w takich sprawach, ma duże doświadczenie. Wiem, co mówię, bo sama mnie rozwodziła i byłam naprawdę zadowolona. Przede wszystkim prowadzi te sprawy dobrze i szybko. Kiedyś miała kancelarię na ul. Młyńskiej 2, teraz na ul. Libelta 10/6 (obok urzędu) tel. 8 53-22-66 i 8 52-83-51. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:17 Dzięki wszystkim za życzliwość.Moze jeszcze ktoś ma jakieś dobre doświadczenia w tej materii i wskaże jakiegoś porządnego, życzliwego i niezbyt drogiego mecenasa. Myślę, że od nastawienia takiego człowieka do wykonywanego zajęcia zależy bardzo wiele w losie drugich ludzi. pozdrowionka dla forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: dobry adwokat 24.03.20, 20:16 Nadchodzi Eldorado dla papug od rozwodów. Po przymusowej kwarantannie wielu małżonków znienawidzi się. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: dobry adwokat 25.03.20, 11:03 George - nie sądź po sobie. Najpewniej będzie wręcz przeciwnie. Ludzie docenią swoich współmałżonków i zasmakują ponownie w ich walorach - wszelkich. Oczywiście nie mówię o parach homo tylko o małżeństwach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś