l.george.l 15.04.17, 15:38 Jak tam, wystawiliście Paetzowi swojej jajca? www.tvn24.pl/polska-i-swiat,33,m/abp-paetz-przypomina-o-sobie,732210.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Paetz pokropił jajka 15.04.17, 23:17 Nie miałbym żadnego problemu, żeby pokropił moją święconkę. Natomiast ze stolicy Bractwa Muzułmańskiego w Brukseli idzie ładny przekaz.. "Jak poinformował portal Frondy, Parlament Europejski zakazał używania święconej wody oraz kadzidła podczas błogosławienia poselskich biur, ponieważ mogłoby to ujemnie wpłynąć na wnętrza budynków w których odbywają się takie uroczystości." Szpital psychiatryczny, to jedyne podsumowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Paetz pokropił jajka 17.04.17, 14:35 qwardian napisał: > Szpital psychiatryczny, to jedyne podsumowanie... Masz rację. Ale ci z Frondy już tak mają. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg von Sommer Snajper55 przebieraj sie za turbana.. IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 17.04.17, 15:46 I probuj POstraszyc Sommera - jakims tam pakunkiem..Gwarantuje z reka na sercu,"POjade" ile fabryka dala bo na takich zartach sie nie znam..Problem zakaly tego forum rozwiaze sie "sam" - w trymiga... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Snajper55 przebieraj sie za turbana.. 17.04.17, 17:00 Przepraszam Sommerze za tamtą wrzutkę. U nas bierze się to lekko z uśmiechem, na zachód od Odry z pewnością uruchamia to inne odczucia. Cenzor żwawo uruchomił swoje nożyce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg von Sommer Re: Snajper55 przebieraj sie za turbana.. IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 17.04.17, 17:59 Qwardian napisal: > Przepraszam Sommerze za tamta wrzutke.. Alez Qwardku,wszystko jest w pariadku..Nie ma za co przepraszac,ja tez sie serdecznie usmialem - w znaczacym stopniu tez sie "czuje" Slowianinem..Ja tylko odzwierciedlilem atmosfere jaka panuje wsrod moich PObratyncow - PO ostatnich terrorystycznych zamachach..Dobil mnie doglebnie Berlin i smierc tylu niewinnych ludzi..Przykro mi to mowic,ale kilka dni wczesniej tez tam bylem (z zona i szwagrem) i dobrze sie "bawilismy".. PS POzdrawiam dyngusowo... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB religijność a małżeństwo IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.17, 19:00 Czy istnieje związek pomiędzy religijnością człowieka a jego stosunkiem do współmałżonka? Religijny radny bydgoski, broniący na każdym kroku nauki Kościoła znęcał się od lat nad własną żoną. Przypadek? Nie sądzę... Wydaje mi się, że głęboka religijność radnego nie pozwalała mu nawet na dopuszczenie myśli o rozwodzie z kobietą, której z jakiegoś powodu nie cierpiał. Więc świadomość beznadziejnej sytuacji, myśl o życiu z nią aż do śmierci wywoływała w nim niekontrolowana agresję. Niewierzący maja prosto- denerwuje cię kobieta, składasz wniosek w sądzie i po sprawie. Nie ma potrzeby bić ani znieważać. To tylko pogorszyłoby ci pozycję w sprawie rozwodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x georg von Sommer, i co ty na to to IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 21.04.17, 21:11 głupi ch...u? Odpowiedz Link Zgłoś