tadeo33 Re: Praca w Holandii 17.05.05, 12:27 podaj jakieś szczegóły. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Praca w Holandii IP: 80.51.253.* 17.05.05, 22:29 tez prosze o kontakt 6344696 albo duzypan@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUNDI Re: Praca w Holandii IP: *.torun.mm.pl 18.05.05, 00:22 JESTEM ZAINTERESOWANY!!8856788 NR GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deget Re: Praca w Holandii IP: *.demon.nl 18.05.05, 10:10 ...hmm ludzie tu tzn w Holandii nie ma pracy dla Polakow, oprocz zawodow ktore sa tzw 'preferowane'... a jest ich niewiele. Wiec lepiej sie rozgladac w innych krajach. Nikt na czarno nie zatrudnia ze wzgledu na wzmozone kontrole, np we Francji jest o wiele latwiej. No coz, probojcie dalej jak tak bardzo chcecie wyjechac wlasnie tu. Ja siedze tu juz prawie trzy tygodnie i nic... Nie mowie po holendersku ale za to bardzo dobrze po angielsku, zalatwilem sobie mieszkanie (co jest tu cudem ;)... i nie wiem co dalej. Wkur...iaja mnie wszystkie firemki ktore pytaja mnie o niemiecki paszport, bo po rozmowie w CWI (ichniejszy urzad pracy) wiem ze to od pracodawcy wszystko zalezy, to od jego staran bedzie zalezalo czy zalatwi pozwolenie na prace czy nie. W kazdym badz razie CWI nie robi szczegolnych problemow. Ale znalezc employera ktoremu bedzie sie chcialo to zalatwic...to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Praca w Holandii IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 13:06 Jestem zainteresowany twoją ofertą potrafię sie zrewanżować czekam na odpowieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Praca w Holandii IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 13:07 jestem zainteresowany D.R.B.R@interia.pl jestem z Gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
imit Re: Praca w Holandii 21.05.05, 18:23 Jestem zainteresowany pracą sezonową w Holandii.Proszę o pomoc w tym temacie. Pozdrawiam Krzysztof. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtuś Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:10 CZEŚĆ BYŁBYM WDZIECZNY ZA JAKIEKOLWIEK WSKAZÓWKI gdzie i w czym można podjąc pracę jakie są koszty?i jaki termin wyjazdu wybrać Pozdrowionka grande.wojtus@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F_M Re: Praca w Holandii IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 31.05.05, 12:15 Wyjezdzam do Holandii 12 czerca na 3 lub 4 tygodnie. Jesli ktos chce jechac ze mna i posiada paszport niemiecki to prosze o kontakt. Praca przy kwiatch, lekka , latwa i przyjemnaa ;) gg 613874 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:21 bardzo chetnie podejme prace w tym kraju bychupl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:50 Jasne pisz na adres achmiel@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ativ27@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:49 jesli mozesz mi podac kilka informacji dotyczacej pracy to byla bym wdzieczna.. ativ27@wp.pl z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Praca w Holandii IP: *.osiedle.net.pl 09.06.05, 07:54 dostałam pracę w holandii, w amsterdamie, mam zapewnione zakwaterowanie .płacą 5 euro za gdz, ja musze tylko kupować jedzenie, w związku z tym chciałabym się dowiedzieć ile mniej więcej kosztuje miesięcznie jedzenie, nie licząc obiadków (bo tego nie jem wogle) Odpowiedz Link Zgłoś
jewana Re: Praca w Holandii 11.06.05, 16:39 mam pytanie . za dwa tygodnie też będę w Amsterdamie, tyle że nie mam jeszcze pracy. czy mogłabym dostać od ciebie jakieś wskazówki gdzie najlepiej szukać, w jaki sposób znalkazłaś tą pracę?o mieszkanie w sumie się nie martwie bo mam gdzie mieszkać ale nie wiem gdzie najlepiej się rozglądać za jakąś pracą.Będę wdzięczna za jakieś wskazówki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jewana do MIMI 11.06.05, 16:42 CZY możesz mi jakieś wskazówki dac gdzie szukać najlepiej pracy?za 2 tygodnie też już będę w AMSTERDAMIE i się zastanawiam gdzie najlepiej zacząć szukać pracy. będę wdzięczna za informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kocuuurek Praca w Holandii-jeśli to aktualne... 09.06.05, 11:41 Gość portalu: cress napisał(a): Znam kilka ciekawych ofert pracy w Holandii.Jezeli kogos to interesuje to moge pomoc. -- ..to proszę o info na kocuuurek@gazeta.pl pozdr Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patykos@tlen.pl Re: Praca w Holandii IP: 82.160.41.* 13.06.05, 20:07 Cześć!!!! Mam 23 lata i wraz z moja dziewczyna chcemy jechac do pracy do holandii jesli masz namiar na pracodawce ktory nie wymaga studiow rolniczych lub paszportu "starej UE" bylbym wdzieczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Praca w Holandii IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.05, 12:11 jestem zainteresowana praca w holandii, prosze o informacje oliczek@vp.pl gg 8008790 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:31 witam..ja też szukam pracy w Holandii, więc prosiłbym o jakąkolwiek pomoc związaną z tym tematem bo naprawde nie dość że mi na tym bardzo zależy to jeszcze jest to sprawa bardzo pilna. Proszę o help:/.Oto moje namiary: gg 7984052 albo mail: mmil@go2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divenbaker Re: Praca w Holandii IP: *.244.81.adsl.skynet.be 24.08.05, 17:37 czesc, razem z chlopakiem jestem w Holandii od 4 tygodnii i bezskutecznie probujemy znalezc prace, mamy SoFi numery, ale nie mamy czerwonych paszportow. Posiadamy zakwaterowanie i wlasny samochod. Mieszkamy w poblizu Bredy. Nie mozemy wracac do Polski, bardzo prosimy o pomoc, jezeli oferta jest nadal aktualna - divenbaker@wp.pl - mozemy pracowac przy wszystkim, mamy 20 i 21 lat, z gory bardzo dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Praca w Holandii IP: *.kom.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.05, 11:06 witam jestem zainteresowany pracą w holandi czy moglibyśmy sie zkontaktować? robertwier1@o2.pl 0748513513 prosze o jakiś kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadetam Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:04 witam poprosze o kontakt janusz.kar@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszelie Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:55 jestem zainteresowana , i chetnie skorzystam z pomocy Pracowalam w holandii ,posiadam nr sofi. Prosze o kontakt ryszelie@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:51 jezeli cos jeszcze zostało aktualnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:30 Ja rowniez jestem zainteresowany. prosze o kontakt gg 7041348. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia9988 Re: Praca w Holandii 30.04.26, 13:05 Covebo ogarnęło formalności szybko i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś