Dodaj do ulubionych

jak sprowokować poród?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:32
Jakie znacie sposoby na wywołanie, przspieszenie w sposób mało agresywny
akcji porodowej? Maleństwo jakoś się nie spieszy a nie można zbyt długo
czekać ze względów zdrowotnych... Godzina zero wybiła w poniedziałek ale
dalsze czekanie jest ryzykowne......
Obserwuj wątek
    • sadee Re: jak sprowokować poród? 15.10.04, 09:55
      gorąca kąpiel ok. 15 minut w wannie - niech ktos bedzie kolo ciebie - albo
      sex:), ktory powoduje skurcze macicy.
      • Gość: dawno po Re: jak sprowokować poród? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:31
        Stymulacja brodawek lub seks.To najlepsze sposoby.
      • Gość: jac Ponoc dobre są schody IP: 213.17.204.* 15.10.04, 13:18
        Ponoc dobre są schody. Góra, dół, góra dół itd
        ALE NAJLEPSZY JEST DOBY LEKARZ POŁOZNIK.
        Zreszta do 2 tyg odchyłu to norma.
        Skąd wiesz kiedy dokładnie zaszłaś?/
        Co jeden raz zapisany w kalendrzu?
        • Gość: mama Re: Ponoc dobre są schody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:55
          delikatny masaz, glaskanie brzucha
          stymulacja brodawek sutkowych ( nawet polozne na porodowce to zalecaja)
          czerwone wino

a jak nie da rady to oksytocyna dozylni ( choc ja mowia rodzace, meczysz sie po
          tym)
          cesarka
          • Gość: okurde Re: Ponoc dobre są schody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:50
            Dzióbeczku, czy to są żarty, czy ty jestes taka glupia ? Malo ci odpowiedzi z
            Bydgoszczy? To idż do lekarza a nie na nastepne forum. Nie warto cię pozdrawiać.
            • Gość: ktosia Re: Ponoc dobre są schody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:22
              no chłopcze bystry jesteś jak nie wiem co... a miły jeszcze bardziej.... szkoda
              gadać! Dżentelmeni już ostatecznie wymarli.... i Twoja osoba to potwierdza
              ostatecznie. Jak jesteś taki mądry to poczytaj jakim procesom podlega kobieta w
              ciąży i dlaczego. Może potrzebujesz korepetycji z podstaw biologii człowieka?
              • Gość: okurde do ktosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:18
                A umiesz ty ktosiu znależc forum bydgoskie ?
    • anntoma Re: jak sprowokować poród? 21.10.04, 22:10
      Ja 14 miesięcy temu miałam podobny problem i oprócz pieszczot i współżycia
      lekarz doradzał mi wywar z liści maliny.Pytaj w zielarniach.A póki co się
      wyśpij!Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka