Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

• tadeo33 Re: Praca w Holandii 17.05.05, 12:27
      podaj jakieś szczegóły. Z góry dziękuję
    • Gość: Mirek Re: Praca w Holandii IP: 80.51.253.* 17.05.05, 22:29
      tez prosze o kontakt 6344696
      albo duzypan@o2.pl
    • Gość: MUNDI Re: Praca w Holandii IP: *.torun.mm.pl 18.05.05, 00:22
      JESTEM ZAINTERESOWANY!!8856788 NR GG
      • Gość: deget Re: Praca w Holandii IP: *.demon.nl 18.05.05, 10:10
        ...hmm
        ludzie tu tzn w Holandii nie ma pracy dla Polakow, oprocz zawodow ktore sa
        tzw 'preferowane'... a jest ich niewiele. Wiec lepiej sie rozgladac w innych
        krajach. Nikt na czarno nie zatrudnia ze wzgledu na wzmozone kontrole, np we
        Francji jest o wiele latwiej.
        No coz, probojcie dalej jak tak bardzo chcecie wyjechac wlasnie tu.
        Ja siedze tu juz prawie trzy tygodnie i nic...
        Nie mowie po holendersku ale za to bardzo dobrze po angielsku, zalatwilem sobie
        mieszkanie (co jest tu cudem ;)... i nie wiem co dalej.
        Wkur...iaja mnie wszystkie firemki ktore pytaja mnie o niemiecki paszport, bo
        po rozmowie w CWI (ichniejszy urzad pracy) wiem ze to od pracodawcy wszystko
        zalezy, to od jego staran bedzie zalezalo czy zalatwi pozwolenie na prace czy
        nie. W kazdym badz razie CWI nie robi szczegolnych problemow.
        Ale znalezc employera ktoremu bedzie sie chcialo to zalatwic...to jest problem.

• Gość: Darek Re: Praca w Holandii IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 13:06
      Jestem zainteresowany twoją ofertą potrafię sie zrewanżować czekam na odpowieć
    • Gość: Darek Re: Praca w Holandii IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 13:07
      jestem zainteresowany D.R.B.R@interia.pl
      jestem z Gorzowa
    • imit Re: Praca w Holandii 21.05.05, 18:23
      Jestem zainteresowany pracą sezonową w Holandii.Proszę o pomoc w tym temacie.
      Pozdrawiam Krzysztof.
    • Gość: wojtuś Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:10
      CZEŚĆ BYŁBYM WDZIECZNY ZA JAKIEKOLWIEK WSKAZÓWKI gdzie i w czym można podjąc
      pracę jakie są koszty?i jaki termin wyjazdu wybrać Pozdrowionka
      grande.wojtus@neostrada.pl
      • Gość: F_M Re: Praca w Holandii IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 31.05.05, 12:15
        Wyjezdzam do Holandii 12 czerca na 3 lub 4 tygodnie. Jesli ktos chce jechac ze
        mna i posiada paszport niemiecki to prosze o kontakt. Praca przy kwiatch,
        lekka , latwa i przyjemnaa ;)
        gg 613874
    • Gość: Zybi Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:21
      bardzo chetnie podejme prace w tym kraju

bychupl@wp.pl
    • Gość: Leszek Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:50
      Jasne pisz na adres achmiel@wp.pl
    • Gość: ativ27@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:49
      jesli mozesz mi podac kilka informacji dotyczacej pracy to byla bym wdzieczna.. ativ27@wp.pl z gory wielkie dzieki
      • Gość: mimi Re: Praca w Holandii IP: *.osiedle.net.pl 09.06.05, 07:54
        dostałam pracę w holandii, w amsterdamie, mam zapewnione zakwaterowanie .płacą
        5 euro za gdz, ja musze tylko kupować jedzenie, w związku z tym chciałabym się
        dowiedzieć ile mniej więcej kosztuje miesięcznie jedzenie, nie licząc obiadków
        (bo tego nie jem wogle)
        • jewana Re: Praca w Holandii 11.06.05, 16:39
          mam pytanie . za dwa tygodnie też będę w Amsterdamie, tyle że nie mam jeszcze pracy. czy mogłabym dostać od ciebie jakieś wskazówki gdzie najlepiej szukać, w jaki sposób znalkazłaś tą pracę?o mieszkanie w sumie się nie martwie bo mam gdzie mieszkać ale nie wiem gdzie najlepiej się rozglądać za jakąś pracą.Będę wdzięczna za jakieś wskazówki. pozdrawiam
        • jewana do MIMI 11.06.05, 16:42
          CZY możesz mi jakieś wskazówki dac gdzie szukać najlepiej pracy?za 2 tygodnie też już będę w AMSTERDAMIE i się zastanawiam gdzie najlepiej zacząć szukać pracy. będę wdzięczna za informacje. pozdrawiam
    • kocuuurek Praca w Holandii-jeśli to aktualne... 09.06.05, 11:41
      Gość portalu: cress napisał(a):

Znam kilka ciekawych ofert pracy w Holandii.Jezeli kogos to interesuje to
      moge pomoc.
      --
      ..to proszę o info na kocuuurek@gazeta.pl
      pozdr
      Mikołaj

• Gość: patykos@tlen.pl Re: Praca w Holandii IP: 82.160.41.* 13.06.05, 20:07
      Cześć!!!!
      Mam 23 lata i wraz z moja dziewczyna chcemy jechac do pracy do holandii jesli
      masz namiar na pracodawce ktory nie wymaga studiow rolniczych lub paszportu
      "starej UE" bylbym wdzieczny za pomoc.
    • Gość: ola Re: Praca w Holandii IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.05, 12:11
      jestem zainteresowana praca w holandii, prosze o informacje
      oliczek@vp.pl
      gg 8008790
      • Gość: Michał Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:31
        witam..ja też szukam pracy w Holandii, więc prosiłbym o jakąkolwiek pomoc
        związaną z tym tematem bo naprawde nie dość że mi na tym bardzo zależy to
        jeszcze jest to sprawa bardzo pilna. Proszę o help:/.Oto moje namiary: gg
        7984052 albo mail: mmil@go2.pl.
    • Gość: divenbaker Re: Praca w Holandii IP: *.244.81.adsl.skynet.be 24.08.05, 17:37
      czesc, razem z chlopakiem jestem w Holandii od 4 tygodnii i bezskutecznie
      probujemy znalezc prace, mamy SoFi numery, ale nie mamy czerwonych paszportow.
      Posiadamy zakwaterowanie i wlasny samochod. Mieszkamy w poblizu Bredy. Nie
      mozemy wracac do Polski, bardzo prosimy o pomoc, jezeli oferta jest nadal
      aktualna - divenbaker@wp.pl - mozemy pracowac przy wszystkim, mamy 20 i 21 lat,
      z gory bardzo dziekujemy
    • dymeks007 Re: Praca w Holandii 28.08.05, 01:37
      piekarz.dymeks007@wp.pl
    • Gość: robert Re: Praca w Holandii IP: *.kom.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.05, 11:06
      witam jestem zainteresowany pracą w holandi czy moglibyśmy sie zkontaktować?
      robertwier1@o2.pl 0748513513 prosze o jakiś kontakt
    • Gość: jadetam Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:04
      witam poprosze o kontakt janusz.kar@interia.pl
    • Gość: ryszelie Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:55
      jestem zainteresowana , i chetnie skorzystam z pomocy Pracowalam w
      holandii ,posiadam nr sofi. Prosze o kontakt ryszelie@op.pl
    • Gość: mis Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:51
      jezeli cos jeszcze zostało aktualnego
      • Gość: Witek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:30
        Ja rowniez jestem zainteresowany. prosze o kontakt gg 7041348.
    • edycia9988 Re: Praca w Holandii 30.04.26, 13:05
      Covebo ogarnęło formalności szybko i sprawnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka